Değerlendir:
  • 22 Oy - 3.23 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

AY TERAZİ
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
AY TERAZİ
Ay burcumuz en derin duygularımızı ifade ettiğine göre bir ay terazisi nasıl hisseder ? ve duygularını sevdiklerine - sevmediklerine nasıl yansıtır?

MİNİK AY TERAZİSİ ; hastane odalarından birinin ışığını açık unutmuşlar. söndürmek için hasta bakıcısı odaya doğru gidiyor. yavaşça kapıyı açıyor , bir de ne görsün , sanki masallardan çıkmış bir peri bir bebeğin yüzüne öpücük konduruyor ve kayboluyor. bakıcı şaşkın , odanın ışıkları zaten yanmıyormuş. şimdi bu olayı başkalarına anlatsa onuda bakırköydeki komşu hastaneye yatırabilirler. en iyisi kimseye söylememek. ancak o bebeği daha bi dikkatle takip etmek gerekebilir.
zaten dikkat edilmeyecek gibi değildir. öylesine tatlıdır ki ; perinin öptüğü yüzünde bonibon şekerini andıran bi ifade vardır.
evet ay terazi bebekleri güzeldir. onlar venüsün çocuklarıdır. o peri de zaten venüsten gelmiştir.

GENÇ AY TERAZİSİ ; sert satürn etkileri almadıysa genç ay terazisi güzeldir , çekicidir. aynı zamanda oldukça zekidir. uyumludur. ince bir ses tonu vardır. insanları kırmamaya özen gösterir. süper diimi ; ay terazisi çocuğu yapmalıyım diye karar vermeden önce bi daha düşünün. eksileride yabana atılır cinsten değildir.
kararsızdır. beğenilen biri olduğu için tâlipleri çoktur. ancak onda bu talipleri arasından birini seçebilecek karar mekanizması yoktur. o kararını verene kadar tüm taliplerini daha atak mars arkadaşları kapmıştır bile.
bazen dengesizdir. terazi duygularının dengeleri bozulduğunda kendisini toparlaması güç olur. sanki hep birine bağlı olmalıymış gibidir. aşk ve paylaşım o'nun olmazsa olmazıdır. ancak herkes her zaman o'nunla olacak değildir. yalnız zamanlarında depresyona girme olasılığı vardır.

OLGUN AY TERAZİSİ ; O bir eş olarak yaratılmıştır. evliliğin romantizmi öldürdüğünü söyleyenlere , ay terazisi eşine sahip olanlar , gülecektir. aslanlar- koçlar-akrepler-boğalar ve balıklar aşk konusunda iddialıdırlar.
ay terazisi için aşk bir sanattır. çocukları olduktan sonra bile ay terazisi anne güzel görünmek isteyecektir. ay terazisi baba , her zaman eşinin özel günlerini hatırlayacak , jestler yapacaktır.
yinede onlar kararsızdır. güzel anne eşinin dışarıya çıkalım mı teklifini yarım saat düşünür. çıkmaya karar verirse , ne giyeceğini yarım saat düşünür. dışarı çıktınız , nereye gideceğinizi ona sormayın yarım saat düşünür. sinemaya mı karar verdiniz , hangi filme gideceğinizi ona sormazsınız artık haklısınız , ay başağı daha az sinir bozucuydu diimi

YÖNETİCİ AY TERAZİSİ ; eğer terazi yöneticiniz karşı cinsten biriyse ve kalbiniz boşsa dikkat edin ona aşık olabilirsiniz. masumsunuz. kendini yetiştirmiş bi ay terazisi yöneticisi çok çekicidir. ancak hâla kararsızdır.
kararlı bir mars çalışanına ve pratik bir merkür çalışanının asistanlığına ihtiyacı vardır. mars ve merkürün de sinirleri civa gibidir. Allah hepsine sabır versin

ÇALIŞAN AY TERAZİSİ ; işinizin estetik gerektiren bölümlerinde o'nun fikirlerini ciddiye alın. o , güzel olan herşeyden anlar. tasarım konusunda yeteneklidir. gıcık müşterilerinize ay ikizlerini göndermeyin , terazi olanı gönderin. tatlı sözün yılanı bile deliğinden çıkardığına şahit olacaksınız.
ancak ay terazisinin tembellik devreleri vardır. venüs insanı çok fazla sıkıntıya gelemez. sıkıntılarla boğuşmak satürnlülerin işidir. ay teraziniz , şirketin güzel yüzüdür. her güzelliğin yeri ayrıdır...

04-05-2007 04:44 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
uranus Çevrimdışı
.
*****
Uranyen Vip
lt=
Mesajlar: 448
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 15

Mesaj: #2
Cvp: AY TERAZİ
ay ı terazide olan epey varmıs..)) benim de corbada bi tuzum olsun...

Kişi şayet ay, terazi takım yıldızları içinde seyrederken doğmuş ise kişinin bilinçaltında terazi bilgileri gundemdedir... Aslında bilincaltımızda bir suru bilgiler var, yani butun burcların bilgileri vardır , saklıdır orada ama ay terazideyken dogmus isen onun bilgileri kişiye daha yakın, yani şuuruna yakın katmanda durur ve kişi o yuzden içsel olarak bilir guzelligi, sanatı, sevmeyi, uyumlu ve ahenkli olmayı... bunları gostermesi icin ne gerekli...tabii ki hak hukuk, toplum kuralları, adalet kuralları...cunku uzlastırıcı bir tavır takınması lazım, yani adaletli olmayı bilir, venusten ve mevsimsel özelliklerden dolayı da sanatı, guzeli ve sevmeyi bilir...yani ay, kişinin içsel olarak bu özellikleri bilmesini saglar.... tabii ev cok önemli... hangi sahnede bunları gösterecek....
aileyi, yuvayı bilincaltını sembolize eden 4. evde gosterecekse...
Uyumlu olmaya ihtiyacı var ya, evi,yuvası uyumludur.sahne orası cunku...Köklerinden sanatçı bir aileden geldiğini bilir. Sanatla ve hukukla ilgili annesi olabilir.”Kurallara uyarsan rahat edersin”, şeklinde büyütülmüştür.Annesi o şekilde baskı yapabilir.
Sanatsal faaliyetlerini evinde yapar.Mesela evinde atölyesi olabilir. Ay 4. Evde medyumik özellik verir. İlham ve esinler zaten medyumik özelliklerdir.Nerden esinlenecek? Sanattan.Ay hareket,değişim de verir. cunku hızlı hareket eden bir gezegen ve hava grubunda bulunuyor. Taşınır,sanatsal faaliyetlerin olduğu yerlere taşınır mesela.....

veya diyelim ki 8. evde...
hemen o burcun hangi tarz korkuları olduguna bakarız...
Adalet ve denge ile ilgili korkuları vardır. Ayrıca ilişkilerle ilgili korkuları da vardır (venusten dolayı).Derinlerde olan şeyleri ortaya çıkarmayı bilir (plutonun evi...). İşbirliği yapmayı bilir cunku uzlaştırıcı bunu biliyor, nasıl gösterecek....Başkalarının değerleriyle, sahip olduklarıyla ilgili konularda adaleti sağlar. (hakim, avukat olma potansiyeli.)

aynı sistemle giderek diger evleri de bulabilirsiniz....
sevgiyle kalın..)

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
04-06-2007 02:12 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
salmakis Çevrimdışı
Scorpio Vip
*****
Scorpio Vip

Mesajlar: 172
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 10

Mesaj: #3
Cvp: AY TERAZİ
Terazi'deki Ay'ın özellikleriyle ilgili verdiği genel bilgilerden dolayı Anıl arkadaşıma teşekkür ediyorum. Yalnız, 10 derece Terazi ile ilgili yorum konusunda hangi kaynaktan bilgi aldığını merak ettim. Bu konuda bizi bilgilendirebilirse sevinirim.

Haritanızda Ay seminerimden bazı notlar da ben ilave etmek istedim. Aşağıda bu notları bulabilirsiniz.

Ay Terazi’de

•Diğer insanları mutlu etmekten, onların sevgisini kazanmaktan hoşlanan, nazik
•Güzel bir çevrede, uyum içerisinde yaşamak isteyen, ilişkilerinde huzur arayan
•Uzlaşmacı, barışçıl, diplomatik, farklı görüş açılarını takdir edebilen
•Başkalarının tavırlarına duyarlı, içinde bulunduğu ortamdan etkilenen
•Duygularını geri plana atıp, etrafına güler yüzlü bir tavır takınan
•Onaylayan, kendi bildiğinde diretmeyen, etkiye açık, arada kalan, kararsız
•Dekorasyon ve estetik düzenlemeler konusunda zevkli
•Sorunlarla karşılaştığında huzuru kaçan, sorunlarını iyi ilişkileri sayesinde çözen
•Entelektüel, sosyal, ilişkilere çok önem veren, tarafsız ve adil, yapıcı, yumuşak yüzlü

Sağlık: Böbrekler ve cinsel bölgelerde rahatsızlıklar, bel bölgesinde rahatsızlıklar

Yetenekler: Hukuksal konular, diplomasi, kamusal işler, siyaset, güzellik ve estetik alanı, eğitim
Öner Döşer

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/4/3215.gif
04-25-2007 11:00 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #4
RE: AY TERAZİ
herşey ızdırap , yükümdür çekerim gülücük

05-13-2007 01:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
bluex Çevrimdışı
Süper Moderatör
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 33
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
RE: AY TERAZİ
AY TERAZİ ( estetikçi )

temel prensibi : her zaman dostane ol.
yaşam tarzı : sık ve seçkin bir daire.
öğrenmesi gereken ders : çatışmaya girme isteği , kararlılık.

burada , iki karşıt özellik biraraya gelmektedir.Ay'ları terazi burcunda olan insanlar , bir yandan her zaman sağlam bir estetik duygusuna sahiptirler ; müzik , güzel sanatlar ve her türlü dünyasal güzellik konusunda neyi beğenilip , neyin beğenilmeyeceğini kesinlikle bilirler.estetik , artistik ve kültürel merakları bulunur.ancak ; öte yandan , özellikle başkalarıyla ilişkilerinde , neyi neden hissettiklerini bilmekte ve anlamakta güçlük çekerler.

çekici , samimi , duyarlı , zevk sahibi ve diplomatik bir yapıları bulunur.huzurlu ve sorunlardan uzak ortamlara ihtiyaç duyarlar.kırılgandırlar ve kolay alınabilirler. büyüleyici , çekici ve harika bir flörtçüdürler.kiminle birliktelerse , kendilerini ona yöneltmelerine karşın , derin bir duygusal yoğunluğa girmek istemezler.isteklerini , çekiciliklerini kullanarak kabul ettirmesini iyi bilirler.kendilerini hoşa gidecek bir biçimde sunmakta ( iltifat avlamakta ) yeteneklidirler.

ne pahasına olursa olsun yüzleşmekten kaçınmaları , onların az sayıdaki güçlü fikirlerini dile getirmelerini engeller.sonuçta birşey söyler , ama başka bişey yaparlar ! tüm heyecanlarını bastırıp acelesiz karar vermeye ve uygulamaya bağlanırlar ; hatta zor durumlardan nefret ettiklerinden , başkalarının kendi adına karar vermesini beklerler.


uff parmaklarım yoruldu yaa :D bu kadar...

[Resim: xx1qn1kt7.gif]
05-16-2007 02:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #6
RE: AY TERAZİ
Ay Terazi Burcunda

Terazi; erkeksi, öncü bir hava burcudur. Venüs’ün etkisindeki Terazi romantizmi bol bol yaşar. Sevmek ve sevilmek hayatın en önemli gereksinimidir. Ay, Terazi burcunda kişiye çekicilik verir. Bunun yanı sıra Terazi'nin dengeyi bulma isteği ve Ay’ın sürekli değişen ruh hali iç huzuru biraz zorlaştırır. Bu sebeple kişi kendini biraz dengesiz hissedebilir. Dengesini bulabilmek için sürekli dengelenmeye gereksinim duyar.

Venüs yönetimindeki bu kişiler; hukuk, diplomasi, müzik, halkla ilişkiler veya moda konusunda başarılı olabilirler. İş ortamında, çalıştığı çevre çok önemlidir. Pis, renksiz, havasız bir iş ortamında bir Ay Terazi’yi tutmak mümkün değildir. İşbirliği tam onlara göredir. Tek başlarına olmaktansa bir ortakla çalışmayı tercih ederler. Zaten hava grubu Terazi çok iyi bir iletişimcidir. Düşüncelerini söylemekten çekinmez. Haksızlık karşısında hiç sessiz kalamaz. Diplomatik, adil ve tarafsızdır. Renkli ve neşelidir, sohbeti, tartışmayı seven biridir.

Ay Terazi burcunda konumlandığında genellikle aşkta ve evlilikte başarı verir. Olumsuz açılar altında kısıtlanmışsa durum değişecektir fakat eğer Ay olumlu açılar içinde ve iyi bir konumdaysa kişinin ilişkileri uzun süreli ve uyumlu olacaktır. Çünkü kişi, yalnız olmayı tercih etmez. Mümkünse hayatında her zaman bir eş ister. Aşka ve güzelliğe aşıktır. Kendini sevgiye adeta adamıştır. Hayatını zenginleştirecek kusursuz bir ilişki peşinde koşar. Her şeyi paylaşabilecek ruh güzelliği arar.

Venüs etkisindeki bu kişiler kılık kıyafetlerine dikkat ettiği için karşısındaki insanlardan da bunu bekler. Romantik, yumuşak ve nazik bir yapısı vardır. Yüksek sesten, gürültüden ve tartışmalardan hiç hoşlanmaz. Çevresindeki her şeyde güzellik ve mutluluk bulabilir. Bu sevgiliyle hayat sıcak ve huzurludur.
astrozenith

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
05-30-2007 04:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #7
AY TERAZİ
Ay Terazideki kişiler için sevmek ve sevilmek çok şey ifade eder,Çok duygusal olabilirler ama gizlemeye çalışırlar.Çok huzur verici ve adaletlidirler, Yeteneklerini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırlar.Karşısına çıkan fırsatları eniyi şekilde değerlendirirler. Uzlaştırıcı,tartışmalardan çok hoşlanmazlar. Çok saygılı ve kibardırlar. Paylaşımı severler ve birşeye karar verirken çok kararsızlık yaşarlargülücük
Aşk yaşamlarında dengeyi kurmakta biraz zorlanabilirler

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
07-12-2007 12:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #8
RE: AY TERAZİ
evet Beyhan ; bende bir ay terazisi olarak yazdıklarına katılıyorum. adalet , paylaşmak , kararsızlık gibi kavramlar bizi anlatıyor ;)
ay terazisinin kararsızlığı özellikle aşk gibi konularda pek belli eder kendini. o yüzden , onunla birlikteliğinizde kararları ona bırakmamanızı tavsiye ederim , dizginler sizde olsun ;)
ay terazileri hayatı orta şekerli yaşarlar. herşeyin orta kararı iyidir içgüdüsü taşırlar.
sert etkiler yoksa oldukça çekici bir kişilikleri ve dış görünüşleri vardır. mel gibson , leo di caprio , orlando bloom gibi çekici isimlerin ay terazi olduklarını duymuştum yanlış hatırlamıyorsam..

07-12-2007 04:11 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #9
RE: AY TERAZİ
Benimde ayım Terazide
02-17-2008 10:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
RE: AY TERAZİ
Terazideki Ay ve Sağlık; Terazideki ay’ın sağlığı bozduğu söylenemez fakat direnç de vermez.Yani ufak tefek rahatsızlıklarla sık sık karşılaşabilir.Birbiriyle uyumlu yıldızlar ve altıncı ev’in(sağlık evinin) temiz olması vb. sağlığın fevkaladeliğine işaret eder.Twrazideki ay sert açılar yapıyorsa o zaman akla bazı rahatsızlıklar gelecektir.Bu durumda böbrekler hassas olabiir.Çok seet etki alan ay,şeker hastalığına da yol açabiir.Yine böyle bir ay akli dengeyi de etkileyebiir.Terazide ayları bulunan kişiler dengeli ve yeterli beslenmeliler.Böbrekleri rahatsız eden tür baharatlı yiyecekler,sert içkilerden kaçınmalılar.Ayakları üşütmemeliler.Bu tiplerde nişastalı ve şekerli besinlere yani karbonhidratlı besinlere düşkünlük görülebilir.Bunların fazlası da şişmanlık yapacağı gibi vücut için zararlı olabilir.Kadınlarda bacaklarda varis de olabilir.Bunun için egzersiz,her gün ayakları yüksek bir dayayarak dinlenme yaralıdır.Taze meyve ve sebze ay’ları terazide olanlar için sağlık kaynağıdır.Yine süt,yoğurt,peynir,yağsız etler,balık gibi besinlerde çok yaralıdır.
11-14-2008 05:32 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir