Değerlendir:
  • 18 Oy - 3.22 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Walt Disney ve imajinasyonu
Yazar Mesaj
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #11
Cvp: Walt Disney ve imajinasyonu
Walt disneyin haritasında muhteşem bir üçlü var tam tepede Neptün(sinema)

kavuşum MC ; pluto kavuşum MC bu kavuşumlar kitlesel bir değişikliğe neden

olabilecek kadar güçlü ..

hayaller tam tepede MC ile yani zirvede kavuşmuş…pluto yani dönüştüren ve değiştiren o herkesin korktuğu güç tamamen pozitif olarak haritasında yansıyor..ve hangi burçta kavuşmuş; eller ve zekanın ,iletişimin hareketin burcu ikizlerde ..burası bir balık burcu alanı olsaydı daha çok estetik bir sanat,(dans bale ) veya sıvı şeyler aklımıza gelirdi ama ikizler burcu olması neptünle karışmış hayallerin cizgi karekterlerin oluşmasına sebep olmuş; disneyin pluto ile ve Neptün ile markalaştığını rahatlıkla söyleyebiliriz..pluto resmen ikizler alanında tam tepede çığır açmış ..


3. evinde güneş Merkür ve uranus üçlüsü var ,….sanat aşk evinde 5. evde Venüs konumlanmış ..3. ev iletişim medya alanı bazı ünlülerde 3. evdeki neptüne de dikkat edin ..yaratma safhasında Neptün nerdeyse tepeye yaklaşıyor.. medya , alanı dolmuş walt disneyin..

üstelik farelerden korkan ama konuşan komik bir fare yaratacak kadar da korkularını seven biri ...gülücük)

walt disneyin sabit yıldızları bir harika :)eskiler bu yıldızlara önem verirlermiş ,,gerçekten de tarihe iz bırakanların ille de parlak yıldızları oluyor ya zorluk çekiyorlar bedel ödüyorlar ya da çok kolay başarı elde ediliyor..
sabit yıldızları daha çok yay burcundaki takımyıldızlarıyla oğlakta kavuşmuş bu sebeple başarısın çok kolay olduğunu değil de çok sabrederek ve çalışarak elde ettiğini düşündürdü bana ..
Sabit yıldızları Merkür kavuşum toliman

Venüs altair oğlak/ cesaret hız risk

Jüpiter rukbat oğlak /tutarlılık sağlamlık güç

Satürn vega oğlak /sanat müzik alanında başarı vaadeden yıldız.. vega mozartın haritasında da oldukça güçlüydü..

Satürn kavuşum rukbat

Kuzey ay zubenelgenubi sosyal reform ;kişinin reform yeteneği
ş yıldızların toplu yorumu bence şöyle olacak ;
birkere çok çalışmış azimle ve sabırla yapmış işini;oldukça çalışkan bir kişiliği var..cesaret ve riskalarak ilerlemiş gerçekten bir sanat kabiliyeti var ve ay düğümündeki yıldızla da bir reform gerçekleştirecek güçte ..
öncü sabit ve hava toprak başabaş gidiyor çok kuvvetli bir özellik hem inatçı hem yenilikçi hem entellektüel hem araştıran mantık yürüten hem de toprak etkisiyle ayakları sağlam basan hayal içinde yaşamadan hayallerine kavuşan biri kabataslak bu verilerle bile bunları söyleyebiliriz..gülücük
08-17-2007 12:00 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir