Değerlendir:
  • 27 Oy - 2.67 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

AY ASLAN
Yazar Mesaj
ginka
Kayıtsız

 
Mesaj: #61
RE: AY ASLAN
(05-25-2012 08:19 PM)Neptunian Yazılan:  
(05-25-2012 07:07 PM)ginka Yazılan:  bu gıcık ay aslanlarını seviyorum :D kraldır onlar gülücük

Sonunda krallığını sana kabul ettirdi demek dil çýkarma


evet ask asaletlerini sevdiğim...
05-25-2012 08:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ekinoks Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 376
Üyelik Tarihi: Sep 2011

Rep Puanı: 43

Mesaj: #62
RE: AY ASLAN
Duygusuz olarak nitelendirilmek pehh!
Gayette duygusaliz fakat anlasilmasi gereken şu; başkaları zevzek bilinçaltı tepmelerini duygu zannederken biz onlara suskunlugumuzla adeta tokat atarız.Ve görmek isteyen görebilir sevgi saçtığımızi göremeyen başka şeyler ariyordur..kusura bakmayin asaletsiz duygulara yer yoktur AY ASLAN da !
08-21-2012 03:14 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
caglabegumdinc Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 5
Üyelik Tarihi: Mar 2017

Rep Puanı: 0

Mesaj: #63
Cvp: AY ASLAN
Benim ay aslan ve 10.ev de ben cok seviyorum ay aslanı aynı ben bire bir gülücük
03-13-2017 12:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #64
RE: AY ASLAN
Ay Aslan dikkatin merkezi olmaktan hoşlanıyor mu? Durumda rahat olduklarında. Evde eğlenceli vakit geçirebilirler ve komik zamanlama konusunda büyük bir hisleri var. Aslanda Ay'la doğanlar yetenekli organizatörler ve bunu noktaya getirebilirler

Arkadaşlarını ve ailesini organize etmeye ve kontrol etmeye çalışıyor. Yaratmak ve eğlenmek istiyorlar mı? Her ne kadar gerçekte istediklerini bir araya getirmek için çok tembel olabiliyorlar. Onların doğal patronluğu, başkalarına adil davranmak gerçekten çok istiyormuş olsalar da, başkalarına işlerini devretmede onlara yardımcı olur.

Ay Aslanın dünyada iyi olması için çok sevgiye ihtiyacı var. Hafif hissettiklerinde aşırı dramatik olabilirler ve sulanmaya eğilimli. Neyse ki, sahnelerini evlerinin mahremiyetinde yapmayı tercih ediyorlar. Genel görüntüler imajına zarar verebilir. Toplumsal statü her şeydi, zira halka saygı duyulmasını tercih ederler

Genellikle popüler ve katılımlıdırlar ve çok bütünlüğe sahiptirler. Onların adalet duygusu güçlüdür ve genellikle akıl için kolaydır. Tutkulu, fakat abartmaya eğilimli olabilirler. Yapabilecekleri ya da sonradan hatırlanmayacak şeyler söyleyecekleri bir an kadar yakalanabilirler. Bir arıza için cömert olabilirler; Aslında alıcıya ezici olabilir. Doyurucu davranamazlar, bu yüzden eğer cömertlikle duş alındıysanız, teşekkürlerinizi iletin.

Gurur, Ay Aslanın çöküşü. Egoları onları her şeyden almaya zorlar ve bu da onları üstün görür hale getirebilir. Güç ve statüye çekilmektedirler. İnatlanma, istediklerini elde etmelerine yardımcı olan bir özelliktir. Aynı zamanda, bir nedene inandıklarında, çok idealist olabilirler ve büyük kişisel fedakarlıklar yapabilirler.

Kendi ve diğerlerinin özgürlüklerine karşı koruma sağlarlar. Bir ilişkide, gerçekten kısmet olmamasına rağmen kıskanç tarafta olabilirler. Ayrılıktan geçtiklerinde, kalpten ziyade egolarında daha fazla acı hissedebilirler.

Ay Aslan İmzası sanatsal yeteneğe sahip olabilir veya sadece sanata ilgi duyabilirler. Onların haysiyeti ile birleşmiş doğal bir havası vardır. Ay Aslan, üst sıralara çıkacaklarını bilmezlerse büyük bir risk almaz. Başkalarının önünde başarısız olmayı sevmezler.

Ay Aslandayekn doğanlar tavsiye vermek istemiyorlar, ancak vermekten mutluluk duyuyorlar. Onlar kedi ile ortak bir yeri var Kendilerinin her zaman haklı olduklarını hissediyorlar ve kimseye onlara ne yapmaları gerektiğini söylememeliler. Materyalistik olabilirler, fakat sorumluluk lütfu ve onurla kabul edilirler. Parçalanmadan terslik yaşayabilirler ve servet onlara gülümseyince her zaman paylaşmaya razıdırlar.

**Always Astrology

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
04-04-2017 10:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Gulsen Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 110
Üyelik Tarihi: Feb 2017

Rep Puanı: 12

Mesaj: #65
RE: AY ASLAN
Ayım aslan ama maalesef 28 derece ve 12. evde. Tipik ay aslan özelliklerini yaşamayı o kadar isterdim ki.Ay aslanın çocuksuluğunu ve doğal/rahat davranmasını almışım çok şükür ama ay plüto karem ve konumundan kaynaklı olarak abartılı duygu gösterilerinden gram hazzetmem.

Fiziksel olarak da saçlarımın çok gür ve dikkat çekici olmasını bu konuma bağlıyorum.
10-21-2017 11:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Ay Aslan ve Kız Çocuğuna Sahip Olma Potansiyeli astrosohbet 23 30,452 05-11-2018 08:59 PM
Son Mesaj: Feslegen

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir