Değerlendir:
  • 14 Oy - 3.57 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Yazar Mesaj
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 664
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde
Venüs 1. evde ve Boğa burcundaysa :Doğum anına göre çıkartılan bir yıldız haritasında Boğa burcuyla 1. eve düşen Venüs iyi sayılır.Venüs bu durumda Boğayla yükselmektedir veya yükselen burcun hemen altında yer almaktadır.Boğadaki Venüs kadınlara büyük güzellik, erkeklere de yakışıklılık verebilir.Ayrıca kadın veya erkek Venüsü 1. evde bulunan kimse baş döndürecek kadar çekici olabilir.

Bu insan kendi değerini bilen,yeteneklerini,özelliklerini iyi değerlendiren herkesle ölçülü ilişkiler içinde olmayı arzu eden biridir.O,kolay kolay ahbap olmaz.Yaşama biraz da madde açısından bakar.Bu yüzden onun dostluk kuracağı kimseler üstün olmalıdır.

Bu tip başarılı,ünlü ve zengin kimselerden hoşlanır.Zenginlerin değeri olduğuna inanır.Bir hayli duygulu olan bu insan iş paraya geldiğinde değişebilir.Onun için para yaşamın bütün güzelliklerini elde etmek için gerekli silahtır.Bu tip hayatında değerli ve daha doğrusu pahalı şeyler olmasını istemektedir.Bunları elde etmesi de güç değildir.Haritasının 1. evinde Venüs bulunan kimse yaşamda istediklerini de kolaylıkla elde edebilir.Onun için aşk son derece önemlidir.Ancak aşk derken bu sözde cinsellik gizlidir.Bu tipin platonik aşkla yetinmesine olanak yoktur.O beğendiği an yaklaşacak ve ilişki kurmayı isteyecektir.Başlangıçta romantik bir havaya girse bile daha sonra arzular çok güçlü şekilde ortaya çıkacaktır.Bir kadının haritasında Venüsün bu konumu yararlı olabilir.Kadın istediği gibi zengin birini etkileyip evlenebilir,ve aradığı bütün güzelliklere kavuşabilir.Ama erkek için durum böyle değildir.Çünkü O,cinselliğe aşırı önem verecek hergün yeni zevkler tatmak isteyecektir.Haritada büyük yıldızlar arasında tatlı açılar varsa bu çapkın erkek yaşamda üstün bir mevkiye de sahip olabilir.Fakat haritada sert açılar görülüyorsa erkek ömrünü çapkınlıkla geçirecek ve istediklerini de elde edemeyecektir.Yine de kadınlar onu ileri yaşlara kadar beğeneceklerdir.

Nin.Me.Sar.Ra
11-27-2010 09:51 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Sevgi,Güzellik ve Güzel Sanatlar gezegeni Venüs 1. evde - NinMeSarRa_ - 11-27-2010 09:51 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir