Değerlendir:
  • 22 Oy - 3.23 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ay Akrebin Gücü
Yazar Mesaj
luci Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 45
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Ay Akrebin Gücü
Astrolojiyi öğrenmeye başladığımdan beri içimdeki güçlerin farkına varıp onları kullanabildiğimi fark ettim.Ay akrebin dilekleri gerçekleştirme gücünü fark etmem en güzeli oldu. Önemli olan büyük gücü iyi yönde kullanabilmek bence bende bu muazzam gücü hayatımı güzelleştirmek için kullanmaya çalışıyorum ve çok kısa bir sürede işe yaradığını görmek çok mutlu ediyor beni.
Ruhumun derinliklerinden gelen herşeyi kontrol altında tutup istediğim gibi yönlendirebilmek çok harika.(GÜNEŞ-PLUTO kavuşumum)gülücük
Bütün dileklerimi yeni şeyler öğrenmeye ve bilgimle güçlü olamaya yönlendirdim bugünlerde ve hiç bulamayacağımı sandığım çok ilginç bilgileri çok kolay buluyorum.
Sizce bir dilek kaç günde gerçek olur?gülücük

[Resim: astrosohbetlm7.gif]
10-31-2007 03:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #2
RE: Ay akrebin gücü
evet lucifer ; sana düşünce gücüyle ilgili ve telkinle ilgili birkaç şey anlatmıştım. zihin biliminde istediğiniz şeyi ZATEN VARMIŞ GİBİ , SİZİNMİŞ GİBİ DÜŞÜNÜP + HAYALİNİ KURUYORSUNUZ.. bunu yaparken ZATEN ÖYLE OLDUĞUNUZU HİSSEDİYORSUNUZ , ZATEN ONA SAHİPSİNİZ DUYGUSU sizde müthiş bir enerji ve inanç oluşturuyor..

bu temel bilgilerin ay akrebiyle şöyle bir ilgisi var ; bir hayale odaklandığında , ona derin bir duygusallık katan ve inanç geliştiren ve bunu diğer burçlara göre daha zahmetsizce yapan burç akreptir diyebiliriz. onların kendini geliştirenleri , dünyayı değiştirenleri oluyor aynı zamanda ve zihin bilimi açısından açıklaması da hem ZEKALARINI , hem DUYGULARINI hedeflerine yönelttiklerinde yoğun bir frekans oluşturabilmeleridir bence..

11-01-2007 03:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #3
Cvp: RE: Ay akrebin gücü
lucifer Yazılan:
Hades Yazılan:41 günde gülücük
Benimkide baya derinlerde kalmış gücü nasıl çıkartcam bilmiyom belkide çıkarttım gülücük

41 gün bana çok uzun geldigülücük
1 günde hatta bir kaç saatte olanlar benim için en güzeligülücük
Aslında o gücü kullanman çokda zor değil ..
ilk önce kendinin farkına varman, neler istiyorun hayatını nasıl devam ettirmek istiyorsun, tabi bunlar için çok geniş düşünmen gerekiyor..geçmişten geleceğe oldukça geniş bir zamanı görmen gerekiyor..
neler istediğini belirlerken onları yazman işine yarar, sabırlı olmak ve hırs yapmamak en önemli ayrıntısı bu işin.
hırs yapılan hiçbir hayal gerçek olmuyor..

Evet YILDIRIM' la yaptığımız konuşmanın devamını hala uyguluyorum ve sonuçlarını almak beni çok mutlu ediyor.Büyük bir ZAFER kazanmış gibiyim.Çok teşekkürler YILDIRIM.

rica ederim luci ; diğer arkadaşların bilmesi açısından da sana söylediklerimin minik bir özetini paylaşayım burada..

ne ekersek onu biçiyoruz arkadaşlar ; bu deyim çiftçiler için söylenmiş bir kavramdan çok çok öte , hayatın en temel yasalarından birini ifade ediyor..
ZİHNİNİZE NE EKERSENİZ , ONU BİÇERSİNİZ.. işte sır burada..
dün zihninizde tuttuğunuz baskın düşünceleriniz , bugün kimliğinizi , korkularınızı , başarılarınızı vs.. herşeyi belirlemiş durumda..
aynı kural yarınlarımız için de geçerli.. BUGÜN ZİHNİNİZDE NEYİ TEKRAR TEKRAR DÜŞÜNÜRSENİZ , GELECEĞİNİZİN TA KENDİSİ OLACAK BUGÜN Kİ DÜŞÜNCELERİNİZ..
öyleyse ; bugün zaten sağlıklı olduğunuzu , zaten zengin ve başarılı olduğunuzu , zaten sevgi dolu bir eşe bir aileye sahip olduğunuzu kendinize söyleyin , tekrarlayın ve bunun hayalini kurun ve şükredin..
henüz gerçekte hiçbirşey mükemmel olmayabilir çünkü dün mükemmel düşünceler üretmediniz..
oysa bugün herşeyin yolunda olduğunu , her açıdan hayatınızı zengin ve bereketli olduğunu söyleyin ve hayal edin..
işte bugün ekeceğiniz mükemmel bir hayat düşüncelerinin geleceğinizin ta kendisi olduğunu görüncede bu sırrı bilmeyenlerle paylaşın derim..
bişey değil ;)

11-03-2007 12:11 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
hiro nakamuro Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 3
Üyelik Tarihi: Nov 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
Cvp: Ay akrebin gücü
lucisi dilek konusunda sana katılıyorum bende ne dilesem çok kısa sürede gerçekleşiyor ve bu bana hep ilginç gelmiştir ama şimdi bişey öğrendim benim ay burcum akrep bundan dolayımı oluyor?

[Resim: hironakamuropv2.th.gif][Resim: thpix.gif]
11-13-2008 02:03 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #5
RE: Ay akrebin gücü
ben bu etkinin 1.inci evinde bulunan ve rahat ettigi yayda bulanan neptünün 10.uncu evindeki satürn plüto ve 3.üncü evindeki güneşine olumlu açılar yapmasından kaynaklı oldugunu düşünüyorum,neptün hayallerimiz ve satürn plüto sana bu gücü veriyor güneşinde düşüncelerinin gerçekleşmesini sağlıyor zaten gerçekleşmeyecek hayallerin peşindende gitmezsin sanırım gülücük güneş 3.üncü evinde... sevgiler..

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
11-13-2008 02:14 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #6
RE: Ay akrebin gücü
Akrepteki Ay ve Sağlık; Ay’ları akrepte olanlar güçlü, kuvvetli ve dirençlidirler. Bu yüzden kolay koyla hastalanmazlar. Fakat sert etkiler almışsa ay, bağırsakların alt bölümleri, idrar yolları hassas olabilir. Vücutlarını çok temiz tutmaları gerekir. Ayları akrepte olanlar, boyun, boğaz ve göğüs kısımlarını soğuktan korumalıdırlar. Soğuk almak onlar için tehlikeli olabilir. Grip vb. hastalıklar iyi tedavi edilmelidir. Aksi halde mikroplanabilir daha sonra ciddi sorunlar çıkartabilir. Ay’ın akrepte olması içkiye düşkünlüğe neden olabilir. Bu konuya dikkat edilmelidir. Alkol vücudun direncini yok ederek mikroplu, bulaşıcı hastalıklara zemin hazırlar. Dengeli beslenme çok önemlidir. Süt, beyaz peynir, yoğurt, balık, karaciğer, böbrek, yağsız etler, buğday, yulaf, çavdar, bezelye, yeşil fasülye, lahana, marul, mısır, elma, üzüm, portakal, greyfut, incir-hurma, şeftali, ceviz, fındık vb.den bol bol yararlanmalılar.
11-14-2008 05:32 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ibd18 Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 189
Üyelik Tarihi: Sep 2009

Rep Puanı: 1

Mesaj: #7
RE: Ay akrebin gücü
Bıktım ay akrepten ben yaaa!!! bunun kötü özelliklerini törpüleyebilen biri varsa ne olur bana bir kaç tavsiye versin... plütoyla yanyana 5. evimde 180 derece güneşe takılıyorlar hayatımı bitiriyorlar vallahi...

I Always Ready For Battle!!!

http://img266.imageshack.us/i/astrow2gw0...97305.gif/
09-06-2009 06:35 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pasifik
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
RE: Ay akrebin gücü
Evt inatçı ve gaddar olabiliyorlar,sizin durumunuzda suyuna gitmekten başka bir çare var mı bilmiyorumhımmBide özellikle kuzenimde kullandığım yöntem 'sen süpersin kızım,ya çok yeteneklisin,Maşallah 10 parmağında 10 marifet' gibi övgüleyici sözlerle yumuşaltılabiliyorlar:D
09-06-2009 06:47 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ibd18 Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 189
Üyelik Tarihi: Sep 2009

Rep Puanı: 1

Mesaj: #9
RE: Ay akrebin gücü
Sagittarius Yazılan:ibd bencede bakışlarınız çok Plütonik gülücük Ay-Güneş zıtlığına sahip kişilerin çok duyarlı ve merhametli olduklarını düşünüyorum ve gözlemliyorum etrafımda..ama işin içinde Plüton olunca nasıl olur bilemiyorum gülücük

Sanırım evet o çok merhamet sorunu bende de var...bazen aşırıya kaçabiliyor... aslında kafa yapımdan dolayı sanırım... eğer merhametse sonuna kadar değilse sonuna kadar... yapımda her olayda var sanırım bu... merhametsizliğime bende görmedim hiç...istememde görmek... plüton etkisini bende tam bilemiyorum...

I Always Ready For Battle!!!

http://img266.imageshack.us/i/astrow2gw0...97305.gif/
09-11-2009 06:33 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ibd18 Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 189
Üyelik Tarihi: Sep 2009

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
RE: Ay akrebin gücü
KoçAslanı Yazılan:benimde en yakın arkadaşım güneş boğa ay akrep çok acayip oluyor bazen çok alçakgönüllü bazen çok kıskanç oluyor içinde çatışmalar yaşadığına eminim.Ama genelde iyi bir insan ara sıra akrep etkilerini farkediyorum ve birşekilde bastırıyor o bunu.

aynen dediğin gibi koçaslanı... içinde fırtınalar kopuyordur bazen... ama bastırmasını biliyordur... benimde başıma çok geliyor...sanırım koç ve aslan özellikleri zıt geliyordur arada ona o yüzdendir... aslan karesi hem boğayı hem akrebi etkilemiştir...arada sırada değiştiriyordur onu :D

I Always Ready For Battle!!!

http://img266.imageshack.us/i/astrow2gw0...97305.gif/
09-11-2009 06:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir