Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.12 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Güneş Evlerde :
Yazar Mesaj
uranus Çevrimdışı
.
*****
Uranyen Vip
lt=
Mesajlar: 448
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 15

Mesaj: #1
Güneş Evlerde :
GÜNEŞ

Görünür Ben
Canlılık
Yaşam Enerjisi
Baba merkezli

Aslan burcunun ve dolayısıyla 5. Evin yöneticisidir.
Pazar günü Güneş günüdür.
Güneş parlamak ister.Hayat enerjisini göstermek ister.Biz biliriz ki güneşte her zaman enerji vardır.Mühim olan bu hayat enerjisini görünür hale getirmektir.Nerde,hangi evde durursa dursun,diğer gezegenlerden farklıdır.
Hep kendini gösterir.

Güneşin ve Ayın retro yapması önemli değildir,çünkü zaten çok hızlı hareket ederler.

1. Evde:
Bu evde Güneş rahattır. Çünkü yeni doğmak üzeredir ve kendini gösterir.Yükseleni Oğlak ise (=Oğlak 1. Evde ise) yöneticilik potansiyeli verir.Oğlak kostümü giymiş bir güneş 1. Evin sahnesindedir.
Ayrıca Güneş 1. Ev de güçlü bir bünye verir.
2. Evde:
Kişinin sahip olma hissi çok kuvvetli olur.Şahsiyetini, sahip olarak ifade eder.Fakat çaba harcaması lazım, çünkü karanlıkta.

3. Evde:
İletişim ve ilköğrenim evinde güneş pozitif etki eder.Yani iletişimi kuvvetli olur kişinin.Akrabalık,arkadaşlık ilişkileri iyi olur.Öğrenim yönünden de pozitif etki eder güneş bu eve.Güneş 3. Evin sahnesinde bir şeyler öğrenerek ve yakin kişilerle iletişim kurarak kendini gösterir.İyi bir bilimci,ekonomist,sanatkar olabilirler.

4. Evde:
IC nin başlangıcı ve gece yarısıdır... bilinçaltı,çocukluk,yuva…Güneş burda ise , kişi için yuvaları önemlidir.Kişi kendini en iyi evinde,yuvasında hisseder ve ancak o şekilde kendini gösterebilir.Yuvada da bilinçaltına inebilirse kendini o şekilde de gösterebilir.

5. Evde:
Kendi burcunu yönettiği için çok parlaktır bu evde.Kişi bu gösteri ve mutluluk evinde aslan kostümü giyer, yani çok gösterişli olmak ister.Eğlence,gençlik,mutluluk dolu olurlar.Kendini nasıl mutlu edeceğini bilir.Yaratıcılık ona keyif verir.Çocuklar da yaratıcılığın eseridir ve ona keyif verir.

6. Evde.
Kendini hizmet sektöründe parlatmak, göstermek ister.Dernekler,kamu yararına hizmetlerde bulunmak, bunların aktivitelerine katılmak ister.Sistem geliştirici olur,çünkü parlaması için böyle sistem geliştirici bir ortama ihtiyacı vardır.Sağlık konusunda da,bitkisel ve doğasal ilaçlar konusunda doğal bir bilgiye sahip olur.

7. Evde.
Güneş kendini, kendisinin dışındakilerle olan ilişkilerde parlatır,gösterir.Eşiyle,partneriyle veya ortağıyla kendini parlatır.1. evde cok güçlüydü,çünkü yeni doğuyordu. Ben vardı o evde.Fakat 7. Evde battığı için kendi dışındakilerle,”Sen” le ilgileniyor.Çok zorlayıcıdır,çünkü “ben”in dışındadır.Ama sonuç olarak Güneşin de =Ben in de başkalarıyla etkileşimlere ihtiyacı var.Başkaları tarafından “varsın” denilmesine ihtiyacı var.
O yüzden ilişkilere ihtiyacı var.

8. Evde:
Bu ev, maddi görünür şeylerin saklandığı yerdir.Güneşin bu evde parlayabilmesi için,başkalarının sahip olduklarına ihtiyacı var.Güneş burada gözükmeyen şeyleri ortaya çıkartır.Yeraltı kaynaklarını, madenleri, defineleri ortaya çıkartır.Miras gibi birilerinin kazancını ortaya çıkartır ve kullanır.Borsa gibi hissedilen,var olan ama gözükmeyen şeyleri ortaya çıkartır.4. evde psikolojik çalışmalar; 8. Evde daha somut ve katı şeylerle ugraşmayı sever.Güneş bu konularda çalışmalar yaptığında parlar.

9. Evde:
Güneş,8. Evde yeraltını incelerken ,bu evde ise yeryüzünü inceler.Yabancı kültürler,yabancı lisanlar, insanları araştırır.Yaşam biçimi öğrenmeye dayalı olur.Rahip,din adamı,araştırmacı,gezgin,elçi olabilir.
İçeriye yolculuk yaparsa filozof, psikolog olabilir.

10. Evde:
Güneş kendini zirvede hisseder.Makam sahibi olmak isterler,güneşi bu evde olanlar... Politikacılar.
Güneş en tepede ve en sevdiği yerdedir.Birisinin altında çalışamaz. Ufak bir işte de olsa, patron olmak ister.
Güneş burada kendini nasıl iyi hissedeceğini bilir.Kendini tatmin edecek bilgilere sahip olacaksın ki,kendini tatmin edebilesin.

11. Evde:
Öğrendiklerini halka aktarabilmek için evrensel bir şekilde çalışırsa, kendini parlatır güneş.İnsanları mutlu edebilmek için uğraş verirse mutlu olur.Onun için de bu tür bilgileri bilmek ve tatmin olmuş olmak gerekir.
Bu amaçla büyük organizasyonlar yapar.Aynı zamanda yıkıcı da olabilir.Yapımın içinde yıkım da vardır.
Büyük kitlelere ulaşmak ister... Evrensellik.Öğrenilen bilgiler paylaşılmalıdır.Din,dil,ırk,mezhep ayırtetmeksizin evrenin yararına yapılan büyük organizasyonlarda yer almak ister.Böyle bir örgütte çalışırsa parlar ve kendini gösterir.(Bu örgütte lider değildir,sadece bir çalışanı,elemanı olsa ona yeter.)

12. Evde:
Bu evde güneş kendini saklamaktan, gizlemekten hoşlanır.Bütün bu öğrendiklerini kendince analiz eder ve sonrada yeni bir başlangıç yapar.Saklanılan şeylere de merak duyar.Cerrahlar için iyi bir potansiyel verir.Aynı zamanda mistiktir.SAHNE ARKASİNDA olmayı sever.

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
04-06-2007 02:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
salmakis Çevrimdışı
Scorpio Vip
*****
Scorpio Vip

Mesajlar: 172
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 10

Mesaj: #2
Cvp: Güneş Evlerde :
GÜNEŞ EVLERDE

Doğum haritamız on iki burca karşılık gelen on iki evden oluşur. Böylece doğum haritamız hayatın her alanını içerir. Bu evlerin tespiti doğum haritamızın hesaplanmasıyla mümkündür. Farklı ev sistemleri mevcuttur. Eşit ev sistemine göre yükselen burcun birinci ev olduğunu baz alarak, on iki evinizin hangi burca denk geldiğini ve Güneş burcunuzun hangi evde olduğunu bulabilirsiniz.

Güneş’in bulunduğu ev, gücümüzü nerede topladığımızı, enerjimizi hangi alanda daha iyi kullanabildiğimizi, hayatımızın yönünü, amacımızı gösterir. Güneş’in ev pozisyonu, kendimizi ayırdığımız, parladığımız, özel olduğumuz ve ayakta kaldığımız alanı gösterir.

Güneş’in bulunduğu evle birlikte, Aslan burcunun bulunduğu evi dikkate almalısınız. Güneş’in bulunduğu ev kendimizi en iyi ifade edebildiğimiz alanı gösterirken, Aslan burcunun bulunduğu ev bunun ne ile bağlantılı olduğunu gösterir.

Güneş Birinci Evde

Güneş’in doğuşundan hemen önce gerçekleşen doğumla oluşan konumdur. Güneş ufukta yükselmeye doğru hareket ettiğinde, günü aydınlatır, yeni bir gün başlar, insanlar yataklarından kalkarlar. Güneş’i bu konumda doğan insan, sıcaklığı ve enerjisiyle çevresindekileri etkilemek, başkalarının dikkatini üzerlerine çekmek ister. Dışarıdan kolayca fark edilirler. Hayata şevkle ve enerjiyle sarılır, kendilerine meşgaleler yaratırlar. Aileden ya da atalarından kalan mirası sürdürmek yerine, kendisi farklı bir şeyler keşfetmek, yaratmak, kendi kimliğini bulmak ister. Kendi doğal otoritesini oluşturduğu bir pozisyonda olmak, tanınma arzusunu tatmin etmek ister.

Eğer Güneş iyi açılar alıyorsa, hayatın ilk dönemlerinde kişinin bireyselliğinin gelişmesi için destekleyici faktörler kendiliğinden oluşur. Olumsuz konumda, kendine aşırı güvenli, fazla gururlu, ben merkezcil bir kişilik oluşabilir. Kendisini yeterince geliştirmediği takdirde sert bir tavırla otorite oluşturmaya çalışabilir. İnsanların sorgusuz sualsiz kendi isteklerini yerine getirmediğini görünce, önce insanların takdirini kazanması gerektiğini öğrenir.

Güneş İkinci Evde

Güneş ikinci evde olduğunda, haritanın bu alanı güçlenir, hayat bulur. Kişisel özellikleri, değerleri ve kaynakları geliştirmek, bu hayatta ”yaşam bulmak” için önemli bir ihtiyaç haline gelir. Güvenliği nerede sağlayabileceğini bulmak ister. Başka insanlara bağımlı kalmak istemez, kendine ait kazancı, kaynakları, yatırımları bulunmalıdır. Maddi kaynakları organize edebilme gücü ve kendi kazancını elde ediyor olmak, kendi değerini bilmesi, kendine güvenmesi için çok önemlidir. Mevki sahibi olmayı önemseyenler de olur. Kimliğini kaynakları yoluyla belirlemek isteyenler olur. Para konusunda oldukça cömert davranır, bu özelliğiyle tanınmak ister. Güneş nerede ise, kişisel ego orada tanınmak ister.

Güneş Üçüncü Evde

Çevresi ile fikir alışverişi yapmaktan ve çevresinden etkilenmekten öte, bu yerleşime sahip kişiler kendi fikirlerini, görüşlerini, bakış açılarını geliştirmeli ve bunu belirtmekten kaçınmamalıdır. Kişisel değer ve güç, bilgi birikimleri ve iletişim yeteneklerinden gelir. Yeni bir şeyler öğrendikçe, bu bilgiyi başkalarıyla paylaştıkça ve insanları fikirleriyle etkiledikleri sürece yaşamdan zevk alırlar. Kendilerini dinletmeyi ve çevrelerinde hemen fark edilmeyi isterler. Kardeşleriyle aralarında bir çeşit rekabet olabilir. Kardeşleri üzerinde otorite kurmaya çalışabilirler. Zor açılarla ilk öğrenimde problemler yaşayabilirler.

Güneş Dördüncü Evde


Kendilerini bulmak için derinlere inerek araştırma ihtiyacındadırlar. Dış dünyada kendilerini ne kadar gösterebildikleri değil, içsel gelişimi ne kadar iyi sağlayabildikleri önemlidir. Kendilerini ev, aile ortamında daha mutlu hissederler. Bireysel kimliklerini belirleme ihtiyacındadırlar. Bu kimlik aile geçmişinden farklı olabilir, fakat hiç bir zaman ailelerinin geçmişlerini inkar etmez, gurur duyarlar. Güneş’in bulunduğu burç ve açılar kişinin bunu ne kadar doğru biçimde gerçekleştirebildiğini gösterir.

Bireysel farklılıklarını gördüklerinde, aile yapılarından kopmayacak şekilde kendilerini olabilecek en doğru biçimde ifade etmeliler. Aksi durumda kendilerinden ya da aile yapılarından nefret ediyor durumda olabilirler. Aile geleneğini sürdürüyor olsalar da bunu kendilerine göre biçimlendirmek, farklı bir tarz yaratmak onları daha mutlu eder.

Dördüncü ev babayı simgeler. Babadan gelen tecrübeler kişiliğe yansır. Baba çok güçlü ve otoriter olabilir, çocuğun kendi kimliğini oluşturmasında baskın rol oynayabilir. Eğer baba hayatta değilse, kişi yaşamı boyunca babası yerine koyabileceği birini arar. Kendi içinde baba nitelikleri oluşturmak ister.

Kendilerine ait bir evde yaşamak, ev ortamında otoriteyi ellerinde tutmak isterler.

Güneş Beşinci Evde

Beşinci ev Güneş’in doğal evidir ve Güneş burada güçlüdür. Bu yerleşime sahip kişiler, kalben bağlı oldukları aktivitelerle uğraşarak kendilerini iyi hissederler. Yaşamak için bir nedenleri olmalıdır. Bu hayatta bir şeyler üretmek, geliştirmek, çabalamak isterler. Böyle bir nedenleri yoksa fiziksel ve ruhsal olarak kendilerini bezgin hissederler. Aksine çok fazla kendilerini kaptırırlarsa yine hasta olabilirler. Uğraştıkları alanda ne kadar yaratıcı ve başarılı olabilecekleri Güneş’in kapasitesine bağlıdır. Ne kadar başarılı olup olmadıkları çok önemli değildir, yaptıkları işten memnuniyet duyacaklardır.

Bazı artistik yetenekleri olabilir. Ya da herhangi bir şekilde içlerindeki duyguları, hisleri, ruhlarını yansıtma, kendi içlerinden yaratma kabiliyetleri vardır. Belirli hobileri, spor aktiviteleri, tiyatro, sanat galerileri gezileri yaşam biçimleridir.

Aşk, yaşamlarını süsleyen, özel olduklarını hissettiren bir duygudur. Çocuk sahibi olmak çok önemlidir. Aşk yaşamlarında ve çocuklarının üzerinde otorite kurmaya çalışabilirler. Kendi egolarını tatmin etme dürtüleri ön plana çıkabilir.

İlgiyi üzerlerine çekmek isterler ve eğer odak noktası değillerse bu durumu dengeleyemeyebilirler.

Güneş Altıncı Evde

İş yaşamında, günlük rutinde ve sağlıkları konusunda sağlam bir yapı oluşturma ihtiyacındadırlar. Gereksiz takıntıları olmadığı sürece kendilerini çok iyi geliştirebilirler. Fiziksel ve psikolojik rahatsızlıklar ve kusurlar çok fazla önemsenir ve gerekli düzeltmeler yapılır. Fiziksel vücutlarıyla barışık olmalıdırlar. Bu yerleşime sahip bazı kişiler bir hastalık iyice ilerleyene kadar vücutlarına iyi bakmanın önemini fark edemezler. Böyle bir durumda iyileşme süreci, başkalarından daha uzun bir zaman alır. İnsanları sağlık konusunda aydınlatma yetenekleri vardır.

İş ortamında yeteneklerini, becerilerini göstermek isterler. Kendilerini başkalarına iyi hizmet edebildikleri ölçüde mutlu hissederler.

Günlük programlarını en etkili bir şekilde organize etmek isterler. Bütün günü oturarak geçiremezler. Günlük yaşamları hareketlidir. Sınırları ve rutini kabullenmek onlara mükemmel yaşama sanatını öğretir.

Güneş Yedinci Evde

İlişkiler aracılığı ile kişiliklerini oluşturur, yaşam biçimlerini şekillendirirler. Ortaklıklara katılmak kendi kimliklerini daha iyi tanımlamalarına yardımcı olur. İlişkilerdeki iniş çıkışlar, karşılıklı dürüstçe yapılan anlaşmalar kişiliklerini güçlendirir.

Bu yerleşime sahip bazı kişiler, kendilerinden güçlü, onlara ne yapması gerektiğini söyleyecek kişileri eş olarak seçerler. Ya da güçlü bir eş onları prestij sahibi yapabilir. Kadının ya da erkeğin haritasında yedinci evdeki Güneş babaya benzeyen bir eş olarak görülebilir. Böyle başlayan ilişkiler uzun sürmez.

Yedinci ev aynı zamanda toplum içindeki davranışlarımızı da gösterir. Güneş’i yedinci evde olan kişiler insanlarla iç içe olmak isterler.

Güneş Sekizinci Evde


Sekizinci ev, ortaklaşa kazançlar, miras, eşimizin ya da ortağımızın değer yargıları, cinsel yaşam ve ölüm konularını içerir. Bu konuların birbiriyle ortak noktası, kendimize ait olanı, bir başkasınınki ile bir araya getirerek farklı tek bir vücut haline getirmektir. Buradaki ölüm, “kendinden vazgeçmek” anlamındadır. Dolayısıyla kadersel temalar içerir. Güneş egoyu ve kişisel yaşam enerjisini temsil ettiği için bu evde zayıf düşer. Sekizinci ev, genel olarak zayıf bir evdir.

Güneş sekizinci eve geldiğinde, kendi özünden daha yüce bir tema ile bütünleşir. Güneş’i sekizinci evde olan kişiler kendilerini geliştirmek, kişisel sınırlarını aşmak, kendi bireyselliklerinden uzaklaşmak ve başka insanlarla birlikte değişime uğramak isterler. Bunu çeşitli yollarla ve farklı derecelerde gerçekleştirirler. İlişki içinde olduğu kişilerle değer yargılarının ortak yönlerini keşfetmeye çalışırlar. Başka insanların kişisel değer yargılarını değiştirmeye çalışabilirler. Eşin ya da ortağın parasını yönetiyor ya da finansal işlerle uğraşıyor olabilirler. Her konuda paylaşımlar çok önemlidir. Kendilerini, başkalarıyla bir şeyler paylaştıkları sürece mutlu ve yaşam dolu hissederler. Bu kişiler tek başlarına kaldıklarında kendilerini sınırlandırılmış hissederler ve yaşam enerjileri iyice düşer.

Sekizinci ev mistik konularla da ilgilidir. Mistik konulara eğilip, gizemli olanı keşfettikçe mutlu olurlar.

Güneş Dokuzuncu Evde

Bu yerleşime sahip kişiler hayata bakış açılarını geliştirmelidirler. Bunu hem gezerek, hem okuyarak yapabilirler. Felsefi düşünce biçimleri güçlüdür, her şeyin nedenini ve nerede olduğunu bilmek, görmek isterler. Derin anlamları sezme kabiliyetleri vardır.

Güneş’in dokuzuncu evde bulunması, kişiye Yay burcunun özelliklerini de verir. Bu yerleşime sahip kişiler hayatı bir yolculuk gibi görürler. Farklı dini konuları, farklı felsefe ve inanış biçimlerini öğrenerek, kendilerini geliştirir, kendi doğrularını oluştururlar. Fikirsel paylaşımlar büyük önem taşır, böylece kendilerini keşfederler.

Hayata genel bir çerçeveden baktıkları için, günlük yaşantıdan kopma riski vardır. Çok fazla uçlarda yaşayarak hayatın gerçeklerinden kopabilirler. Bir başka deyişle normal yaşantının gereklerini yerine getirmeyebilirler. Yoğun bir şekilde gelecek planları yapar, sürekli geleceği düşünüp hayal ettiklerinden günü yaşamayı, günün tadına varmayı unuturlar.

Başkalarına verecek çok iyi tavsiyeleri olur, fakat kendi zor durumlarıyla ilgilenemezler. İnsanlara yeni bir şeyler öğretirler. Onların kendi gelişimlerini sağlamaları doğrultusunda heveslendirirler. İyi yönetici, organizatör olabilirler. Çok iyi yönlendirebildikleri için, hiç gitmedikleri yerleri çok iyi pazarlayan turizmci olabilirler.

Güneş Onuncu Evde

Onuncu ev, toplumun bizi nasıl tanıdığını gösterir. Güneş onuncu evde olduğunda kimlik, kariyer ve profesyonel yaşamda hayat bulur. Güneş, bulunduğu burç özelliklerini göstererek toplum içinde otoritesini, gücünü göstermek isteyecektir. Örneğin, Güneş İkizler burcunda ve onuncu evde ise, zekasını göstererek toplumda kabul görmek ister.

Hayatta belirli bir amaçları olmalıdır, bunu gerçekleştirdiklerinde mutlu olurlar.

Bu yerleşime sahip bazı kadınlar, kendileri kariyer sahibi olmak istemeyebilir. Bu durumda onuncu evdeki Güneş prestij sahibi bir eşi gösteriyor olabilir.

Yaşamları boyunca toplumun gözü önünde olduklarından kendi özel hayatlarında kısıtlanabilirler. Kendi kimlikleri ve değerleri, toplum önündeki kimliklerine dayanır.

Onuncu ev, anneyi temsil ettiğinden, buradaki Güneş anneyi çok önemli kılar. Annenin hayattan beklentisi çocuğa yansır ve çocuğun kendi kimliğini oluşturmasında anne büyük etkendir. Anne, çocuğun kendisini örnek almasını isteyebilir. Bu yerleşime sahip çocuk, annenin isteklerini ne kadar gerçekleştirirse, annesinin sevgisini o derece kazanacağını düşünür.

Güneş On Birinci Evde

Gruplara bağlı olmak, toplumla iç içe olmak, Güneş 11.evin getireceği en belirgin özelliktir. Toplum için çalışan politikacılar bu yerleşime sahip olabilir.

Gruplar içinde gösterilen tutum, toplumla kurulan ilişkiler, ne tür gruplara bağlı olunduğu, bu gruplarda hangi rolü oynadığı, Güneş'in bulunduğu burç ve açılarına göre şekillenir.

Kişisel kimliğin oluşumunda, arkadaşlıklar büyük önem taşır.

Bu yerleşime sahip kişiler, kendilerine söylenilenle kendilerinin nasıl düşündüğünü ayırt edebildiklerinden emin olmalıdırlar. Kendi kişiliklerini korumayı bilmelidirler. Aksi durumda, kalabalık gruplar içinde kaybolma riski vardır.

On birinci ev, hayattan beklentilerimizi, umutlarımızı gösterir. Güneş on birinci evde ise, yaşam nedenini belirlemek ve bunun sadece bir hayal olmadığını bilmek, kişinin kendini iyileştirmesi için önemli bir aşamadır.

Güneş On İkinci Evde


On ikinci ev ile Güneş'in özellikleri arasında büyük farklar vardır. Güneş'in görevi bütünleştirmek, daha açık ve net hale getirmek, kişisel kimliği oluşturmaktır. On ikinci ev ise, bireysel egonun sınırlarını ayrıştıran, çözen, bölen, dağıtandır.

Bu yerleşime sahip kişiler, bireysel ego ile kolektif tema, bilinç ve bilinç dışı, kişisel ve evrensel arasındaki sınırları nasıl dengeleyeceklerini öğrenmelidirler. Bu mücadelede, kişisel egonun oldukça esnek olması gerekir.

Kendilerine zaman ayırmaya, kendileriyle baş başa kalmaya ihtiyaç duyarlar. İnzivaya çekilir, kendilerini yenilerler.

İnsanlara faydalı çalışmalarda bulunurlar. Güneş'in bulunduğu burç ve açıları, hangi yönden fayda sağlayacaklarını gösterir. Hastaneler, hapishaneler, müzeler, kütüphaneler çalışma ortamları olabilir.

Bazıları, geçmiş yaşamlarını çözmek için çok fazla enerji harcarlar. Enerjilerini bu yönde harcamak yerine, bu hayatta başka insanlara faydalı olabilecekleri bir alan bulmalı, başkalarının otoritesi altında olmaya alışmalıdırlar.

Baba ya da yaşamdaki başka erkeklerle ilgili bir problem olabilir. Bu kişiler nedeniyle kendilerini kurban ediyor olabilirler.

GÜNEŞ'İN ÖNEMİ VE TÜM HARİTANIN İNCELENMESİ


Doğum haritasında Güneş, genel etkileri içerir. Güneş'in etkileri yaşamımızda ve kişiliğimizde büyük etkendir. Haritadaki tüm potansiyeli bir araya toplar, bütünleştirir. Haritadaki etkiler, Güneş aracılığıyla şekillenir, hayat bulur.

Güneş'in haritadaki konumunu yorumlarken, tüm haritanın incelenmesi gerektiği unutulmamalıdır. Her harita ayrı bir dinamiktir.
Astrozenith

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/4/3215.gif
04-26-2007 11:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kurby Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 96
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: Güneş Evlerde :
Güneşim(merkür ile birlikte) 10.evde, ancak kendisi gibi olmamı isteyen bir babaya sahibim.Kendi düşünce sistemininde düşünmemi isteyen bir baba!Kaldı ki, kafa yapısı olarak babama benzerim.Öncüyümdür, başlangıçları severim, ama sonunu getiremem!Demek istediğim 10. ev her zaman anne olarak çalışmıyor.
04-26-2007 11:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
uranus Çevrimdışı
.
*****
Uranyen Vip
lt=
Mesajlar: 448
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 15

Mesaj: #4
RE: Güneş Evlerde :
Ben 4.evin genelde anneyle bagdaştığını biliyorum, babayla değil...
4. evin konusu bilinçaltıyla bağlantılıdır. Bilinçaltını da genlerimiz, yani köklerimiz,aile kültürümüz ve tabii ki anne öğretileri belirliyor... Rusya da yapılan bilimsel bir araştırmada bilinçaltını oluşturan bilgilerin yaklaşık % 80 ini genlerimiz oluşturuyormuş...Yani bizim köklerimizden gelen bilgiler...% 15 gibi anne öğretileri ve geriye kalan % 5 gibi bir oran da bizim 6 yaşına kadar anne haricinde ögrendiklerimiz oluşturuyormuş... bu bilginin kaynağını sormayın, unuttum gitti... Ama bunları bana anlatan çok değer verdiğim ve çok şey öğrendiğim bir psikologdu. Mehmet Zararsızoğlu...Tabii bu % 15 gibi bir oran, aslında bilimsel olarak da 4.evin anneyle bağlantısı oldugunu açıklamaktadır. Ama güneş de babayı sembolize ettiğine göre güneşi 4. evde olanı nasıl yorumlarsınız?
O zaman bence onun tarifi yukarlarda yazılanlar gibidir ve ilave olarak evini, yuvasını yönetmek isteği içindedir, diyebiliriz... ailesinde tam bir aile reisi gibi davranacaktır... kadın da olsa aynıdır, yine evini o yönetmek isteyecektir...

sevgiyle kalınız....

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
05-02-2007 01:39 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh
Kayıtsız

 
Mesaj: #5
Cvp: Güneş Evlerde :
not:
''Haritaya farklı yönlerden bakabiliriz. Örneğin bir harita sahibinin babasının durumunu, varlığını görebilmek için 4. evi esas alabilirim. Bu evi yükselen burç yaparak babanın servetini; ruhsal mı ya da pratik bir kişi mi olup olmadığını görebilirim. Benzer biçimde 10. ev aynı şeyleri kişinin annesi için söyleyecektir. Sonuçta harita sizi tek bir sonuca götürür.10.ev 4.evin 7.evi olduğu için babanın eşini yani anneyi de anlatır.''......r.hakan kırkoğlu
05-02-2007 01:52 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #6
Cvp: Güneş Evlerde :
güneş 2. ev ise kişiye maddi anlamda ego veriyor diye düşünüyorum.maddiyatla güç bulmak,kendini güvende hissetmek.kimseye bağımlı olmamak.bu güveni nasıl kazanacağımızı buradaki burç söyleyecek elbet.burası para ve değerler evi.değer sadece maddi anlamda taşımamalı.kişi kendine kendine verilen değeride bu evde arar.

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
06-13-2007 11:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Sert açı Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 37
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
RE: Güneş Evlerde :
Güneş 9. evinizde ve açısızsa; etrafınızdaki okumuş tabir edilen adamlardan daha akıllı olduğunuzu bilfiil görüp yaşadığınız halde yüksek öğrenim fırsatını kaçırmış olmaktan dolayı tuhaf duygulara gark olursunuz.
Babanız, felsefeyi, şiiri, müziği, edebiyatı seven ve fizik olarak ta gösteren biri olur, onu çok seversiniz, onun da sizi çok sevdiğini adınız gibi bilirsiniz ama hayatınıza müdahale etmiyor olması (herhangi bir şekilde) (5 senedir çalıştığım işyerime daha gelip bakmadı ben kimlerle çalışıyorum diye, ama her sabah sabırla bikaç kere başıma gelip güzelce uyandırır ve her sabah beni taşır) yani toplumdaki baba imajı gibi olmaması insanların çoğunu özendirse de gizliden gizliye sizi üzer.
bu da benim yorumum olsun naçizanegülücük

Allah'a şükür, herşey hızla geçer, aşk ta, hatta keder de.
Nerde dün akşamki gözyaşları, geçen yılki karlar nerde?
06-13-2007 01:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kurby Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 96
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #8
RE: Güneş Evlerde :
güneşim 10.evde Yengeçte.Babam evcil bir adam, geleneklerine bağlıdır.Ama aynı zamanda orjinaldir.Deli dahi bir adam:D Eli beceriklidir.Ani patlayan bir öfkesi vardır.(Bknz. güneşimin açıları)Ailesini kolay kolay bırakmaz.Bırakabilseydi zaten, 30 yaşında 3 tane çocuğunu bırakırdı.Adam inat etti, salıvermiyor bizi yaa!Evlencez diye ödü kopuyor.gülücük)
06-13-2007 02:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #9
Cvp: Güneş Evlerde :
güneşim 12. evde babadan yana benim de üzüntülerim var çocukken çok takardım ama artık kendimi aştım(12.ev)---güneşim ve ayım haritada ayrı yerlerde ..
kastor denen sabit mitolojide birbirini çok seven iki kardeşten biri ,kastor ölünce diğer kardeş tanrılara yalvarır ve kendisi de ölmek ister ama tanrılar diğer kardeşe tekrar can verirler ve onu yarı ölümlü yaparlar kastor bu işe çok sevinir.........
06-13-2007 04:04 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
Cvp: Güneş Evlerde :
güneş 10. evinde ise asalet kazanır köşe evdir ve senin aslında olmak istediğin yerdir bu ev..yardımsever hayalgücü verimli merhametli biri yapacaktır balık ve bunları göstereceğin alan da 10. ev toplum olur..toplumu seversin zirveyi ve gözönünde olmayı ayrıca politika meslek ve kişinin ilgilendiği alanları kapsar..örneğin merkür buradaysa etkileyici konuşmacılar çıkar,satürn hırs katar..güneş meslek başarısı verecektir..10 evin iyi çalışıyor demek ki en çok ilgileneceğin hayat dilimini teşkil ediyor ..venüs 10. evde ise toplumu sever çünkü venüs bulunduğu ev ne ile ilgili ise onu sevecektir..kşi venüs özelliklerini kulanarak zirveye rahatça ulaşır.
06-13-2007 11:57 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  GÜNEŞ Angel 11 31,520 03-01-2019 08:01 AM
Son Mesaj: Feslegen
  (Haritanızda Güneş)En Parlak Işıldadığınız Yeri Bulmak : Güzellik Küresi raisisset 34 47,911 04-03-2018 06:35 PM
Son Mesaj: justicee
  Güneş 1.Evde-Tüm Haritalarda pinknilden 0 4,228 06-30-2017 08:36 PM
Son Mesaj: pinknilden
  Güneş Merkezli Yaşamak astrosohbet 11 21,683 02-05-2015 11:24 PM
Son Mesaj: zorlamak
  Güneş ve altın arasındaki geleneksel ilişki Derin 0 3,798 12-16-2010 04:54 PM
Son Mesaj: Derin
  Güneş Burçlarda Anahtar Kelimeler Dinoo 3 10,150 11-23-2010 12:38 PM
Son Mesaj: Daily
  Güneş ve Ay astrosohbet 4 20,400 07-30-2010 05:07 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Güneş Devinimi qulsah 0 3,090 01-01-2009 05:11 AM
Son Mesaj: qulsah

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir