Değerlendir:
  • 15 Oy - 2.33 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Neptün ve Hayalleri Gerçekleştirmek
Yazar Mesaj
dlnatly Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 25
Üyelik Tarihi: Feb 2019

Rep Puanı: 0

Mesaj: #14
Cvp: Neptün ve Hayalleri Gerçekleştirmek
(03-30-2020 02:04 AM)simone de Yazılan:  Neptün zihninizin bilinçaltını temsil eder. Rüyalar, ilham almak, psişik konular ve yanılsama ile ilişkilidir. Aynı zamanda sezgi ve manevi aydınlanma ile de ilişkilidir. Aynı zamanda merhametin gezegenidir. Haritanızda Neptün iyi etkilendiyse, hayal gücünüz yüksek olacaktır. Olumsuz yönleri ise aldanma, aldatma ve bağımlılığı bulunduğu ev konularında deneyimleyebilirsiniz. Ben aslında kendi sahip olduğum MC Neptün kavuşumu ile ilgili bir yazı paylaşmak istiyorum.
Neptün MC kavuşumu aslında hem fırsat ve hem de zorluk sunmaktadır. Etrafınızdakilere karşı çok hassas davranıyor olabilirsiniz ve bir sünger gibi çevrenizdeki enerjileri emersiniz. Özellikle kim olduğunuz ve nereye gittiğiniz konusunda çoğu zaman kafanız karışabilir. Ne yazık ki, bu yönüyle, depresyona eğilimli olabilirsiniz, hayatınızda neler olduğunu asla anlayamayacağınızı hissedebilirsiniz. Neptün size hayatla alakalı konularda kafası karışık bir ruh hali verebilir. Bu konum genellikle güçlü sezgiler ve psişik yetenekler verebilir. Hayatta takip edilecek doğru yolu bulmakta kişi zorlansa da bu pozisyon birkaç ipucu veriyor. Her şeyden önce kendinizden daha yüksek bir amaç için çalıştığınızı hissetmelisiniz. Bu çok önemli bir altın kural. Neptünümüzü bu şekilde çalıştırabiliriz.

ellerine sağlık simone. olumsuz açıların ortaya çıkardığı etkilerden biri de alkol,sigara, madde bağımlılığı olabiliyor ne yazık ki. karşındaki kişiyi idealize etme ve o kişiyi/kişileri kendi kafanda yarattığın o mükemmel karakter zannetme de cabası

haritam: https://ibb.co/zRb5HPv
03-30-2020 03:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Cvp: Neptün ve Hayalleri Gerçekleştirmek - dlnatly - 03-30-2020 03:56 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Neptün Açıları Angel 63 80,275 08-01-2019 06:18 PM
Son Mesaj: Karmen

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir