Değerlendir:
  • 13 Oy - 2.31 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi
Yazar Mesaj
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #11
Cvp: RE: Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi
yengec_akrep Yazılan:sevgili Aprilios; geçmiş olsun demek isterim öncelikle. ne büyük strestr biliriz hepimiz. sınava dair birçok haber aldım dün, özellikle de cevap anahtarına işaretlemeyi geciktiren arkadaşların ne kadar büyük bir stres altında kalabileceklerine dair. iyi ki böyle kötü tecrübeler yaşamamışsınız. tercih döneminde de bir talihsizlik yaşamamanızı gönülde dilerim, inşallah istediğiniz gibi şekillenir hayatınız. iyi niyetli dileklerimi belirtmek istedim, sevgiler..
''Zamanı doğru kullanamama'' sıkıntısı. Özellikle hem sözel bölümlerdeki (özellikle Türkçe) paragrafların uzunluğundan, hem de 2009 model tüm soruların, son 3-4 senenin bilindik çizgisi dışında kalmasından, pek çok kişi (istisnalar, kaideyi bozmaz) hazırlanma denemelerindeki zamanlama grafiğinin aynısını ya da en azından benzerini yansıtamadı.

Bana gelirsek, ''öss talihsizlikleri tarihi''nde kayda değer başarılardan birine imza atarak, sınavın çoğunu saatin kaç olduğunu - hangi sürecin içinde olduğumu öğrenme telaşıyla geçirmiş olduğum için, hangi teste ne kadar süre harcadığımı net olarak söyleyebilmem pek mümkün değil. Sadece son yarım saat kala (bunu da gözetmenin genel açıklamalarından biri olduğu için net olarak biliyorum) Mat -1'e yetişebildiğimi söyleyebilirim.

Tercih dönemine ilişkin bir takım duyumlar var, taban puanlarının düşeceğine dair + kontenjan sayılarında da artış olabileceği söz konusu. Yine de bu tip duyumlara ''kesin'' gözüyle itibar etmeden, bekleyip, göreceğiz...

Son olarak; güzel dilekleriniz adına çok teşekkür ediyorum, sevgiler. gülücük

06-22-2009 02:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Cvp: Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi - Félicé - 06-08-2009, 01:53 PM
Cvp: RE: Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi - Luli - 06-22-2009 02:24 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Sinastri Haritam Hattusas 5 15,324 04-21-2020 11:09 PM
Son Mesaj: Frederico

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: