Değerlendir:
  • 17 Oy - 3.06 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Satürnaları nasıl etkilersiniz ? :D
Yazar Mesaj
JoMaJa Çevrimdışı
Jupiter Vip
Jupiter Vip
lt=

Rep Puanı: 8

RE: Satürnaları nasıl etkilersiniz ? :D
Aman ya boşverin etkileyipte ne yapacaksınız.......Çile arkadaşı mı olacaksınız dil çýkarma ?

Yok ya aslında hayatta şöyle bir iki saturnlu yanında tutmak lazım.Etkilemek için birşey yapmanıza gerek yok.Zaten saturn kadar neyi elemesi gerektiğini bilen ikinci bir gezegen yoktur.

Bak iyi ilerliyor saturna sayfan aeon.:D
06-20-2010 06:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
SeRDaL Çevrimdışı
VIP Üye
VIP Üyeler
lt=

Rep Puanı: 7

satürnlü amirim
kendisi adalet timsali, kuralcı , kurumun azılı yöneticisi :D, hiç kimse onla çalışmak istemez, çalışırken kurallarıyla adama beyin mıncıklaması geçirtir, ama bana sökmez bana söylediği tek söz Allah seni ıslah etsindir :D

[Resim: arzu.th.gif]
06-20-2010 06:13 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
SeRDaL Çevrimdışı
VIP Üye
VIP Üyeler
lt=

Rep Puanı: 7

(06-20-2010 07:18 PM)virgotaurus Yazılan:  
(06-20-2010 05:30 PM)Serena Yazılan:  sizi bilmem arkadaşlar, ben bir tanesini etkiledim bile
hehee

bende bi tanesini kaçırdım ne olacakdil çýkarma

keçileri kaçırmak deyimi burdan mı geliyor yoksa gülücük belki de oğlaktan sonra kova burcu burdan geliyordur, o kadar oğlak (satürn) olursan sonun da keçileri kaçırırsın ...uranyen oluyorsun, 30 yılın patlamasını yaparsın :D aklıma recep ivedik geldi :D
06-20-2010 07:27 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tuğçe Çevrimdışı
Venus Vip
Venus Vip
lt=

Rep Puanı: 30

satürnaları etkilemk için de bi satürnayı bnde etklemiştim makara sürekli onların yannda olmanız lazm onun sevdiğinize inansın onu çok sevmeniz lazm kendinizden çok belkide size güvendiği zmn ipleri size verir fazla kurcalayıpta canını sıkmayın o ztn yalnızlığı sever ona farkettirmeden ipler ztn elinizdedir..vs
:D
06-20-2010 07:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ginka
Kayıtsız

(06-20-2010 05:44 PM)Vena Yazılan:  Aslında Saturnlüler için etkileme yani etkilenme durumları... pek söz konusu olmaz çünkü duvarları etkilere kapalıdır. Zamanla onun duvarlarından içeri sızarsınız o da tabii duvarın minik deliklerinden sizi farkettiğiniz ve farketmediğiniz zamanlarda gözlediğinde bir yanlışınızı görmediyse... Yani etkilenmez, sever. Kuvvetli sever, tutkulu değil, zamk gibi ve kendini de iyi bilir o yüzden kolay kolay duvardan içeri girmenize izin vermez, gidecek birine zamk gibi yapışmayı kim ister? Güvenmesi zordur, zaman alır, sınar, karşısındakine güvenmesi gerekliliğinin yanında kendine güven aşılanmasına da kayıtsız kalmaz tabii bu da övgülere, iltifatlara aşırı tepki vermeye ya da buz gibi tepkisiz kalmaya ( artık Mars ne durumdaysa ) meyilini de getirir yanında. Satürn'ün dokunduğu yer ( ışıklar, gezegen, ev vs ) hassastır ve dokunduğunu ister Saturn, Pluto gibi bir nevi ama tutkulu ve derin değil, sağlam ve garantiyle. Bu alanı da korumaya alır, saklar, korkar, Saturn ne de olsa korkunun da gezegeni ve budur onu Yalnızlığın Lordu yapan... Birine açılmaya, onunla paylaşımlarda bulunmaya karşı hep engeli var gibidir; sıkıntıya, emek harcamaya gelemeyen insanlar bir süre sonra çeker gider ve yalnız kalır bu yüzden, yalnızlığı acı çekmeye tercih eder bir nevi. Yani duvarı indirene kadar onun gerçek yüzünü görmezsiniz, hep çeşitli sert, otoriter, soğuk, ukala, vurdumduymaz... maskeleri altında gizler kendini. Sabır, emek, sağlımlık ve güvence ister çünkü hepsini verir karşısındakine.

harika bi anlatım olmuş saturnalar için kesinlikle öyleler verygood
06-20-2010 10:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
misnur Çevrimdışı
Siron Vip
Siron Vip
lt=

Rep Puanı: 1

Satürnaların sıkıcı oldukları fikrine kesinlikle katılmıyorum ,mizah yönü en güçlü burçlardan biri bence.Kendim de dahil pek çok güneş oğlak son derece esprili,çevreyi gülmeye boğabilen insanlar mesela.Hatta ''ismini görmek bile beni gülümsetiyor'' veya bir yandan kahkaha atarken ''insan yıllık iznini senin yanında geçirmeli'' diyenleri bilirim kendim içindansy

Ama şu var, uzaktan ciddi,hatta buzdağı hatta ve hatta dövecekmiş gibi görünebiliyorlar.Belki olumsuz diye nitelendirilebilecek bir özellik ama kendi adıma hayatım boyunca çok faydasını gördüm diyebilirim,en azından fazlasıyla sulu ,ikiyüzlü insanlar yaklaşamıyor ve yönetim altındakileri henüz hiçbir dialoğa girmeden bile disipline edebilme açısından çok yararlı:D

Umma ki; küsmeyesin gülücük

http://img706.imageshack.us/i/astrow2at0...25311.gif/
06-21-2010 12:01 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
JoMaJa Çevrimdışı
Jupiter Vip
Jupiter Vip
lt=

Rep Puanı: 8

(06-21-2010 12:01 AM)misnur Yazılan:  Satürnaların sıkıcı oldukları fikrine kesinlikle katılmıyorum ,mizah yönü en güçlü burçlardan biri bence.Kendim de dahil pek çok güneş oğlak son derece esprili,çevreyi gülmeye boğabilen insanlar mesela.Hatta ''ismini görmek bile beni gülümsetiyor'' veya bir yandan kahkaha atarken ''insan yıllık iznini senin yanında geçirmeli'' diyenleri bilirim kendim içindansy

Tabi birkişiyi eğlenceli bulmak görecelidir ama şahsen ben de oğlak etkili tanıdıklarımın çoğunun espri anlayışını severim ve vakit geçirmekten zevk alırım.
06-21-2010 12:10 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
Neptunia Admin
lt=

Rep Puanı: 172

(06-20-2010 05:30 PM)Serena Yazılan:  sizi bilmem arkadaşlar, ben bir tanesini etkiledim bile
hehee

hayırlı olsun gülücük

06-21-2010 01:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Nâr Çevrimdışı
Venus Vip
Venus Vip
lt=

Rep Puanı: 2

saturnaları etkilemek değil de aklına mantığına hitap etmek gerekiyor bence ;
ne kadar tutumlu olduğunuzu gösterin, paranın değerini bildiğinizi görsün , harcamaları kısın sizden iyisi yok koptum.w
öyle fazla kıyafete, süse püse ne gerek var canım gülücük

çalışkan olun..

asgari seviyede konuşun, asgari seviyede beklentiye girin :D

Yüzde ısrar etme,doksan da olur.İnsan dediğinde
noksan da olur.Sakın büyüklenme,elde neler var,Bir ben varım deme,yoksanda olur!...

HZ Mevlana!!!

http://a1108.hizliresim.com/11/8/16/17364.gif
06-21-2010 10:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
melis_bk
Kayıtsız

Zengin ve ölü taklidi yapınkoptum.w
06-22-2010 03:42 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum'a Git: