Değerlendir:
  • 16 Oy - 3.06 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Astroloji Çevırı Notlar--Carol Rushman kitabı
Yazar Mesaj
elo Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 180
Üyelik Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 26

Mesaj: #39
RE: Astroloji Çevırı Notlar--Carol Rushman kitabı
Eger besinci evde gezegeniniz varsa,gorunumleri benim haritamdaki Merkur gorunumleri gibi cocugunuzu tanimlar.5.evinde 2 gezegen olan cogu kisi 2 cocuga sahiptir.Besinci evinde Gunesi olan cogu kisi Aslan cocuga sahip olmustur ve cogu zaman bu cocuk hayatlarinin merkezinde olmustur.Besinci evinde ikizler olan ikiz cocuklari olan danisanlarim vardir.
10 ve 12 cocugu olan arkadaslarim var.(Cevirenin notu; astrolog 70 80 yasinda olunca boyle olabiliyormus.bizde bir tane bile yok..masallah Allah arttirsin yani:-)Bu durumda yukaridaki kurallar kirilmis oluyor cunku 5, eve bu sayida gorunum almiyorlar ama gozlemlerim sudur;Besinci evde Jupiter veya besinci evle kuvvetli Jupiter baglantisina sahipler.Benim kusagimda genis aileler vardi ve kadinlar haritadaki tum gorunum potansiyellerini kullaniyorlardi ama artik cag degisti ve kisiler ozgur irade ile bunu sosyal ekonomik sebeplerden sinirliyabiliyorlar.

Eger bir danisanimin ilk evliligiyse, evlat edinilen veya uvey cocuklari icin 11. Eve bakarim.11. Ev bu cocuklarla o kisinin iliskisinin tarifini verir,boyle cocuklarin birincisi icin bu eve bakarim,ikinci evlatlik/uvey icin ilk ev..vs..

Torunlar icin 9. Eve bakarim.Cunku bu ilk cocugumun(5. Ev) cocugunun evini temsil eder.9. Evimi Terazi kesiyor ve Akrepteki Mars burada.9 torunum var ve hepside hareketli,enerjik ve atletik.Hepsinde genel olarak Terazi,Koc veya Akrep vurgusu var.9.evdeki burc ve gezegen hepsini ifade ediyor.9. ev ozellikle ilk torunu temsil eder,devam edersek ikincisi icin 11. Eve bakmamiz gerekecektir..

Sebep kervanlarının yollarını kesmedeyim belki sebepleri meydana getireni bulurum diye..Hz Mevlana
01-17-2012 09:04 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Astroloji Çevırı Notlar--Carol Rushman kitabı - elo - 01-17-2012 09:04 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir