Değerlendir:
  • 27 Oy - 2.67 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

AY ASLAN
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
AY ASLAN
Ay burcumuz en derin duygularımızı ifade ettiğine göre bir ay aslanı nasıl hisseder ? ve duygularını sevdiklerine - sevmediklerine nasıl yansıtır?

MİNİK AY ASLANI ; şöyle bi kenarıya çekilin lütfen alemin kralı geliyor. yada o kendisini öyle hisseder
ay aslanı çocukluğundan itibaren oyunculuğunu , tiyatral yeteneğini gösterecek kalabalıklarda ''hey bana bakın buradayım'' diyecek , dikkatleri üzerinde toplamaktan hoşlanacaktır. çok sevimlidirler. gururludurlar. ona sofrayı toplamasını emretmeyin lütfen , rica edin.

GENÇ AY ASLANI ; aşk için yaratılmışlardır. sevmek ve sevilmek onların oksijenidir. genç aslan erkeği daima kendisine -özellikle gür yelesine- güvenecektir. çeşitli sürprizlerle kızların kalbini fethetmesini bilir. genç aslan bayanı da kendine güvenir. erkeğinin de kendine güvenmesini ister.
sessiz , içe dönük erkekler ona göre değildir. güzel sözlerden en çok etkilenen burç aslan burçlu insanlardır.
satürn ve plüto ile desteklenen bi ay aslanı iyi bir lider olur. o bir savaşçıdır - kraldır. sevdiklerine karşı cömerttir. organizasyon yeteneği çok iyidir ve toplumsal olaylarda - partilerde öncülük etmeyi severler.
red edilen ve gururu kırılan ay aslanıyla karşılaşmak dokunaklı bir sahnedir. toparlanması zaman alır ancak uzun zaman değil , çünkü nede olsa o güneşin çocuğudur...

OLGUN AY ASLANI ; aşkta ve savaşta pek çok deneyimden sonra ömür boyu sevebileceği birini bulmuştur. çocukları olmuştur. kararlıdır. çocuklarıyla gurur duymak ister. çocuklar duymasın dizisindeki Haluk gibi ( tamer karadağlı ) , çocuğunun öğretmeni görmeden kopya çekmesine yada sınıfta ona sataşan çocuğu dövmesine sevinir. bir ay aslanı için çekingen , içe dönük çocuklarla uğraşmak ciddi bi derstir. onlarında kendisi gibi cesur , atak ve popüler olmasını isteyecektir.

YÖNETİCİ AY ASLANI ; evet o yönetmek için doğmuştur. ancak bu konuda onları iki kategoriye ayırabiliriz. kendini yetiştiren ay aslanları bulabileceğiniz en iyi yöneticilerdir. sizinle arkadaş olurlar. cömert olurlar. anlayışlı olurlar. işletmenin kriz anlarında gemisini kurtaran kaptan olurlar.
ancak egosuna göre yaşamını odaklandırmış bir ay aslanıyla çalışmak birazcık!! zordur. pohpohlanmak ister. siz inek gibi çalışır tüm işleri halledersiniz , işe yeni giren bi çaylak aslan müdürünüze ne kadar şık giyindiği yalakalığını yapar ve bi bakarsınızki çaylak rütbe atlamış , onun kankisi olmuş.. yapmanız gereken onun karşısına çıkıp gerçeği söylemektir. gözlerini perdeleyen egosu nedeniyle neyin ne olduğunu farkedememiştir. siz bu konuda ona yardımcı olun lütfen. başka işiniz yokmuş gibi büyük olasılıkla hatasını anlayacak ve doğru kararı verecektir. baktınız egosunun altında ''insanlık adına-adalet adına'' bişey kalmamış , tüm gücünüzle egosunu üzerinden çekip alın , siz ve diğer çalışanlar görsün... KRAL ÇIPLAK
''banlanacaksanız'' bunu kahramanca yapın , bu dilden anlar...

ÇALIŞAN AY ASLANI ; birinin emri altında çalışmaktan hoşlanmasada hayat şartları gereği size iş başvurusunda bulunabilir. sakın onu geri tepmeyin. bükük duran boynunu kaldırmasını söyleyin. tebrikler ; işin yönetimi konusunda çok iyi bir yardımcı kazandınız. canlı kişiliği ile işe hareket getirecektir. siz yokken ona güvenebilirsiniz. dürüsttür , merttir. ona ve çalışma arkadaşlarına haksızlık yaptığınızda ise oldukça serttir.
gönlünü tekrar kazanmakmı istiyorsunuz , iltifat edin

04-05-2007 04:42 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
bluex Çevrimdışı
Süper Moderatör
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 33
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
RE: AY ASLAN
ASLAN BURCU ( klas)

temel prensibi : hayat yaşamaya değer
yaşam tarzı : villa veya lüks daire
öğrenmesi gereken ders : haklı eleştiriyi hoşgörüyle karşılamak , tevazu

Ay , Aslan burcundayken gösteriş meraklısı biriyle karşılaşabilirsiniz. odak noktası olmaktan hoşlanan , dışlanmayı veya önemsiz biri olmayı sindiremeyen bir kişidir bu.böyle bir tutum sarsılması çok zor , güçlü bir kendini beğenme duygusuyla bir arada gider.bu burçtaki insanlar cömert , girişken ve dostsever olabilirler ; ama buna karşı tutumları normalde ilişkili olduğu kişilerden destek alma , onlarda hayranlık uyandırma arzularıyla bağlantılıdır.

gösterişli jestleri oldukça severler.genellikle göz alıcı , yaşamı olumlayan ve iyimser bir yaklaşım sergilerler.güleryüzlü , samimi ve sıcaktırlar.tanınma , meşhur olma ihtiyaçları ile oyunculuğa yatkındırlar.kendilerine güvenleri tamdır.kadınları , erkeklerine oranla daha dengelidir.sevdiklerini tüm benlikleriyle sevmekten hoşlanırlar.birdenbire karşılarına çıkan fırtınalı aşklar onlara çekici gelir.

ağır uğraşlardan nefret etmeleri dışında Ay'ları Aslan burcunda olan kimseler genelde yüksek başarılara ulaşırlar.fazla çalışmak yerine , çok az çabayla uzun mesafeler katetmeyi yeğlerler.tehdit edilir , baskı altında kalırlarsa aşırı saldırgan olabilirler.

[Resim: xx1qn1kt7.gif]
05-16-2007 02:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
romantica Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 28
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
Cvp: RE: AY ASLAN
-girişken ve dostsever olabilirler ; ama buna karşı tutumları normalde ilişkili olduğu kişilerden destek alma , onlarda hayranlık uyandırma arzularıyla bağlantılıdır.

Ayım aslanda ; özellikle yukarıda yazılana katılmıyorum en azından kendi adıma.Ayrıca lüks düşkünü de değilimdir.Kolay kolay pençelerimi de çıkarmam , sinirlenmem..

Evet, bilirim nereden geldiğimi
Alev gibi doymamış, aç
Yanar, tüketirim kendimi.
Işık olur, ne tutarsam,
Küldür arkamda kalan.
Ben ateşim besbelli.

NİETZSCHE
05-16-2007 02:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
bluex Çevrimdışı
Süper Moderatör
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 33
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
RE: AY ASLAN
başka çekimlerden de etkilenmiş olabilirsin.. yükselenin farklı olabilir vs. vs. gibi değişik çekimler senin esas karakterini yansıtır. aslına bakarsan bende kova yım ama özelliklerimin yarısını bile taşımıyorum.. yükselenim daha ağır basıyor .. oki .)

[Resim: xx1qn1kt7.gif]
05-16-2007 03:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #5
Cvp: AY ASLAN
ay Kadının haritasında kendini nasıl gördüğünü, erkeğin haritasında içindeki kadınsı özellikleri ya da eşinde görmek istediği özellikleri belli eder.

aslandaki konumu bu anlamda zarif ,gururlu ,ilgiden övülmekten aşırı hoşlanan.

lükse düşkünlüğü gölge yanıdır.zevki ve gösterişli şeyleri abartılı sevmeside.

eleştirilmeyi öğrenip hoş görüyle karşılamyı benimseyip öğrenmesi gereklidirgülücük)

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
05-28-2007 11:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #6
RE: AY ASLAN
Ay Aslan Burcunda

Aslan; erkeksi, sabit bir ateş burcudur. İradeli, hırslı, kendine güvenen ve başarı için çok çalışan bir yapısı vardır. Dikkat çekmekten ve ilgi toplamaktan hoşlanırlar. Herkesten üstün olmayı ister. Lüks ve rahat bir hayat ister. Gösterişli şeylerden hoşlanır. Gösterişli kıyafet ve takılar, lüks restoran ve gece kulüplerini sever. Arabasının, evinin her şeyin en lüksü en gösterişlisi olmalıdır.

Bu kişiler dışa dönük, eğlenceli, cana yakın ve neşelidirler. Çevrelerinde hareketli ve eğlenceli kişilerin olmasından hoşlanırlar. Işıltılı, dinamik, cömert, onurlu ve genelde hükmeden tavırları vardır. Bunun yanı sıra her şeyi çevreleriyle paylaşabilirler. Derin duygularını içlerinde tutmak istemezler çünkü gizlemek doğalarında yoktur. Her şeyi göstermek, hatta büyüterek göstermeyi severler. Çekici ve pırıltılı kişilerdir. Ne zaman ne söylemesi gerektiğini iyi bilirler. Başkası ondan daha çok bildiğini gösterirse bu hiç hoşuna gitmez. Aşırı gururlu davranışlar yüzünden çok zarara uğrayabilir.

Her zaman aşık olma ihtiyacı içindedir. Fakat gururlu yapısından dolayı kendini açık edecek yaklaşımdan kaçınır. Zayıf tarafını gizler ve kimsenin bilmesini istemez. Zayıflığı asla kabul etmez. Aslanın rol kabiliyetiyle duygularını gizlemekte başarılı olabilir. İşler yolunda gitmese de dışarıya gülen bir maskeyle çıkabilir. Aşık olduğu zaman etrafını güneş gibi aydınlatır. Tutkuyla bağlandığı kişiyi çok fazla yüceltip baş tacı eder. Aynı şekilde kendisine bir kral veya kraliçe gibi davranılmasını bekler.

Dünyayı aşkın döndürdüğüne yürekten inanır. Aşık olduklarında hayatının en mutlu dönemlerini yaşarlar. Aşk yoğun ve tutkulu olmalıdır. Karşısındakinden bunu talep eder. Hayranlık ve saygı görmek, adeta tapınılmak ister. Topluluk içinde dikkat çekmekten hoşlanır.

İhtiyaç duymaktan ve hayran olunmaktan hoşlanırlar. Çok kıskanç olduklarından, sevdiği kişinin başka herhangi birine ilgisi onu çileden çıkarabilir. Genelde güneşli günleri daha fazla olur. Paranın satın alabileceği her şeyi hayatındakilere sunmayı sever.

Aileye bağlı, sadık, sevecen ve destek veren birisidir. Herkesi olduğu gibi kabul etmektense ne iş yapıp hangi konumda olduklarıyla daha fazla ilgilidir. Bu sebeple ailenin ve toplumun beklentileri doğrultusunda yaşıyor olabilirler.

astrozenith

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
05-30-2007 04:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
dubletoprak Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 51
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
RE: AY ASLAN
ben aslanın bu yazdığınız özelliklerinin ay'da olduğu için kendini pek dışarı rahatça vurabildiğine inanmıyorum, yani benim için öyle
ayım 12. evde ve aslan'da ve hepsi içimde kalıyor, bilinçaltında, dışarı vurulamıyorgözkýrpma
06-12-2008 04:51 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #8
RE: AY ASLAN
dubletoprak Yazılan:ben aslanın bu yazdığınız özelliklerinin ay'da olduğu için kendini pek dışarı rahatça vurabildiğine inanmıyorum, yani benim için öyle
ayım 12. evde ve aslan'da ve hepsi içimde kalıyor, bilinçaltında, dışarı vurulamıyorgözkýrpma

selam d.t ; bence aslanın Ay'da olduğu için değil , 12.evde olduğu için kendini ortaya koymakta zorlanıyor olabilir.
12.evi irdeleyelim konusunu takip edersen ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsin ok

06-12-2008 08:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
çilekli süt
Kayıtsız

 
Mesaj: #9
RE: Cvp: AY ASLAN
romantica Yazılan:-girişken ve dostsever olabilirler ; ama buna karşı tutumları normalde ilişkili olduğu kişilerden destek alma , onlarda hayranlık uyandırma arzularıyla bağlantılıdır.

Ayım aslanda ; özellikle yukarıda yazılana katılmıyorum en azından kendi adıma.Ayrıca lüks düşkünü de değilimdir.Kolay kolay pençelerimi de çıkarmam , sinirlenmem..

Sen bir Yengeç'sin Romantika'cığım böyle hissetmen çok doğal yani ;) Yengeç, Ay Aslan'ı daha "mütevazi" bir havaya sokar bana göre. Ki ben sende bunu görüyorum. Yükselen Boğa olmanda sinirlensende pençelerini çıkartıp saldırmanı yavaşlatır -ok
06-12-2008 09:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
dubletoprak Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 51
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
RE: AY ASLAN
Yıldırım Yazılan:
dubletoprak Yazılan:ben aslanın bu yazdığınız özelliklerinin ay'da olduğu için kendini pek dışarı rahatça vurabildiğine inanmıyorum, yani benim için öyle
ayım 12. evde ve aslan'da ve hepsi içimde kalıyor, bilinçaltında, dışarı vurulamıyorgözkýrpma

selam d.t ; bence aslanın Ay'da olduğu için değil , 12.evde olduğu için kendini ortaya koymakta zorlanıyor olabilir.
12.evi irdeleyelim konusunu takip edersen ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsin ok


evet Yıldırım haklısın, 12. evde oluşu buna sebep sanırım, ay 12. evde kendini rahat hissedemiyor değil mi? bir de 12. evin bilinçaltını simgelemesi de cabası
06-12-2008 10:51 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Ay Aslan ve Kız Çocuğuna Sahip Olma Potansiyeli astrosohbet 23 30,454 05-11-2018 08:59 PM
Son Mesaj: Feslegen

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir