Değerlendir:
  • 11 Oy - 2.55 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

çeviri William Lilly olay haritası inceleme
Yazar Mesaj
elo Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 180
Üyelik Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 26

Mesaj: #11
Horary için yeni ekleme çeviriler....William lilly
Herhangi bir horary sorusunda değerlendirme için göz önüne alınacaklar

[/font]1)Haritanın Radikal/geçerli olup olmadığına veya Yükselen yöneticisi ve saatinin aynı doğada yada nitelikte olup değerlendirmeye uygun olup olmadığına bakın.

2)Eğer yükselen bir burcun ilk derecelerindeyse, soru için yargıya varılacak durum henüz oluşmamıştır,erkendir,son derecelerindeyse soru sorulacak durum geçmiştir.Soruyu soran diğerleri tarafından zorlanmıştır/soruyu sormak için vs.. yada sonuç/başarı için umutsuzluk içindedir.Evren buna şu an için karışılmamasını tavsiye eder.

3)Mars ve Satürnün 10.evdeki yerleşimi,peregrin veya zararlı konumda olmaları,ya da bu evdeki güney düğümü analiz edenin bu sorudan cevap almasının güç olduğuna işaret eder.

4)Soruyu soranın yoğunlaşmadan sorduğu sorular,yada deneme amaçlı,ciddi olmayan sorular veya soranın nasıl soracağını bilemediği sorular için yargılama olamayacaktır.

5)Ayın güçlü veya zayıf yönlerine özel önem verilir.Aydansa yükselenin zayıf konumda olması yeğdir.Ay bize diğer gezegenlerin güçlü ve diğer faziletli niteliklerini getirir.

6)Satürnün konumuna her zaman dikkatle bakın,aşırı soğukluğu nedeniyle doğal olarak hasta durumdadır.Marsta aşırı sıcaklığı nedeniyle hasta durumdadır.Tüm sorularda ayla karşılıklı olarak birbirlerini gösterge olarak kabul etmedikçe zarar ve gecikmeyi göstereceklerdir.

7)Jüpiter ve Venüsün görünümlerine bakın,doğal olarak iyi huylu ve şanslı durumdadırlar.Genellikle kötücül şeyler getirmezler Bazen,karşılıklı ağırlamada olmadan gösterge oldukları zaman,sorunu/meseleyi öne sürer veya koyarlar.sorudaki ana meseleyi en iyi ortaya koydukları zaman üçgen ve sekstil açı yaptıkları zaman veya asaletli konumda olmayı amaçladıkları zamandır.(essential dignity).

8)Her soruda göstergelerin ve iyicillerin olduğu alan umudu,kötücüllerse korku ve kaybı gösterir.

9)Genellikle ayın boşlukta olup olmadığını göz önünde bulundurun.Boşluktaysa doğal olarak ortaya konulan soruda büyük umutlar yoktur.Ay Yengeç,Boğa,yay veya Balıkta olsa bile ,belki korkunuz daha az olacaktır,ay boşlukta olmasından daha az etkilenecektir.

10)Ayın hangi gezegenden ayrıldığına bakın,bu gezegen halihazırda ne olmuştur onu gösterecektir.Eğer iyicilden ayrıldıysa olumlu,kötücülden ayrıldıysa olumsuz..planetin olduğu eve ve burca bağlı olarak yorum yapılır.
11)Ayın yaptığı açılar soruyla ilgili şu an olanı gösterir.İyi bir evde bulunan,iyi bir gezegene yaptığı olumlu açılar bu konuyla ilgili kuvvetli umudu gösterir.

12) Düştüğü,zararlı olduğu gezegenlere yaptığı açılar sorulan konudaki gecikme sıkıntı ve sorunları gösterir. 13)Retro gezegen yada ilk istasyonunda olan gezegen(çev.notu: Bu şekilde yazıyordu,anlamadım?)soru soranın göstergesiyse konuyla ilgili çekişmeler engellenmeler olacaktır.
[font=Times New Roman]devam edecek..

Sebep kervanlarının yollarını kesmedeyim belki sebepleri meydana getireni bulurum diye..Hz Mevlana
01-22-2012 04:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: çeviri William Lilly olay haritası inceleme - Arkadaş - 01-21-2012, 12:26 PM
Horary için yeni ekleme çeviriler....William lilly - elo - 01-22-2012 04:53 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir