Değerlendir:
  • 28 Oy - 3.32 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Cem Yıldız
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
Cem Yıldız
1/7/2007
Cem Yıldız ( AŞK İMKANSIZ) Doğum haritası yorumu



Kimi insanlar, gökten inerken narin kanatları kopmuş da hüzünle inmiş gibidirler. İşte sevgili arkadaşım Cem Yıldız onlardan biri. Sokak da bile, hayranlarını sevgiyle kucaklayacak kadar insan. Kibir ve ego ona uğramamış gibi. Hatta sinirleri alınmış gibi. “Nelere kızarsın diyorum” ilk aklına gelen bir arkadaşına sesini yükselttiği ve sonrasında üzüldüğü bir küçük hatıra oluyor. Bestelerini internet hırsızlarından kıskanmıyor. Tam tersine hemen hepinizin bildiği “İmkansız Aşk” adlı parçası, internetten en fazla indirilen parça olma özelliğini koruyor.

Evet sevgili okurlarım; Aşk İmkansız, Yarım Bıraktın, Koyu Kara müziklerin bestecisi Cem Yıldız bu haftaki konuğum. Hırsız-Polis dizisinde en güzel parçaları ve "İmkansız Aşk"ı O’nun sesinden dinlediniz. Orient Expiressions adlı grubun da kurucularından biri. Yurt dışında da satışa çıkan albümleri ve yurt dışı konserleriyle tanınan Cem Yıldız, Anadolu müziğini, elektronik alt yapıyla harmanlayarak farklı bir sound yakalıyor.

Cem Yıldız İ.TÜ.Devlet Konservetuarı Türk Müziği bölümünden mezun. Zülfü Livaneli, Yıldız Tilbe, Şükriye Tutkun gibi sanatçılara sazıyla eşlik etti. Bunları dinlediniz. Şimdi de Hüsnü Şenlendirici ile yaptığı çalışmayı dinlemeniz lazım.

İstiklal’in işlek sokaklarından birinde, sokağa özenle yerleştirilmiş masaya oturmadan önce, dışarda oturmaktan rahatsız olup olmayacağını sordum. Bu düşünceler veya hayranlardan kaçınma duygusu hiç oluşmamış Sevgili Cem’de. “Beni hiç kimse rahatsız etmez” diyor gülümseyerek. Dahası hep gülümsüyor. İri gözleri hep gülümseyerek bakıyor. Konuştukça gülüyor, konuştukça büyüyor, bir dev adam oluyor. Masaya önce kardeşleri, yiğeni, sonra benim bir arkadaşım, sonra onun tesadüfen rastladığı bir arkadaşı gibi; davetsiz misafirlerin biri gelip, öteki gidiyor. Cem hala keyifli. Dünyayla bütünleşmiş. İnsanları, hayvanları yaşayan herşeyi çok seviyor. Sohbet devam ederken gece yarısını çokdan geçtiğini hiç kimse anlamıyor garsonlardan başka!

Cem’ e kareli pantolonlarına ve farklı süveterlerine bayıldığımı söylüyorum. Oysa çok eleştiri almış bu fazlasıyla Avrupai tarzı hakkında. Yaptığı müzikle ve yaşamdaki duruşuyla oldukça Avrupai oysa.

Şimdi bu özel insanın horoskopuna göz atalım birlikte: Cem Yıldız 3 Ağustos 1970 doğumlu. Kutlamak isteyenler kişisel web sitesine mesaj atarlarsa eminim çok memnun olur. http://www.cemyildiz.net

Güneş ve Ay burcu, Mars burcu Aslan. Ve bu gezegenler 4.evinde yerleşmiş: Ailesine, evine çok düşkün. Onlar için sonuna dek mücadele edecek yapıda. Evinde otorite olmak ister. Dürüst, açıksözlü ve içten. Aile bireylerine önerilerde bulunmakta başarılı. Annesinden çok fazla etkilenir. Gururlu, onurlu, özgüveni yüksek, gelecekten ümitli ve vatan sever. Risk almayı bilir ve son derece zekidir. Arkadaşlarını seçerken özenli ancak etki altında kalmaz bir yapı. Aile ve arkadaşlarıyla ilgili organizasyonlarda son derece başarılı. Sevdiklerinin yanında olmak ve huzur duymak ister. Gezegenlerin kavuşum açısında bulunmaları, popüler ve sevilen bir insan olma özelliğini sağlıyor. Aynı zamanda enerjik, kararlı ve cesur. Korkusuz. İradesi ve kontrol etme yeteneği güçlü. Sezgileri de özellikle ailesi konusunda çok güçlü.

Yükselen burcu Boğa-İkizler: Boğa ile başlayan yükselen burç; sakin, sıcak ve yaşamsal keyiflere (güzel sofralar, iyi müzik, aile ortamı gibi) düşkün olmasını sağlarken, İkizler burcunun da yükselen burcuna dahil olmasıyla bir süre sonra meraklı, değişken, entellektüel bilgi alışverişinden hoşlanan, işitsel öğretilere yatkın ( yabancı dil, müzik gibi) görünmesine sebep oluyor.

Merkür, Venüs, Plüton Başak burcunda, Uranüs Terazi burcunda hepsi 5. evde yerleşmiş: Yoğun Başak etkisi, yaratıcı projelerinde ciddiyet ve titizlik, kendi gücüne inanma ve güç gösterme gereksinimine dönüşmüş. Plüton sayesinde, doğal olarak tanıyanlarını ve dinleyenlerini etkiler, hatta manyetik bir çekicilikle büyüleyebilir. Projelerinin zekaya dayalı olması, sevilesi ve zarif olması, etkileyici olması gibi konularda dikkatlidir. Bununla birlikte aşk yaşamında zeki, bakımlı, güzel, etkili, güçlü ve değişken insanlarla birlikte olmak ister. Tutkulu ve baştan çıkarıcı bir aşk yaşamak ister. Çocuklarla ilişkileri güçlüdür.

Jüpiter Terazi burcunda ve 6. evde: bu yerleşim hoşsohbet, çekici, renkli bir kişilik sağlar. Adalete önem verir. Hasta ve muhtaç kişileri önemser, yardım eder, iş arkadaşları tarafından sevilir, bol işi olur ve çok çalışır.

Güneş-Uranüs arasındaki olumlu açı: değişiklikleri sevdiğini ve farklılıktan hoşlandığını anlatıyor. Yaptığı müziğe bakılınca farklı olmasının ve şimdiki zamanın çok ötesine taşınabilecek müziklere imza atmasının sebebi anlaşılıyor.

7.evde yerleşen Neptün: yakın ilişkiler ve ortaklıkların yaratıcılığını arttıracağını ifade ediyor. Nitekim, Cem Yıldız, yalnız çalışmalarının yanısıra Orient Expressions adlı grubuyla birlikte çalışmalarını da sürdürüyor.

Kuzey Ay Düğümü Balık burcunda: büyüdükçe ulaşması gereken nokta mantıktan sıyrılmak ve duygu dünyasının derinliklerine yol almak olan Cem Yıldız için, o süreç çokdan başlamış görünüyor. Acıları ve yelpazesinde var olan tüm duygularını arkadaşlık ve dileklerin gerçekleştiği 11.ev le bütünleştirerek yaşamalı.

MC Noktası yani kariyer alanı ünlülerin burcu Kova’da yer almış. Hiç bir gezegenin etkilemediği bu alan tamamen Kova burcunun yönetiminde. Kova burcunun yöneticisi olan Uranüs’de 5.evde. Farklılık, sıra dışı çalışmalar ün, şöhret getirecek. Arkadaşlarından her zaman destek alacak. Yaratıcı projeleriyle ilgili dileklerini zorlanmadan gerçekleştirebilecek.

2008 CEM YILDIZ'A NELER GETİREBİLİR?

2008 Ortalarına dek, telif, ikramiye, piyango gibi ortaklaşa patralar alanında yol alan Jüpiter çalışmalarının ürününü kolaylıkla alabileceğini müjdeliyor. 2008 Ortalarından sonra ise yurt dışı konserlerinde ve çalışmalarında artış gözlemleyecek. Eğitim ve hukuki işlerinde ummadığı hoş gelişmeler başlayabilecek.

Neptün kariyer alanında yol almaya devam ederken, yaratıcılığını yükselişini sürdürmek için kullanacak.

2007’nin 2. yarısındada etkin olacak Tutulmalar, yaratıcı projeler alanında yeni başlangıçlar sağlayacak. Eylül’den itibaren beklemediği tekliflerle karşılaşması çok olası. Bununla birlikte aynı tarihlerde ruh eşine rastlaması da mümkün görülüyor.

2008 Şubat ve Ağustos aylarında gerçekleşen Tutulmalar, Sevgili Cem’in 4.ve 10. evlerini tetikliyor olacak. Ev, yuva, aile ve kariyer konularında ani, yeni başlangıçlar yaratmak için müthiş fırsatlar sunulacak. O ana hazırlıklı olmasında fayda var.

2007’nin Eylül ayından itibaren 5.eve yani, yaratıcı projeler alanına geçen Satürn, projelere düzen ve disiplin getirirken kimi engellerin ortaya çıkmasına ve belki zaman zaman ilham perisini kaybetmiş gibi hissetmesine sebep olabilir. Buna rağmen çalışmalarını sürdürürse, Satürn, şimdiye dek olanlardan daha kalıcı işlere imza atmasını da sağlayabilir.

Aslan burcu dönemine epey var. Bu kez erken davranmak, bir an önce bu melek kalpli insanı sizlerle tanıştırmak istedim. Hatta istedim ki web sitesini ziyaret edin, birer kutlama mesajı bırakın. Son albümünü mutlaka dinleyin. Herhangi bir konserine gidin ve sadece merhaba deyin. Bakın bakalım o sizin şimdiye dek tanıdığınız hemen herkesten ne kadar farklı.

su karakus

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
10-27-2007 01:59 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aishwarya Rai'nin Yıldız Haritası shakti 4 7,010 07-25-2010 08:01 PM
Son Mesaj: astrosohbet

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir