RE: İKİZLER'DE GÜNEŞ TUTULMASI
Önümüzdeki altı ay boyunca Dünya’da ve Türkiye’de,
-İlköğretim ve liseleri geliştirmeye yönelik, yeniden düzenlemeler yapılabilir. Ülkemizdeki 4+4+4 uygulaması Merkür gerilemesi döneminde yürürlüğe konduğu için, bu dönemde bu uygulama tekrar gözden geçirebilir ve göz önüne gelebilir.
-Bazı gazetecilerin, yaptıkları haberler ve yazdıkları yazılara müdahale edilebilir, suçlanabilirler.
-Sahte peygamberler ve dini suistimal edenler ortaya çıkabilir.
-Başarılı ilüzyonistler gündeme gelebilir.
-Komşu devletlerle ilişkileri geliştirmeye yönelik politikalar boşa çıkabilir.
-Ölümle sonuçlanabilecek trafik kazaları haberleri sıklıkla gündeme gelebilir.
-İnternet saldırıları, internet kesintileri ve internetin çökmesi önümüzdeki dönemde defalarca yaşanabilir.
-Dünya üzerinde önemli bir kütüphane yanabilir ve önemli bilgiler kaybedilebilir.
-Önemli bir yazarın ölümüne tanıklık edebiliriz.
-Tanrılar arasında haber taşıyan ulak Merkür, bu dönem çarpıtılmış haberlerin yapılacağına dikkat çekiyor; ancak bana kalırsa bir diğer anlamı da rüyalarda kendimizin olduğu kadar, başkalarının yaşam alanlarını da izin verildiği kadarıyla görebilmemiz olacak J
-Bu dönemde her türlü hırsızlığa karşı dikkatli olmalısınız.Ayrıca bilgi hırsızlığı özellikle göz önünde olacak.
-Yeni bir virüs ve mikrobik hastalık ortaya çıkabilir.Bu hastalık en fazla çocukları etkileyebilir. Salgınlara karşı dikkatli olmalısınız.
-Bu dönemde çoğalan öğrenme arzusu ve öğrenmek için her şeyi deneme merakı sizi donanımı eksik öğretmenlerle karşı karşıya getirebilir.Bu yüzden seçimlerinizde ekstra dikkatli olmalısınız.Bu özellikle sipiritüel konularla ilgilenen kişilerin dikkate alması gereken bir husustur.
-İkili ilişkilerde 15 Mayıs-27 Haziran 2012 tarihleri arasında geri harekette olacak olan Venüs, size sahip olduklarınızı, isteklerinizi, arzularınızı ve niyetlerinizi tekrar gözden geçirmeniz için bir fırsat sunuyor.Bu dönem eski ilişkilerin ortaya çıkması ve geçmişe ait kişilerle irtibata geçme arzusu olasılığı yükselir. Bu dönem yapacağınız geridönüşlerin bir fayda sağlamayacağını, ilişkilerde geçmişte yaşanan problemler çözülmeden tekrar bir araya gelindiğinde, bu birlikteliğin bir yanılgı olacağını söyleyebilirim.
Venüs geri hareketi boyunca, “İlişkilerimde nerede sorun çıktı, benim ve karşımdaki insanın hataları nelerdi” diyerek, geçmiş deneyimlerinizden ders almayı seçip, geleceğe yönlenmelisiniz. Geri hareket boyunca paranızı nasıl idare edeceğinizi planlayabilir, para kazanmakla alakalı tutumlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bunların dışında 15 Mayıs-27 Haziran tarihleri arasında güzellikle ilgili, herhangi bir estetik müdahale, girişim veya ameliyattan uzak kalmalısınız. Güzelliğin temsilcisi Venüs geri hareketteyken bu tarz değişiklikler yapmak için uygun bir dönemde olmazsınız.
-İkizlerde’ki tutulma ile birlikte ikili ilişkilerde gündem maddesi “Güven duygusu” olabilir. Genellikle
bu tutulma için, aldatma ve aldatılma durumlarına karşı dikkatli olmanız konusunda yazılar okursunuz. Hava grubunda ve çift karakterli bir burçta konumlanan Venüs genellikle yüzeysel ilişkiler, hevesle atılan ve sonu gelmeyen adımları hatırlatır. Oysa bu tutulma sırasında Venüs, ciddi ilişkiler ve bağlanma sözü verilen yedinci evdeki Terazi’de yücelen büyük öğretmen Satürn’le 120 derecelik bir üçgen açı oluşturuyor. Buradan sonuçla, genel düşüncenin aksine, bu dönem başlayacak “yeni” ilişkilerin oldukça öğretici, uzun süreli, yüzeysellikten uzak, dönüştürme kapasitesine sahip, bağlılık enerjisi olan ilişkiler olacağını söyleyebilirim. Tek fark, Venüs retro hareketi süresince yani 15 Mayıs-27 Haziran 2012 tarihleri arasında, şayet “Eski” olana dönme planlarınız varsa, bu iki gezegenin bu kez size ciddi dersler vermeye hazırlanıyor olmasıdır. Terazi’de yücelen Satürn, kötücül yüzünü ortaya çıkarabilir ve size unutamayacağınız bir ders verebilir. Bu olay size “Geçmişi olduğu yerde bırak ve geleceğe bak” mesajı gönderecektir.
-Tüm bunların dışında, iki insanın yan yana temsil edildiği İkizlerde’ki tutulma ve Venüs Retrosu ile birçok insanın ruh eşi ile karşılaşacağına inanıyorum. Ruh eşlerinin ilişkileri her zaman hayallerdeki gibi olmaz, ruh eşi gelir, size hayat amacınızı hatırlatır ve yolunuzdan çekilir.Bu her zaman bir sevgili olmak zorunda da değildir; belki bir komşunuz, belki sizden yaşça çok büyük ve aynı cinsiyetten biri, bir ortak, bir arkadaş vb.. Bir başka durumda, oldukça acı veren bir deneyim yaşatıp, gidebilir.Sonuç olarak hepsi ruhunuzun tekamülü, büyümesi içindir. 2012 Yılı sonlanmadan, herkesin bu deneyimleri yaşaması oldukça yüksek olasılıktır.
-Tutulmanın yönetici gezegeni Merkür, Boğa Burcu’nda ilerliyor. Yine birçok kişinin aksine ben Merkür’ü yanık olarak nitelendirmiyorum. Merkür’ün yanması ve artık işlevlerini kaybetmesi gibi bir durum söz konusu olamaz.Üstelik bu tutulma için hesaplamalara göre Merkür oldukça iyi bir durumda.
Merkür Boğa Burcu’nda sahip olduğu her şeyi korumaya ve çoğaltmaya çalışacak ve güvenlik ihtiyacı içinde olacaktır. Dolayısıyla bu tutulmanın parayı çoğaltmak için yeterli kaynaklara sahip olmak ve onu idare edecek bilince gelmekle yakından ilgisi var. Birçok kişi yaz ayları ile birlikte, para hakkındaki fikirlerini değiştirecek ve zenginlik bilincine geçmek isteyecek. Yalnız tutulma esnasında Black Moon-Merkür ve Jüpiter’in yakın pozisyonları/kavuşumları, para ile ilgili ahlaksızları da gündeme getirebilir.Bu durumda banka ve postanelerin soyulması haberlerine rastlayabiliriz.
Paranın çoğaltılabilmesi için, öncelikle onunla ilgili inançlarınızı gözden geçirmelisiniz.
“Parayı seviyorum, paraya değer veriyorum. Evrende her şeyden bol bol var ve benim hakkım olan da her zaman bana gelir.Evrendeki bolluğu, zenginliği ve refahı görüyorum, kendi hayatıma da bunları kabul ediyorum. “Çok para ahlaksızlık getirir, çok parası olan ahlaksızdır, zengin olanlara güvenilmez”,
“Annem ve babam parayı ellerinde tutma konusunda başarısızlardı, onlar böyle davranmasaydı ben de bu durumda olmazdım” gibi geçmiş zamanda oluşmuş ve bugüne kadar olan günlerime etki eden tüm negatif inanç kalıplarımı şimdi değiştirmeye ve dönüştürmeye niyet ediyorum. Annem ve babamı eleştirdiğim için kendi kendime yarattığım suçluluk duygumdan arınmaya niyet ediyor ve hem ebeveynlerimden hem de kendimden özür diliyorum. Evrendeki bolluk ve zenginliğin içinde yaşamak herkesin hakkıdır ve ben bu dünyaya bunları da deneyimlemek için geldim. Çok parayı, zenginliği hak ediyor, hayatıma alıyor ve kabul ediyorum.Evrene beni böylesine muazzam bir dünyada var ettiği için teşekkür ediyorum”.
-Merkür ve Venüs tutulma esnasına birbirleri ile “Karşılıklı ağırlama” içerisindeler. İki gezegen karşılıklı ağırlama pozisyonunda olduğunda, aralarında zararlı temel açılar yoksa, orada enerji akışı çok rahat gerçekleşecek, iki gezegen birbirine destek olacak ve bulunduğu evlerin konuları özellikle vurgulanacaktır. Bu durumda bu dönemde kalıcı, sağlam, güvenli ilişkiler kurma ihtiyacımız giderek artarken, yeteneklerimizi, kaynaklarımızı ve hayallerimizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için yepyeni düşünceler üretiyor olacağız. Para konusunda beklemediğimiz yerlerden sayısız destek bulabilir, daha evvelden üzerinde çalıştığımız projelerin hızlı bir şekilde hayata geçtiğine tanık olabiliriz. Kalıcı eserler ortaya koyabilir,kitap yazabilir, ilgileniyorsak müzik konusunda ilerleyebiliriz.
Neyi gerçekten istiyorsanız tutulma esnasında ona odaklanın ve bırakın evren size bütün desteği ile yardımcı olsun J
|