Değerlendir:
  • 40 Oy - 2.68 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sağlık Astrolojisi
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #19
Cvp: Tıbbi Astroloji
TIBBİ ASTROLOJİ – BÖLÜM II
Kironun keşfedilmesi ve etkileri


1920-1950 yıllarında, aralarında Amerika’lı astrolog Charles Jayne’in de olduğu pek çok astrolog, 11. gezegenin olduğu ya da olması gerektiği konusunda hemfikirdiler. Ve 1 Kasım 1977’de, California’daki Pasadena Gözlemevi’nde, Charles Cowal fotoğraf çekerken gezegen yörüngesi olan yeni bir gök cismi keşfetti. Bu fotoğrafı pek çok başka fotoğraf takip etti, ve Cowal, Güneş’imizin etrafında dolaşan 10. gezegenciği keşfettiğine emin oldu. Arizona Üniversitesi’nden Tom Gerehls’de bu keşfi onayladı ve 8 Kasım 1977’de Uluslararası Astronomi Birliği tarafından da onaylanan resmi açıklama yapıldı.

Smithsonian Asrofizik Gözlemevi’nin Küçük Gezegenler Bölümü’nde Başkan olan Brian G. Marsden, keşfedilen bu gezegencik için geçici bir yörünge hesapladı. Daha sonra Zane Stein Dr. Marsden’i ilk efemerisi hesaplaması için ikna etti. Dr. Marsden diğer gezegenlerin yörüngesini kesen gezegenler için özel bir gök cisimleri sınıflandırılması yapılmasını önerdi. Bu sınıflandırma yörüngesi oldukça eğik olan Pluto ve Kiron için geçerlidir. Aslında Kiron’un yörüngesi Satürn’ün yörüngesini keserek Dünya’ya daha da yaklaşır ve Dünya’dan en uzak nokta olan “aphelia”ya ulaştığındaysa, Uranüs’ün yörüngesine temas eder. İlk efemeris’in yayınlanmasını takip eden iki yıl içerisinde, pek çok astrolog bu heyecan verici yeni gelişmeden bilgisayarların da yardımıyla yararlanmaya başladılar ve bazı genel temalar ortaya çıkmaya başladı.

Genel anlamda, Kiron’un annelikle, doğumla ve ilaçlarla doğrudan bağlantısı bulunmaktadır. Dolayısıyla bunlar anahtar kelimeler olarak algılanabilir. Fakat burada anımsanması gereken en önemli kelime “maverick – toplum kurallarına aykırı davranan”dır. Düşünün AIDS en başından beri kural tanımayan bir hastalıktır. Bunu izleyen anahtar kelime ise sorgulayan, rehberlik eden, her zaman burada olan , özel becerilere sahip olandır. Sonuncu ama en az diğerleri kadar önem taşıyan anahtar ise , Yunanca Chiros yani zamanla olan bağlantısıdır.

Açıktır ki, 21. yüzyıl Medapistleri (yazarın modern tıbbi astrolojiyi uygulayanlar için kullandığı terim) olan bizler için, Kiron’un en ilgi çekici yönü, sağlıkla, ilaçlarla ve biyolojiyle olan tüm bağlantısıdır. Biyoloji açısından baktığımızda, Kiron’un keşfi, etik engellerin azalmaya başladığı ve bununla eşzamanlı olarak genetik araştırmaların ve uygulamaların arttığı, Genetik’in eşsiz gelişim dönemi olan 1980-1987 yıllarıyla çakışmıştır.

Kiron daha çok yakın zamanda keşfedildiği için, astrologların nasıl olup da bu kadar kısa zamanda hangi anahtar sözcüklerin onunla bağlantılı olduğunu gözlemleyebildiği merak edilebilir. Öncelikle, daha önceden bilinen binlerce haritanın üzerine Kiron’u yerleştirerek, bu yeni keşfedilen gezegenciğin nasıl davrandığını tam olarak belirlemek oldukça kolaydır, çünkü yapılan her yorumun gezegensel bir açıklaması olması gereklidir. Örneğin, Kiron’u 10. ev/sektör’de Koç’ta olan bir kişi, kendine ve yaptığı işe karşı çok müşkülpesent olabilir, sık sık kendini aşırı derecede yorucu çalışma temposuna sokabilir. Yine benzer şekilde, enerji dolu ve çalışkandır, açıkça çizilmiş hedeflere gereksinim duyar ve hareketsizlikten nefret eder. Eğer bu kişiyi iyi tanıyorsak, bu tarz bir yorumu analiz etmekte sorun yaşamayız. Üstelik, Kiron’un diğer gezegenlere, örneğin 4. ev/sektördeki Satürn’e yaptığı açılara da bakabiliriz. Benim gibi tıbbi astrolojide uzmanlaşmış bir kişi açısından bakıldığında, bu çalışmayı yapmak daha kolaydı. Zaten çok iyi bildiğim yüzlerce kişinin haritasına Kiron’u yerleştirerek, ne hastalıkları olduğunu anlamam ve yine Kiron’un Terazi’nin yöneticisi olduğunu ve bu nedenle de Koç’ta düştüğünü, Yay’da yüceldiğini ve İkizler’de zararlı olduğunu ayrımsamak oldukça kolaydı. Ve belki de burada, tıbbi astrolojinin, gezegenlerin güçleri ve zayıflıklarıyla ilgili 21. yüzyıl diline daha uygun deyimler de bulduğunu eklemeliyim.


Genetik Astrolojide Kiron’un Etkisi

Öncelikle, düzinelerce ve daha sonra da yüzlerce AIDS vakasına bakmadan önce Kiron’un kanser vakalarında çok önemli bir rolü olduğunu hemen keşfettim. Daha sonra 1986 civarında, Louis Rodden’den ilk listeleri aldıktan sonra, Kiron’u AIDS vakalarında incelemeye başladım. İlk fark ettiğim Kiron’un IC’ye ( kişinin haritasında Güneş’in tam gece yarısında olduğu nokta) göre köşe evlerde bulunması ya da IC, Kiron ve başka bir gezegenin orta noktasında yer almasıydı.

Böylelikle Kiron’un üzerinde çalıştığım AIDS vakalarıyla- ki bu vakaların sayısı 1986-1995 yılları arasında 342’ydi- %99.9 doğrudan ilişkili olduğu konusunda emin oldum. Sadece vakaların çok küçük bir yüzdesinde, örneğin Rock Hudson vakası gibi olanlarda, haritada Kiron’un etkisini görebilmek için Hamilton devresini kullanmak zorunda kaldım. Bu kitapta, incelenen tüm haritalarda Kiron’un sadece tıbbi açıdan değil, pek çok açıdan etkilendiğini göreceksiniz. Kiron ve zaman hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaşmama izin verin. Bildiğimiz gibi, zaman, evrenimizdeki oldukça karmaşık ve üzerinde çok tartışılan fenomenlerden biridir. Stephen Hawking’in “Zamanın Kısa Tarihi” kitabına atıfta bulunarak, onun bu konudaki görüşlerine tamamen katılmadığımı ve bu konunun Hawking ve diğerlerinin düşündüğü kadar karmaşık bir olgu olmadığını göstermeyi umduğumu eklemeliyim. Büyük patlamadan (Big Bang) önce zaman varolamazdı, çünkü ondan hiçbir şey yoktu. Bu nedenle evrenimizin başlangıcı olarak bu tarihi kabul etmek oldukça mantıklıdır. Böylece zamanın sonsuz olmadığını anlarız, çünkü nötronların ağırlığına bakarak evrenimizin küçülmekte olduğu ve şu anda bilinmeyen milyarlarca yıl sonra bir sona ulaşacağı yaygın bir kanıdır. (1995 astrofizikçi evrenin yaşı konusunda henüz kesin bir yargıya varmamakla beraber, tahminen 13 ile 15 milyar yaşında olduğunu düşünmektedirler.) Ve son noktaya gelindiğinde, her şey yeniden başlamalıdır. Bu nedenle zaman yaşamımızdaki her şey için lineer ilerler : bir dakika, arkasından bir dakika daha. Yarın bugünden sonra olur. Ölümüm doğumundan sonradır. Zamanın ikinci özelliğiyse döngüsel olmasıdır. Bundan 14 milyar yıl önce başladı ve bundan yaklaşık olarak 15 milyar yıl sonra da sona erecek.Ve sonra her şey yeniden başlayacak. Bu tamamen güneş sistemimizdeki gezegenlerin döngüleriyle karşılaştırılabilir. Kiron’a baktığımızda, bu gezegenin oldukça farklı bir yaşam süresi olduğunu görmekteyiz. Çünkü güneş sistemimizde yaklaşık olarak iki milyon yıl önce ortaya çıktı ve yine iki milyon yıl sonrada ortadan kaybolacak. Genel olarak baktığımızda, yukarda belirtilen sürelere kıyasla, Kiron’un yaşam süresi oldukça kısadır. Güneş’imizin milyarlarca yıllık varoluşuyla karşılaştırıldığında bile, iki milyon yıl oldukça kısadır. Dolayısıyla , güneş sistemimizde bu kadar kısa yaşam süresine sahip bir gezegencik olması yüzünden, Kiron’u “Maverick-kurallara uymayan” bir gezegen olarak tanımlayabiliriz.

AIDS’le Kiron arasındaki Bağlantı Nedir ?

AIDS kesinlikle kurallara uymayan bir hastalıktır. AIDS aynı zamanda, dünyaya bu kadar kısa sürede yayılan ve herkesi etkileyen (P.E. Glaser ailesinde yaşanan trajik vaka gibi) bilinen tek salgın hastalıktır. Bunu nasıl ispatlayabiliriz ? Mısır mumyalarından bize kalan modern teknoloji sayesinde, verem, kanser ve kalp damar hastalıklarında ölüme neden olan faktörler bulunmuştur. Dolayısıyla, Kiron döngülerine bakarak, AIDS salgınının zaman aşımına uğrayacağı dönemi öngörebilmeliyiz. Şüphesiz ki, şu ana kadar HIV virüsünün tıbbi araştırmalara karşı gösterdiği şeytani direnişi dikkate aldığımızda, AIDS’e karşı tamamen başarılı olacak bir aşının yaratılmasının çok zor olacağı kesindir. Kiron’un etkileriyle ilgili yazılmış ve yazılmakta olan pek çok harika kitaptan burada daha fazla bahsetmeyeceğim. Fakat 1995/1996 kışından bu yana, bildiğim kadarıyla, Kiron AIDS ilişkisi ve Kiron ve Genetik konularında yeni bir kitap basılmadı ve ben de “Cosmos ve AIDS”de bunların altını çizeceğim.


4. Bölüm – 342 AIDS Vakası, Kiron ve AIDS’e Neden Olanlar


Daha öncede belirttiğim gibi, Kiron ve AIDS’le ilgili çalışmalarıma, Temmuz 1984’de, Jack Fertig’in listesinden gelen ilk vakaları inceleyerek başladım. O tarihte tüm vakalar eşcinsel erkeklere aitti. Louis Rodden vakaların %60’ında Jüpiter’in retro durumda olduğunu fark etti. Bu oldukça normal, çünkü geri giden olumsuz bir Jüpiter, sendromları daha da yoğunlaştırır ve AIDS Hastalığında olduğu gibi fırsat kollayan enfeksiyonlara kapıyı açar. Bu ilk listede sadece 16 vaka vardı. Nisan 1986’da (Merkür saatinde) listeye 10 ya da daha fazla vaka daha eklendi. Haziran 1987’de, Ocak 1988’de ve Mart 1988’de 164 vaka daha geldi. 1988’den Şubat 1994’e kadar Fransız kaynaklarından ve Louis Rodden’den 152 haritaya daha sahip oldum. Louis Rodden’in listelerinden tesadüfi olarak seçtiğim bir vakaya bakalım : Bu kişi 13 Ekim 1944, saat 08:44 CWT doğumlu bir erkek eşcinsel AIDS hastasıdır. Haritaya göre bu kişinin Güneş’i Terazi, Yükselen burcu Akreptir ve Kiron’u 25 derece 37 dakika Başak’tır. Kiron IC’yle 135 derecelik açı içerisindedir. IC ise Uranüs ve Neptün’ün orta noktasıdır. IC aynı zamanda Kuzey Ay Düğümü’yle de 165 derecelik (karmik açı) açı yapmaktadır. Kiron Jüpiter ve Neptün’ün tam orta noktasında yer almaktadır.10 derece 5 dakika Aslan’da yer alan Pluto ise MC’nin tam üzerindedir ve IC’ye neredeyse tam bir karşıt açı içerisindedir. Pluto aynı zamanda 11. evde Başak’taki Ay’la görünürde zararsız bir açı kalıbı olan 30 derecelik açı, sekizinci evde (ölümün koşulları) İkizler’deki Uranüs’le 51,5 derecelik (septil) açı kalıbı içindedir ve dokuzuncu evde Yengeç’teki Satürn’le 30 derecelik açı yapmaktadır. Diğer yandan, Ay, 12. evde Akrep’teki Mars’la 135 derecelik açı yapan Uranüs’le kare açı kalıbı içindedir. Yine dikkati çeken başka bir şey de, Jüpiter’in de Uranüs’le kare açı yapmasıdır. Bu vakada Kiron’la beraber göze çarpan bir AIDS onkojeni (hastalığa sebep olabilecek faktörler) mevcuttur. Ben bu durumu, Kiron (Chiron) ve H.I.V virüsünden yola çıkarak, “Chiv” diye adlandırdım. 6.evin Koç (beyin) olduğunu dikkate aldığımızda, bu kişinin beyin hücrelerinin AIDS’den etkilendiğini ve hastalığın III. Ve IV. Aşamalarında çok ciddi psikiyatrik problemler yaşadığını söyleyebiliriz. (Editörün notu : Her 12 kişiden 1 kişide Koç 6. evde yer almaktadır, dolayısıyla tek başına bu faktör AIDS ya da psikiyatrik sorunları göstermek için yeterli değildir.) Yine ilginçtir ki Venüs Akrep’te 1. evde yer almakta ve buradan 11. evdeki (arkadaşlar) Jüpiter’e güzel bir atmışlık açı yapmaktadır. Diğer yandan 6. evin Boğa’da bittiğine dikkat edersek, bu bizi yine Venüs’e götürür ; bu kişinin yaşamına Venüs’ten Kiron’a yapılan septil açıyla, bir “aşk” hastalığı son vermiştir. 5. Evde Balık yer almaktadır ve Neptün’le Venüs arasında sadece 45 derecelik açı bulunmaktadır. Eğer Neptün’ün, Balık’la beraber bağışıklık sistemini temsil ettiğini anımsarsak, bu kişinin AIDS’i aşk ve zayıf bağışıklık sistemi yüzünden kaptığını anlamak daha da kolay olacaktır. Kişinin Neptün’üne herhangi bir olumlu gezegen tarafından destek yapılmamaktadır. Kişi HIV virüsünü kaptığı zaman, bu hastalığın ilerlemesinden kendini koruyacak herhangi bir savunma mekanizmasına sahip değildi. Bu vakada genetik açısından baktığımızda :


Kiron’un IC’ye yaptığı 135 derecelik açı AIDS için olumsuz bir gen kodlamasıdır.
Uranüs/Neptün orta noktasının IC’ye düşmesinden dolayı da AIDS için iki olumsuz gen kodlaması daha yaratmıştır.
AIDS’in ilerlemesine sebep olacak, çok olumsuz karmik bir gen kodlaması bulunmaktadır. Eğer içinde Chiv olmayan bir doğum haritası varsa , bu kişiye HIV bulaşsa bile, bağışıklık sistemi vücuda yayılan milyonlarca HIV virüsüyle mücadele edebilir. T4 hücreleri, HIV organizmalarının çoğalan artan yayılma hızına karşı mücadele edecek kadar güçlü ve çoktur.Ve böylece, vücutta gelişmek için fırsat kollayan bir enfeksiyonu sürekli olarak engelleyecektir. Fakat bu kişi cinsel ilişki ya da başka bir yolla, bir başka kişiye virüsü bulaştırabilir ve eğer bu kişinin haritasında Chiv varsa vücudunda AIDS patolojisi gelişebilir

Daha fazla ne söyleyebiliriz ? Ben 8.harmoniğin Alzheimer, Parkinson ve tüm kanser türleri gibi ağır patolojileri gösterdiğine inanıyorum. (Editör’ün Notu : Sekizinci harmonik birleşme, kare, karşıtlık, 45 ve 135 derecelik açılar gibi sert açıları içermektedir.) Ağır hastalıklara yakalanmış 12 hastanın haritasının 8. harmoniği, gerçekten de 8. harmoniğin ciddi patolojileri gösterdiğine dair hipotezi, doğru göstergelerin haritada doğru yerlerde bulunması nedeniyle destekledi. Bu uygulama daha sonra 342 AIDS hastası içinde yapıldı. Sonuçlar, Chiv’in AIDS’in onkojeni (oluşturan faktörü) olduğuna dair varsayımın doğru olduğunu kabul etmekten başka bir alternatif olmadığını gösterdi. Pratikte bu ne anlama gelir ? Bu bir hastanın yaşamında iki alternatifi olduğunu gösterir. Birincisi kişi bir çok korunma yöntemi kullanarak normal cinsel ilişkide bulunur. Ya da bağışıklık sistemini mümkün olduğunca güçlü tutmaya çalışabilir. Bu şekilde bağışıklık sisteminin mücadele edebileceğihastalıklardan korunacak ve bu yolla da HIV ya da başka bir virüsü bulaşması riskini en aza indirecektir.

Meltem Tolunay

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-27-2008 07:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Sağlık Astrolojisi - Angel - 09-11-2008, 02:34 PM
Sağlık Astrolojisi - Angel - 09-11-2008, 02:41 PM
RE: Tıbbi Astroloji - ay_se - 09-13-2008, 01:45 AM
Cvp: RE: Tıbbi Astroloji - Mavi - 12-28-2008, 05:10 PM
RE: Tıbbi Astroloji - ay_se - 09-13-2008, 01:58 AM
RE: Tıbbi Astroloji - Angel - 09-14-2008, 02:27 AM
Koç - Félicé - 10-08-2008, 01:01 AM
Boğa - Félicé - 10-08-2008, 01:03 AM
İkizler - Félicé - 10-08-2008, 01:04 AM
Yengeç - Félicé - 10-08-2008, 01:05 AM
Aslan - Félicé - 10-08-2008, 01:07 AM
Başak - Félicé - 10-08-2008, 01:10 AM
Terazi - Félicé - 10-08-2008, 01:11 AM
Akrep - Félicé - 10-08-2008, 01:13 AM
Yay - Félicé - 10-08-2008, 01:14 AM
Oğlak - Félicé - 10-08-2008, 01:16 AM
Kova - Félicé - 10-08-2008, 01:18 AM
Balık - Félicé - 10-08-2008, 01:20 AM
Cvp: Tıbbi Astroloji - Angel - 12-27-2008 07:55 PM
Cvp: Tıbbi Astroloji - Angel - 12-27-2008, 07:58 PM
Cvp: Tıbbi Astroloji - Félicé - 11-18-2009, 12:59 AM
RE: Tıbbi Astroloji - Venüs - 08-25-2010, 08:08 PM
RE: Tıbbi Astroloji - Venüs - 08-25-2010, 11:41 PM
RE: Tıbbi Astroloji - Venüs - 08-27-2010, 07:06 PM
RE: Tıbbi Astroloji - astrosohbet - 08-27-2010, 07:54 PM
RE: Tıbbi Astroloji - intrinsic - 08-27-2010, 10:07 PM
RE: Tıbbi Astroloji - Venüs - 08-27-2010, 09:56 PM
RE: Tıbbi Astroloji - Venüs - 08-27-2010, 11:39 PM
Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-06-2010, 05:55 PM
Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-07-2010, 03:41 PM
Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-07-2010, 06:49 PM
Cvp: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 07-13-2017, 09:03 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-10-2010, 03:03 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-17-2010, 02:09 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 11-17-2010, 02:54 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-17-2010, 03:09 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 11-17-2010, 03:36 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 11-18-2010, 08:20 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - ariess - 11-18-2010, 02:51 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 11-26-2010, 04:10 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Mavisahram - 12-02-2010, 01:46 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 12-02-2010, 01:28 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - NinMeSarRa_ - 12-02-2010, 01:31 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - eylülmavi - 12-02-2010, 01:36 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 12-02-2010, 01:58 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - eylülmavi - 12-02-2010, 03:29 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 12-02-2010, 02:03 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 12-02-2010, 02:07 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 12-02-2010, 02:12 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 12-02-2010, 02:14 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 12-02-2010, 03:28 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 12-02-2010, 03:36 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-02-2010, 03:58 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 12-02-2010, 04:04 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-02-2010, 04:35 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 12-02-2010, 11:22 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - nuray esen - 12-02-2010, 04:48 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-02-2010, 05:52 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Daily - 12-02-2010, 05:57 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - eylülmavi - 12-02-2010, 06:40 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-03-2010, 12:11 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-03-2010, 12:05 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 12-03-2010, 05:41 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-04-2010, 01:06 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 12-04-2010, 04:10 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 12-05-2010, 04:36 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - eylülmavi - 12-05-2010, 03:15 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 12-06-2010, 03:12 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 12-06-2010, 03:21 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 12-07-2010, 05:29 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - eylülmavi - 12-07-2010, 05:43 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - gizem kara - 12-10-2010, 01:06 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 12-08-2010, 06:09 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 12-08-2010, 06:19 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-10-2010, 03:04 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 12-12-2010, 07:20 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 12-27-2010, 03:37 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 12-27-2010, 03:53 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - gizem kara - 12-27-2010, 09:12 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 01-12-2011, 08:09 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 01-27-2011, 03:48 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 01-27-2011, 10:37 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Venüs - 01-28-2011, 04:10 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 03-16-2011, 01:53 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 03-16-2011, 02:19 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 03-16-2011, 02:20 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - melis_bk - 03-16-2011, 02:43 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Aisha - 03-25-2011, 06:16 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Félicé - 05-24-2011, 08:19 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 05-24-2011, 11:58 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Derin - 10-17-2011, 04:04 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Derin - 10-17-2011, 04:05 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Derin - 10-17-2011, 04:07 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-16-2011, 10:28 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - Lajâ - 11-16-2011, 04:33 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-16-2011, 08:58 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Lajâ - 11-16-2011, 09:18 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-16-2011, 09:32 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - merkürijüp - 11-16-2011, 10:30 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-17-2011, 12:35 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - elo - 11-16-2011, 02:24 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Arkadaş - 11-16-2011, 09:04 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Derin - 11-16-2011, 09:18 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - Lajâ - 11-16-2011, 09:35 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-16-2011, 09:57 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - merkürijüp - 11-17-2011, 02:03 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - destrudo - 11-17-2011, 10:42 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-18-2011, 12:41 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - destrudo - 11-18-2011, 10:59 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - tiyatral_gitarist - 11-18-2011, 11:02 AM
RE: Sağlık Astrolojisi - nuray esen - 03-01-2012, 02:05 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - keture - 03-01-2012, 01:55 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - nuray esen - 03-01-2012, 02:19 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - astrosohbet - 03-01-2012, 08:24 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - picachu - 03-01-2012, 09:18 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - picachu - 03-29-2012, 05:02 PM
RE: Sağlık Astrolojisi - aylions - 03-29-2012, 05:25 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir