Değerlendir:
  • 7 Oy - 2.57 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Astral,lücid ve boyutsal varlıklar
Yazar Mesaj
İkizlerben Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 6
Üyelik Tarihi: Feb 2018

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Astral,lücid ve boyutsal varlıklar
Konuyu doğru yere,doğru şekilde açmışımdır umarım..
Haritamda 8. Ev,12. Ev vurgusu fazla yok.4. Evde plüto ve jüpiter kavuşumu var.Başka da spiritüel bir etki,açı yok.
Benim Rüyalarım kesin o gün çıkar yada habercidir.Mutlak gerçeği yansıtır.Çocukken gördüğüm rüyalar bile gerçekleşmeye devam ediyor.
2015 yılında aniden uyumaya çalışırken bedenimden çıkıp kendimi etrafımı ve olayları izlerken buldum kendimi.Ve o yıl boyunca sürekli bu durumu yaşadım.Araştırdıkça astral olduğunu farkettim ve kendi isteğimle çıkabilmek için uğraşmaya başladım.Lücid rüya hiç zor olmadı kontrolüm altında rüyalar astral ise net bir şekilde çıkış gerçekleşip kendi isteğimle dönüşte dahil 1 ay içinde gerçekleşti.Düzenli çıkışlar ve hakimiyeti sağlamıştım ki boyutsal varlıklar görünmeye başladı üstelik her yerde olur olmaz zamanlarda ,gözümü kapattığımda ,uyandığım anda,Rüyalarımda,kıyıda köşede.Fakat korkunç değillerdi.3 taneydi ve badyguard model görünümündeydiler.Belkide bana birşey ima ettiler ben anlayamadım.?Bana zarar vermediler sadece bir defa rüyamda kolumu sıktı ve morardı.Morarmasaydı kolum kendim bile kendime inanmazdım.
Sonra çalışmaları bıraktım ama hala kendiliğinden çıkışlara engel olamıyorum.Devam etmeye de korkuyorum.Uyanma bedene çekilme anında gözümü açmadan bir pencere açılıyor ve bazı görseller ve izletiler hızla izliyorum ama bunun sebebini de maleaef anlayamıyorum.
Yani anlayacağınız bende birşeyler var ama çözemiyorum.Bu anlattıklarım beni asla korkutmadı ,heyecan verdi eskiden korkardım tabi duyduğum için yaşadıkça korku yerini heyecana bıraktı özellikle lucid mükemmel bir olay.
Şimdi bu anlattıklarımı haritamda hangi açı veriyor olabilir?Okuduklarımdan yola çıkarak bu etkileri 8-12. Ev yoğunluğu ile ilişkilendirmek gerwkiyor ,etki var yüzeysel ama yoğun değil.Önsezilerim ve telepati yeteneğim bu anlattıklarımdan daha güçlüdür.Ayrıca göğüs kafesim yarı manyetik metal nesneleri tutuyor mıknatıs gibigülücük
Oldukça uzattım sanırımgülücük

Kâh çıkarım gökyüzüne, seyrederim âlemi
Kâh inerim yeryüzüne, seyreder âlem beni
12-13-2018 05:18 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Astral,lücid ve boyutsal varlıklar - İkizlerben - 12-13-2018 05:18 AM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir