Değerlendir:
  • 22 Oy - 2.95 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

10. evdeki bazı gezegenler ve yorum örnekleri
Yazar Mesaj
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #13
RE: 10. evdeki bazı gezegenler ve yorum örnekleri
(07-09-2010 06:20 PM)yasemen88 Yazılan:  10.evimde satürn uranüs neptün ve hepsi oğlakta. gezegenlerin bir evde toplanmaları özellikle de bu evde haritayı nasıl etkiler? sonuçta haritanın tepe noktası diye biliyorum.satürn için belki sorun olmaz ama uranüs ve neptün rahat etmedikleri bir burçta. nasıl yorumlayabilir bunu?
Kolektif, yani, nesilsel gezegenler için, yerleştiği burç, natal sahibinin sadece kendi natalına has bi´konum olmadığından, yorumlandırmada, kayda değer bi´nokta olarak ele alınmaz. 10. evde Satürn yöneticiliğinde stelyuma sahipsin evet, fakat aynı stelyum (yükselenler farklı olduğundan, ev yerleşimi farkıyla) benim natalımda da mevcut...benden iki yaş küçük kardeşimin natalında da vs. Dolayısıyla, bu noktada, öne çıkan şey, söz konusu stelyumun hangi evde yerleşim almış olduğu...ki Satürn yöneticiliğinde olduğu için, kısıtlanacağımız, sınanacağımız yaşam alanlarını (10.ev: toplumsal kimlik, kariyer, otorite figürleri vb.) simgeleyen olacaktır. Satürn, ilgili konularda sorumluluk al, çabala, engelleri aş, ancak o zaman o çok istediğin (ilgili yaşam alanındaki başlıklar ne ise) şey(ler) senin olsun der. Bu noktada; ödül´e giden süreci belirleme açısından, stelyumun, kişiseller (Güneş, Ay, Venüs, Mars, Merkür) ile yaptığı bağlantılar da önem kazanır.

Yasemen, natalında iki adet önemli açı kalıbına rastlıyoruz: Sabit nitelikte T-Kare ve Uçurtma. Bu açı kalıpları, özel formlar kategorisinde değerlendirildiğinden, takdir edersin ki; yorumlandırması kompleks görünümler. Forum içindeki iletilerinin büyük çoğunluğunu, yanılmıyorsam, meslek yaşamını adres almış sorular oluşturuyor. Bu konunun acil olarak incelenmesi gerektiğine inanıyorsan, ilgili konudaki sorularına cevap alma ihtiyacın had safhada ise; Ücretli Analiz Hakkında bölümündeki detaylara ulaşmanı öneririm. Astrolojiye olan ilgin kavramsal ise; o zaman, bu yolda, temel bilgileri (Burçlar, Gezegenler, Evler) araştırmayı, notlar almayı kesinlikle dene derim. Özellikle, Astrolojiye Yeni Başlayanlar İçin ve Ders Notları başlıkları, hazine değerindeki bilgilerle dolu, es geçmemelisin.

Dilersen, analiz listeme de ismini eklerim. Yalnız, yorumlandırma için net bi´tarih veremeyeceğimi, geri bildirimimin müsaitlik durumuma göre şekillenebilir olduğunun altını kırmızı kalemle dil çýkarma çizeyim.

07-09-2010 07:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
10. evdeki bazı gezegenler ve yorum örnekleri - vivienleigh - 04-06-2007, 01:55 AM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir