Değerlendir:
  • 12 Oy - 2.42 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Haritalarımızı Aşmak !!
Yazar Mesaj
picachu Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 401
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 8

Mesaj: #2
RE: Haritalarımızı Aşmak !!
Genellikle transitlerle mücadele eder ve bize getirecekleri değişikliklere direniriz, çünkü acı, endişe, kayıp veya korku gibi duygular zamanla bize zararlı olan insanları, hayat tarzlarını, sahiplenmeleri, ve mahalleri arkada bırakıp gitmemizi sağlamasına rağmen bunları deneyimlemekten korkarız.
Her gezegenimizi yapıcı bir şeklide ifade edebileceğimiz bir hayat tarzı geliştirmek için, her zaman iyi hissetmeyi aramamalıyız. Daha ziyade, anlık keyifleri tatmayı bir yana bırakarak, rahatsız duyguları ve acı, yalnızlık, takıntı, asabilik gibi zihin hallerini deneyimleme ve değerlendirmede daha kabiliyetli olmalıyız.


Böylece, tecrübelerimizi hoş ve nahoş duygular seviyesinde değil, nihai kazançlar bazında, kişisel ve ruhsal ilerlememiz ve topluma katkımız derecesinde değerlendirmeye başlamalıyız. Bir yol, mümkün olan uzun vade etkileri üzerinde durmaktır. Bir diğer yol ise inancımızı derinleştirebilmek için elimizden geleni yapmaktır, böylece zamanın yapıcı belirtileri açığa çıkaracağına güveniriz. Bilinçaltının ve evrenin bilgeliğine de güveni geliştirebiliriz. Böylece ruhumuzun evrimine yardım edecek tecrübelerin -anlamları uzun yıllar ortaya çıkmasa bile- tarafımıza sağlandığını biliriz.

çiçek

https://resmim.net/f/xWSL8c.jpg

haritam
01-08-2012 02:13 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Haritalarımızı Aşmak !! - Arkadaş - 01-07-2012, 09:54 PM
RE: Haritalarımızı Aşmak !! - picachu - 01-08-2012 02:13 AM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir