Değerlendir:
  • 21 Oy - 2.9 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Emre Altuğ Horoskop Analizi
Yazar Mesaj
yükselenbaşak
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Emre Altuğ Horoskop Analizi
[Resim: sukarakus_emre-altug.jpg]


Emre Altuğ 14.Nisan.1970 doğumlu. Koç burcu olduğunu bilmeyen, hemen hemen yoktur Türkiye’de.

Benim araştırmalarıma göre 6 albüm, 5 dizi, 6 film, bi sürü TV.filmi ve tiyatro oyunu çalışmaları olmuş. Eksiği olabilir fazlası kesin yok. İ.Ü Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölüm'ü mezunu. Hiç boş oturmamış, çalışmış, çalışmış, çok çalışmış.


Emre’nin Alem Fm’e program konuğu olarak geleceğini öğrenince çok sevindim. Son albümü “ Kişiye Özel” bütün yaz, tek başına hakimiyetini sürdürebilecek nitelikte. İlk 3 parça zaten top listelerde yer alır ama bana sorarsanız son şarkı “Şenlik Tadında” bu yaz sahilleri çınlatır.

Şimdiden “Hakkını verelim mi aşkın? Namusunu kurtaralım mı?” diline dolanmamış olan var mı? "Kapış Kapış" adlı bu şarkı, albümün çıkış parçası olmayı hak ediyor kanımca. Bu arada ben hala sık sık "Sıcak, çok sıcak'ı" mırıldanırken buluyorum kendimi!

Emre Koç burcu, Ay burcu Aslan, Yükselen burcu İkizler.

Bugüne dek hazırladığım horoskoplarda da altını çizdiğim gibi şöhretlerin Ay burcu Aslan yada 5. evlerinde gezegen birikimi var.

İlk bakışta dokunmaya, konuşmaya elini sıkmaya çekiniyorsunuz Emre’nin. Oysa, O çok rahat. Kendiliğinden başlıyor sohbet etmeye. Sanki yıllardır oradaymış, hayatınızdaymış gibi. Neredeyse Türkiye’nin en seksi erkeği seçilecek adam o değilmiş gibi. O kadar doğal ve yalın. Hemen başlıyor bildiklerini paylaşmaya.

Doğum haritasın da; Jüpiter, Neptün, Uranüs, Plüton geriliyor. Bu neredeyse şu anki gökyüzü durumuna çok benziyor. Şimdilerde de bu gezegenlerin tamamı geri gidiyor. Yaz boyunca Sevgili Emre bu ağır, olgun ve baskın gezegenlerin fonksiyonlarından rahat rahat yararlanacak demektir. Neptün yaratıcılığını arttıracak, Jüpiter en zor anlarda yardım elini uzatacak, Uranüs dilediği değişimleri yapmasını sağlayacak ve Plüton yaşamında köklü değişiklikler yaratırken, acı çekmemesi için elinden geleni yapacak demektir.

Meraklılar için hemen ekleyelim; Emre Altuğ’un Kuzey Ay Düğümü yani Ruh burcu Balık. Görünüşündeki heybete rağmen içinde yumuşak, merhametli son derece duygusal birini taşıyor.

Yükselen burcunda hem İkizler hem Yengeç esintileri görülüyor. Yani ilk anda konuşkan, meraklı, sevimli davranırken, bir süre sonra naif, kırılgan, kaygıları olan ve mutlaka şefkatle yaklaşılmasından hoşlanan biri.

Bununla birlikte 2.evde yerleşen Ay,hayatta güvenliğini sağlama konusundaki tereddütlerini yok ediyor. Yani şöhret ve doğal sonucu para Emre Altuğ’un duygu dünyasında, ailesinin ve kendi yaşamının güvenli şekilde sürmesi anlamına geliyor. Şöhretin gerçek alanı 5. evde Jüpiter ve Uranüs yer alıyor. Bir yandan değişik dallarda çalışabilme olanağı bulurken öte yandan doğal bir yetenekle kuşatılarak doğduğunu anlıyoruz. Sahne onun nefes alabildiği bir alan haline geliyor. Ve nefes alabildiği alanda, yaşamını güvenle sürdürmek için, riskten para kazanılacağını da biliyor.

Güneş’i 11.evde ve Yükselen burcuyla olumlu açı altında. Güçlü bir kişilik, girişimci, cesur ruh, hırslı, inatçı, kararlı. Ve görünüşüyle tüm kişiliğini anlamlı bir şekilde birleştirmeyi başarmış. Sosyal yardım kuruluşlarında yer almaktan, arkadaşlarıyla olmaktan keyif alıyor. Dostlarının ve profesyonel yöneticilerin desteğini alarak ilerleyebiliyor. Doğru insanları içgüdüsel bir yaklaşımla seçiyor.

Yükselen burç İkizler’in getirdiği değişkenlik Emre Altuğ’da esnekliğe dönüşmüş. Neden mi? İkizler burcunun yöneticisi Merkür Boğa burcunda yol alırken doğmuş da ondan. Bu durum, düşüncelerine sadık, bildiğinden şaşmayan, güçlü, kararlı, temkinli bir kişilik oluşturmakta yardım etmiş.

Şimdi bu yakışıklı ve çekici sanatçımız hakkında hayranlarının hiç de hoşuna gitmeyecek bir haberim var:
Merkür gibi, Mars, Venüs ve Satürn de Boğa burcunda yer almış ve birleşmiş. Arkadaş canlısı, cömert ve adil bu adam, gelgeç ilişkiler yaşamak istemez, çabuk aşık olmaz ve aşkı uzun sürer. Tutkulu ve derinden sever. Uzun süreli ve ciddi aşklar yaşamaktan yanadır. Şefkatlidir, güzelliklere düşkündür ve paylaşmak ister. Sorumlulukları ve gerçekleri gayet iyi bilir. Gösterişten değil sadelikten yanadır. Aşkta da sadıktır, dostlukta da.

Bunun neresi mi kötü: öyle Çağla’dan ayrılır falan diye beklemeyin yani. Köfte dudaklı, seksi Emre, ancak hayallerinizi süsler sevgili okuyucular!

Gelelim sevgili Emre’nin 2008’ine;

2007 de aile, yuva, ev ve sosyal statü konularında sıçrama yaptıktan sonra ( yani ev almak, kariyeri için bulunmaz nimet sayılacak bir sıçrama yapmak veya evlenmek gibi olasılıkları değerlendirebilir) 2008 başında yurt dışında adını kazıyabileceği, sesini duyurabileceği bir projeye imza atması çok olası görülüyor. (Acaba 2008’de eurovisyon temsilcimiz Emre olabilir mi? Yada oynayacağı film yurt dışında ödül alabilir mi?)

Yine 2008 Ağustos’un da tanınma ve reklam alanında oluşacak Güneş Tutulması bambaşka bir sıçrama fırsatı daha sunuyor. Bu kadar başarılı birinin, yeni bir başarısını örneklemek de hiç kolay olmuyor açıkçası.
Kısaca daha durağan görünen 2007’ye karşın 2008 bol bol yurt dışı ve yurt içi seyahat ( konser v.s.), bol bol ödül ve daha fazla gönülde taht kurma anlamına geliyor. Dahası bu çalışmaların ürünlerini (gerçek anlamda büyük para, evlenmek ve bebek sahibi) 2009 boyunca da bol bol toplayacak gibi görünüyor.

Bu sıcacık, zeki ve insani adamı tanımaktan mutluluk duydum ben. Koç burcu zamanı değilse de, sizlerde daha detaylı tanımak isterdiniz buna emindim. Paylaşmak istedim. Şimdi anlıyormuyuz O niye bu kadar çekici?

kaynak:su karakuş
06-20-2007 05:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yükselenbaşak
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: Emre Altuğ Horoskop Analizi
Çapkınlık ne zamandan beri övünülecek birşey oldu acaba meraklardayım gülücük)
06-21-2007 06:51 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yükselenbaşak
Kayıtsız

 
Mesaj: #3
RE: Emre Altuğ Horoskop Analizi
vazgeçtim dünyadan gülücük)
06-21-2007 07:12 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #4
RE: Emre Altuğ Horoskop Analizi
emre altuğun haritasında su elementi eksikliği var.buda onun çok duygusal görünmesine rağmen aslında duygusallıktan çok, hassas olduğunu gösterir.duygusal anlamda biraz eksik ve beceriksiz olabilir.bu ihtiyacı aşırı hissediyor ve gidermek için güç sarfediyor mu acaba emrecikgülücük)

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
06-24-2007 11:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yükselenbaşak
Kayıtsız

 
Mesaj: #5
RE: Emre Altuğ Horoskop Analizi
Evet biz de zavallı Emre'ciği çapkın zannediyoduk Seals, bak Ayşe negzel de açıkladı asıl meseleyi :D
06-24-2007 11:56 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #6
RE: Emre Altuğ Horoskop Analizi
çokta bir çapkınlığını görmedik şimdi haksızlık edilmesin emre yegülücük)

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
06-25-2007 12:24 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #7
RE: Emre Altuğ Horoskop Analizi
niye hakkı pardon??

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
06-25-2007 01:32 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yükselenbaşak
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
RE: Emre Altuğ Horoskop Analizi
Çapkınsa çapkın kardeşim bizene yaaa kendi hayatı çok da tınn yani gülücük) Ama şahsen ben, çapkın insanlara gıcığım :D Ne de olsa aldatmaya meyilli, maymun iştahlı oluyorlar... Böyle tipleri açıkçası sevmiyorum, çoook uzağımda alakasız ve takmadığım tipler bile olsa - aman zaten uzak dursun :D böylesiyle ne muhabbet, ne samimiyet gülücük - en kötü ihtimalle ilişkilerim ya da onlara bakış açım bile oldukça değişiyor... Mesela Brad Pitt eşini terketti ve ben ona kıl kaptım gülücük) Ok. belki eşiyle anlaşamıyordu ama kadının gururunu kırarak ayrıldı, aldatmamalıydı eşini -üstelik bütün dünyanın önünde kırdı Jennifer Aniston'un gururunu- Ve son olarak kimsenin kimseyi aldatmaya ve de durup dururken bırakıp gitmeye hakkı yoktur diye düşünüyorum bir kızla ya da erkekle çıkılacaksa -çıkmak kelimesine de gıcığım bu arada gülücük) - gönül eğlendirmek için olmamalıdır görüşünü savunanlardanım. Ama derseniz ki sana fikrini soran mı oldu maydanoz seni, ben de susar ve kaçarım yani gülücük)
06-25-2007 03:12 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Emre Aydın pares 8 9,290 10-26-2009 10:37 PM
Son Mesaj: pares
  Şarkıcı Uhde Seçil’in harita analizi yezda 5 7,295 10-20-2008 09:35 PM
Son Mesaj: JoMaJa
  GÖKHAN TEPE HOROSKOP ANALİZİ yezda 1 3,959 11-03-2007 01:18 AM
Son Mesaj: astrosohbet

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir