Değerlendir:
  • 11 Oy - 3.09 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Solar Arcs: Astrology's Most Successful Predictive System
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
Solar Arcs: Astrology's Most Successful Predictive System
Jackie Kennedy’nin eşi John F. Kennedy’nin suikast zamanına göre hazırlanan haritasında, Solar Arc Mars’ın 8. Evdeki yükselen yöneticisi Pluto’ya (Mars=Pluto “aşırı kuvvet; acımasızlık ve fazla çaba”) kare açı yaptığını görüyoruz. Ayrıca -ve bence talihsiz bi şekilde - transit Pluto Mars’ına kavuşum yapmış, transit Satürn tam tamına yükselenine kare açıda ve transit Neptün tam olarak yükseleninin üstünde !

Jackie ve eşinin özel hayatlarında zor zamanlar geçirdikleri, hatta boşanmayı düşündükleri ortadaydı. Jackie birçok yönden, benliğinin yok olmasına karşı savunmasız kalmıştı. Ama suikast gerçekleşti ve Jackie herkese nasıl hem güçlü hem duygusal olabildiğini gösterdi.

Solar Arc yükselen = Venüs, 7. Evinin yöneticisi. Eğer John F. Kennedy Jr. size gelseydi, diyelim ki 30 yıl sonra 1993 yılının sonlarında, size güvenerek annesinin çok çok hasta olduğunu söyleseydi ve ne kadar zamanı kaldığıyla ilgili görüşlerinizi sorsaydı. Bu durumda annesinin o zamana ait bir Solar Arc haritasını çıkarıp incelediğinizde, haritanın açıkça 1994 yılı Haziran ayının ortalarına işaret ettiğini görürdünüz. Solar Arc Mars’ın yükselenine yaklaştığını da… (“Savaşçı ruh” ama aynı zamanda sağlık merkezine tehlikeli bir saldırı, özellikle kişi zaten hasta, güçsüz ve savunmasız bir durumdaysa.)

Solar Arc Uranüs’ün natal Mars’a kare açı yaptığını da görürdünüz.(Birdenbire oluşan enerji isteği) Harita aynı anda hem transit Pluto’nun tepe noktasına, hem de transit Uranüs’ün Ay’ına derecesi derecesine kare açı yaptığını gösteriyor. Daha da önemlisi tepe noktasının karşısında olan Solar Arc Saturn’ün, Mars Arc ile birlikte hastalığına tehditkar bir saldırı da bulunduğunu görebiliyorsunuz. Astrolojik olarak bu, hayatının en zor dönemi olabilir. Gerçekten de 1994 Haziranı Jackie Kennedy-Onassis öldüğü ay haline geliyor.

Burada görülen işaretler kesin bir ölümü ifade etmiyor. Böyle bir astrolojik işaret yok. Ancak, Jackie’nin bedensel faliyetleri çökmüştü, kanser yüzünden tahrip olmuştu. Enerji isteğine sağlık merkezi olan yükselenin aldığı açılar yüzünden(Mars ve Saturn Arcları) cevap alınamadı ve vücudu daha fazla dayanamadı.

Çeviren = Silence ( Büşra )

Alıntı = Konu başlığına isim veren kitap astrolog Noel Tyl'e aittir.

Büşra müsait oldukça bu kitabın -seçeceğimiz- diğer sayfalarını da çevirecek , bence akıcı bir şekilde gayet güzel yapmış çeviriyi , teşekkürler Büşra verygood

Konuyu kilitliyorum , kitapla alakalı bundan sonra da ilave bilgiler olacaktır , bizlerin mesajları arasında o bilgiler karışmasın diye hem bu konuyu hemde diğer çeviri çalışmalarını kilitlemek daha verimli olacaktır forum takipçileri açısından.

Silence yani Büşra'ya ( yada çeviri yapan elo , melike gibi arkadaşlara ) teşekkür etmek isteyen bunu rep puanı vererek yapabilir.

Ayrıca çeviriler üzerine yorum , soru ve paylaşımlarınızı herkese açık olan ÇEVİRİLER HAKKINDA adlı konu üzerinden yapabilirsiniz.

01-29-2012 07:42 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Solar Arcs: Astrology's Most Successful Predictive System - astrosohbet - 01-29-2012 07:42 AM
Prince Charles Harita - Silence - 06-30-2012, 02:25 AM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir