Değerlendir:
  • 15 Oy - 2.33 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

örümcek adam horoskop/ALAİN ROBERT
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #11
RE: örümcek adam horoskop/ALAİN ROBERT
şimdi örümcek adamın haritasına baktığımda T Karesi dikkatimi çekti. güneş - satürn zıtlığı 4.ev başlangıç çizgisindeki neptüne akıyor. ve neptün akrepte. bu adam sanki bilinçaltında ölümü biliyor yada ölümle dans etmekten zevk alıyor çünkü akrep ve plütonun teması ölüm ve yeniden doğuştur.
doğum bilgileri doğru ise güneş-satürn zıtlığı 6. ve 12.evlerde oluyor. tamam aslandır cesurdur , gösterişi sever tüm bunlara evet , yinede benim aklıma niçin bunu yapıyor sorusu geldi. cevap olarakta ruh hali sanki kaybedecek bişeyi olmayan biri olarak bu denemelere başlamış olabilir fikri geldi. tabii onun içini bilemeyiz , bunu sorardım eğer bizim eve tırmanırken filan onu görseydim gülücük
ve 8.evindeki jüpiter , plütodan zıt açı alıyor. jüpiter balıkta romantik ve hayalperesttir. gözü yükseklerdedir ve plüto ona bol bol gaz veriyor olmalı , çıkamaz kiii gülücük)

08-10-2007 01:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Hades Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 74
Üyelik Tarihi: Jun 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #12
Cvp: örümcek adam horoskop/ALAİN ROBERT
Adam baya cesaretli heralde birde jüpiteri 8. evde olmasayıd düşüp ölebilirdi gibi bir sonuç çıkartabilirmiyiz. Jüpiteri bu adamı ölümden koruyor biraz sanki..Yani ölümden korkmuyor gibi jüpiter o bölgesini maşallah baya genişletmiş Çıkarsam yükseklere yere düşer ölebilirim gibi bir korkusu yok heraldegülücük)

Fark edilmek için çok küçük olduğunu düşünüyorsan, kapalı bir odada bir sivrisinekle uyumayı dene.
08-10-2007 02:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #13
Cvp: örümcek adam horoskop/ALAİN ROBERT
hades iyi gidiyorsun bak hiç aklıma gelmezdi 8. evdeki jüpiterin ölüm korkusunu azaltacağı araştırmak lazım sen bu işi kaptın ..gülücük)8. evde partneriyle ilgili miras konularında kolaylık verebilir evet 8. ev ölümle bağlantılı yaşam karşıtı duran bir ev yükselenle açı yapmaz dolayısla zor da bir evdir ve bu eve düşen bir jüpiter oraya talih sunacak belki de kazalardan kolaylıkla yırtmasını sağlayacak olabilir teşekkür ederim kendi adıma;hoşuma gitti..
08-10-2007 03:25 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #14
RE: örümcek adam horoskop/ALAİN ROBERT
benim jüpiterde 8.evde ama neyse , hiç tırmanasım yok gülücük)

08-10-2007 03:36 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #15
Cvp: örümcek adam horoskop/ALAİN ROBERT
[img][Resim: rmcekadamwm1.png][/img]

güneş Neptün Satürn t kare açı
gezegen dağılımı
element dağılımı
fokalizör gezgenler
vurgular
ay fazları
ay uranus 60
uranus Merkür kavuşumu
uranus 1. ev
Merkür asc kavuşumu
Kendime sorduğum soru örümcek adam neden tırmanır sorusuydu cevap tamamen haritanın içinde ..özgün yorum yapmak çok önemli çünkü çoğu zaman kitaplardaki basmakalıp ve bana saçma gelen bilgilerle idare etmek zorunda kaldım ..mesela elimdeki bir astroloji kitabında ay 8. evde olursa ölmüş aile bireylerinin ruhlarıyla temasa geçersiniz..efendim Uranüs akrepte bilim adamı yaratır şeklinde yazılan biryığın bilgiyle kafamı zorladım ..yükselen yay anne baba ayrılığı verir kardeşlerle problem verir..tabiki böyle bilgileri kullanmadan yorum yapmak nedenini düşünmek önemli oldu ....astrolojiye yakınlaşmaya çalıştıkça bu bilgilerin aynı hızla itiş gücüne ugrarsınız.... en iyisi o kitapları sadece bir hayatın hikayesi gibi arada okumak ve dışını kalın siyah bir kitap kaplayıcısı ile kapladıktan sonra kitaplığınızda arada bir tozunu almak olacakgülücük..bu girişten sonra tırmanma fazına geçelim..

Örümcek adamın haritasında bu özgün davranışın sadece kendini ifade şekli olarak uyguladığını bunu yapmasındaki amacın sadece farklı bir ugraşı ve maddi değer taşımadığını ve ben de bu dünyada böyle bir adamım ,beni fark edin ,alkışlayın ben kendimi kutluyorum ..şeklinde olduğu görünüyor..ay kısa yolculuklar evinde ruhen kısa gezilere çıkmaya hazır, değişiklik onun yaşam tarzı..yarın nereye tırmansam diyor haritası …ay 3… evde..
Uranusunun ay ile yaptığı 60 onun bu farklı girşimine adeta destek oluyor..hadi farklı bir şey yaparsan ruhun rahat edecek; ay 3. evde olunca da başlıyor kısa kısa dolaşmaya..saçlarını uzatmış bu zayıf adam orijinal ,farklı..para kazanma kaygısı taşımıyor ..aynı şekilde haritadaki uranus merkürü ile de kavuşmuş ,kişilerle iletişimi de uranus boyutunda ,özgür bir beyin kısıtlanmamış beyin daima yaratıcılığa açıktır öyle insanlara zeki deniyor galibagülücük..
Uranusun 1. evde fokalizör konumda olduğunu da görüyoruz..nernen baksan uranus işte..ve neptünün kareleri ona hayallerine ulaşmakta fırsatlar yaratmış ..
Büyüyen ay fazında doğmuş enerjisini kendini geliştirmek için kullanıyor…mükemmele gitmek büyümek istiyor..
Fokalizörleri uranus kavuşumları ve köşe ev 1. evdeki uranus
Merkür yükselen kavıuşumu
Satürn kova ;Satürn kovanın ikinci gezegeni ve kendi burcunda olduğu için kuvvetli ;ille de bir kova etkisi var..konuşurken siz diye hitap etmekte fayda var..gülücük)
Yükselen güneş
Yükselen Merkür kavuşumları bunlar haritanın tamanında etkili olanlar ya köşe evde kalmışlar uranus gibi ya da kavuşum yapıp güçlenip form değiştirmişler veya kendi burcunda kalmış kova Satürn gibi..kendi evinde olan yok..
Sabit ve ateş etkisi onda herseferinde başlama isteği kendi fikirlerini girişimlerini önemseme gücü vermiş ,hikayesinin sonunda başı polisle derde girse bile kolay vazgeçeceğe benzemiyor..
Kendini her sakatlıktan sonra iyileştirme gücünü akrepteki neptününden alıyor olabilir derin bir evde 4. evde sığınakta ..haritadaki gezegenlerin alt bölümde toplanması pek fazla dış dünyaya özgü değil kendi içsel derinliğini de kullandığını ;sola yığılmış gezegenleri de bağımsız hareket etme isteğini oluşturmuş..kolay kolay kişilerin etkisi altında kalmadan kendi kararları veebilien biri oluşturmuş ..tırmanan bir adamda olaması gereken bütün şifeler hatitada mevcut..

the end..gülücük
08-12-2007 01:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
uranus Çevrimdışı
.
*****
Uranyen Vip
lt=
Mesajlar: 448
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 15

Mesaj: #16
RE: örümcek adam horoskop/ALAİN ROBERT
yazdıklarınız cok hos... bir ufak ilave de benden.... bu adam neden tırmanır...
5. evi, kişinin kendi mutluluk anlayısını sembolize ediyor.... orayı yay burcu kesiyor... yay risk almaktan en cok hoslanan kişidir... mevsim itibariyle hem sogukkanlılık var, hem de ates olmasından dolayı sıcakkanlılık var... astrolojide sıcak ve soguk birlesirse ılık olmaz... bunun sonucunda maceraperest bir yapı olur... doga sporlarını sever o kişi, dagcılık, kayak, kumsal voleybolu ama salon sporlarından da nefret eder, zaten giyimi de sportif tarzdadır...
kişinin mutluluk anlayısı böyle oluyor, yani risk almaktan hoslanmak, ustune oglak burcunun özellkilerini de katarsak, cunku oglak burcundan da var 5. evinde, neden yukseklere tırmanmak istemesi de anlaşılacaktır... bunu medyanın ortasında yapmasının da aslanlıkla ilgisi var elbet...
ormanlar yetmiyormuş gibi, uranusyen bir tarzla kendisini gösterecek illa.....
polislere anlatsak da kurtarsak su adamı...hahahaaa....

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
08-12-2007 03:17 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Robert De Niro picachu 7 7,727 12-10-2016 04:36 AM
Son Mesaj: rebelheart

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir