Değerlendir:
  • 15 Oy - 2.33 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Neptün ve Hayalleri Gerçekleştirmek
Yazar Mesaj
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Neptün ve Hayalleri Gerçekleştirmek
hayallere ulaşmamızda neptünün nasıl açılara ihtiyacı vardır..iki astrolog farklı görüşte olunca haritamız aslında ne fısıldamaktadır..neptün satürn karşıtlığı için kırkoğlu ve yasemin boranın kısa alıntıları var altta da uranusun yorumu..

Hakan Kırkoğlu:Neptün dağıtan, şaşırtan, karmaşaya ve belirsizliğe yol açanı, Satürn elle tutulur olanı, Neptün ise hayali ve sanal olanı açıklar. Tüm bunlar ne anlama geliyor? Satürn-Neptün karşıtlığı hayallerimizi, ideallerimizi yeniden gözden geçirme zorunluluğunu, hayal kırıklıklarını ve idealler yolundaki engelleri açıklar. .
yasemin boran :Aslında her şeyin her şeyle ilgisi var. Üstelik 2006’nın Ağustos’undan bu yana Neptün ile Satürn’ün sert açı yapıyor olması düşler ile gerçeklerin birbirine gireceğini ve hayalleri gerçekleştirmek için kuvvetli arzuların uyanacağının işareti.
Neptün hayalleri sembolize ediyor. Satürn ise gerçekleştirici, yani maddeyi sembolize ediyor. Neptün ile Satürn arasındaki etkileşim ise, hayallerin maddeye dönüşme zamanı olarak tarif edilebilir.
Bu etki hem yaratıcılık gerektiren alanlarda ilginç çalışmaların ortaya konulacağını işaret ediyor, hem de hayaller ile gerçekleri birbirine karıştıran zihinsel problemin ortaya çıkacağını gösteriyor. Tabii aynı zamanda korkuların uyanması da söz konusu.
Hayal gücünün korkuları uyandıracak yönde harekete geçmesine neden olan olaylar panik, panik atak ve benzeri durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu nedenle yaklaşık bir yıldır “Hayal gücünüzü korku uyandıracak biçimde değil yaratıcı yönde kullanın” mesajları veriyorum. Çünkü Neptün, aynı zamanda sanat potansiyelini de sembolize ediyor.
dıbı dıbı dıbı yazmış..gülücük).
Uranus:bence hocam harika yazmıs, ben onun soylediklerini coook iyi anlıyorum.... hakan bey ise tercume etmiş ...
neticede neptunun mesela uranus ile set acısı kesin sanat potansiyelini verir... cunku bir yanda imajinasyon , yani hayal enerjisi , öbur yanda ise merkurun buyuk hali, akıl, yaratıcılık ve hayal etmek ile yaratıcılık birleşince sanat oluyor zaten...yani sanatın esas tarifi boyledir... saturn sert acıları ise bu hayallerin ya da sanatın gercekleştirilme potansiyelini verir.... Cunku saturn zamanı programlayabilme, sabır, sebat, sorumluluklar ... ve şifre kelimesi "gercekleştirme"
hayalleri gercekleştirmek , hele bir de sanat potansiyelini ortaya koyabilmek bir kişi icin zordur. genelde hayaller kurarız ama gercekleştirmek için ne yapabiliriz ki... durmadan erteleriz, durmadan bir seyler cıkar önumuze, (bunlar saturn un neptunle soft acılarında olusuyor.. ama sert acılarda, paaat diye oyle olaylarla karsılasırsın ki, bir de bakmısın hayal ettigin sey karsına cıkmıstır... hazırlıksız yakalanırsın yani, cunku dusunmeden hareket etmen lazımdır...
mesela bekarsın ve evlenip cocuk dogurmak istersin, bunu hayal edersin... sonra biri cıkar karsına ve evlenme teklifi eder sana ama icin bir turlü "yemezler canım " ı oynar... zorlanırsın yani... karar vermeye....tedbirli davranırsın.... bunlar hep saturnyen tavırlardır... ama sonunda kararını verir ve evlenirsin onunla....veya sanat potansiyelini gercekleştirmek için de karsına bi fırsat cıkar ama tahmin ettiğinin ötesinde calışman gerekecektir, zaten baska turlu gercekleşmez... bu calısma temposu da kişiyi zorlayan seylerdir ama gerekli bir zorlanmadır bu... o yuzden neptunun zor acılara ihtiyacı vardır, yoksa havada kalır hayallerin....
08-06-2007 03:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Neptün ve Hayalleri Gerçekleştirmek - vivienleigh - 08-06-2007 03:36 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Neptün Açıları Angel 63 79,892 08-01-2019 06:18 PM
Son Mesaj: Karmen

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir