Değerlendir:
  • 28 Oy - 2.68 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Özcan Deniz
Yazar Mesaj
yükselenbaşak
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Özcan Deniz
Boğa burcu ünlüsü Cem Yılmaz dan sonra, 19 Mayıs 1972 doğumlu Özcan Deniz’in horoskopunuda ele almak istedim. Boğalara azcık torpil geçtim.



Özcan Deniz pek çokları için, Asmalı Konak, Neredesin Firuze ve “Canım” adlı parçası demek. Bu nedenle es geçmedim.



Özcan Deniz Boğa burcu, Ay burcu Aslan, Kuzey Ay Düğümü Oğlak. Buraya kadar Cem Yılmaz’la benzer özellikler gösteriyorlar.



Yaşamın zevkli yanlarına düşkün, güzellikleri ve temel yaşamsal zevkleri seven insanlar her ikisi de. Ünlülerin Aslan burcu ve Kova burcu etkisinde olduğu bilinir. Özcan’ın Ay burcu da, tıpkı Cem Yılmaz gibi Aslan. Bu O’nlara risk alma yeteneği, cesaret, özgüven ve sahne ışıkları altında olma arzusu veriyor.



Özcan’ın doğum haritasında Ay’ın yerleşimi, sık sık seyahat halinde veya iletişim halinde bulunmaya zorluyor.



Yükselen burcu İkizler ve Tepe Noktası Kova olan Özcan Deniz’in doğum haritası müzik kadar, konuşmayı, yazmayı seven, toplumsal konulara duyarlı bir Boğa’yı işaret ediyor.



Horoskopta ilk dikkat çeken, Yükselen burcun( görünüş alanı) içine yerleşen Mars-Venüs kavuşumu. Mars sert ve erkeksi bir görünüm verirken, Venüs yakışiıklı, bakımlı, sevimli görünmesini sağlıyor. Mars-Venüs kavuşumu her zaman seksi ve çekici demektir.



Merkür, Güneş ve Satürn 12. evde yer almış. Güneş’in Plütonla ve Neptünle olumlu açıları var. Bütün bunlar son derece yaratıcı, sanatçı, yetenekli ve çalışkan bir insan ortaya çıkarıyor. Bununla birlikte Plkütondan aldığı enerjiyle kolay kolay yıkılmayan, düşse bile çabuk ayağa kalkan biri olmasına yardım ediyor.



Şimdi sıkı durun! Özcan Deniz’in evlilik alanında Oğlak burcu ve Jüpiter var. İyi bir evlilik yapabilmek için çok büyük bir fırsatı 2008 de bulacak. Uzun sürecek ve mantık evliliği olacak bu ilişki belki de başlamıştır. Ne dersiniz?



Fakat bu şanslı kişiye küçük bir tiyo verelim: Sevgili Özcan aşkta tutkulu, ani tepkiler veren, gösterişçi bir tutum sergiler ve ne yazık ki zaman zaman ilgisiz, bencil görünebilir. Güzel ve bakımlı olanı sever. Görsellik için çok para harcayabilir ve harcanmasından yanadır. Sadık kalmakta zorlanır. Aşk yaşamında fırtınalar her zaman olacaktır!



Bununla birlikte iyi bir aile babası olacağı kesin. Şefkatli, duyarlı, evini ve çocuklarını aşırı seven, doğayla iç içe olmayı seven, sosyal biridir. Gerçek sıkı aşkı ve bağlanmayı çok ister. Başarmakta zorlanıp zorlanmayacağüını 2008 de göreceğiz.



Şimdilerde Jüpiter geriliyor. Muhtemelen O’nun ilişkilerinide etkilemiş, durağan ve tekrar düşünmeye dönük bir bekleme sürecine girmiştir.



Bu gün 19 Mayıs. Özcan Deniz’in doğum günü kutlu olsun. Nice üretken yıllara diyelim.



Kaynak:Su KarakuŞ
06-02-2007 05:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Özcan Deniz - yükselenbaşak - 06-02-2007 05:46 PM
özcan deniz - yezda - 07-28-2008, 02:46 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Atiye Deniz aeon 59 63,207 09-18-2011 07:21 PM
Son Mesaj: aeon

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir