Değerlendir:
  • 28 Oy - 3.18 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jüpiter Burçlarda
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #1
Jüpiter Burçlarda
JÜPİTER NELERİ SİMGELER?


Himmet kaynağıdır. Yani her hangi bir şeye ulaşabilmemiz için gerekli olan güçtür. Eğer Jüpiter güçlü bir durumda ise, o kişi son derece azim sahibi olur. lyileştirme, genişleme, yayılma. içsel gelişme, fedakarlık, iyilik, kolay affetme, iyi niyet. olumlu olma, özgürlük, büyüklük, asalet, maddeden annabilme, güven verme, cömertlik, abartma, kendini önemli buima gibi özeltikleri temsil eder. Kişinin gelişme gayretini sembolize eder, sınırları aşarak yaşantıyı uzun vadede geçerli olacak bir şekilde kurabilmeyi ve çıkan fırsatları değerlendirebilmeği sağlar. En ümitsiz anda yardıma koşar. Unutulmayacak dersler vererek netıcede mutluluk ve yaşamda derinlik kazandırır... Yani mutluluğu hazır olarak sunmaz, elde ettirir; Din, eğitim, felsefe gibi konular; mizah, kınama; yolculuklar, şans, talih, eğlence; kitaplar, yabancı ülkeler, lisan, değişik konular eser verme ve spor da Jüpjter'in etkisindedir...

Bu gezegenin ruhaniyeti olan melek kişinin maddi ve manevi rızkını tayin eder.

Anne karnında iken alınan Jüpiter etkisi manevi rızık durumunu belirlerken, doğum tarihi itibariyle Jüpiter'in bulunduğu pozisyon da kişinin dünyalık rızık durumunu belli eder.

Jüpiter hangi ev ve burca düşmüşse, onun karakteristiğinde bir zenginliğe neden olur.

Haritada Jüpiter'in Rotar durumda bulunması araştırma, öğrenme, inceleme, kendini yetiştirme gibi özellikler verir.

Doğum saati ve tarihine göre çıkartılmış kişiye özel yıldız haritasında, Jüpiter hangi burca ve kaçıncı eve düşmüşse, o burç ve eve göre değişik özellikler verir.



KOÇ BURCUNDA

Cömerttir. İyi bir dost olur. llgilendiği alanda kısa yoldan ilerleyerek başa geçer. Hazıra konmaktan ziyade, deneyerek, yaşayarak bizzat öğrenmeyi tercih eder. İyi bir önderdir. İnsanlara yardım eder. Sertlik ve kabalıktan uzaktır. Oldukça cana yakın ve sıcakkanlıdır... Yeni fikirler ureterek, zekice tartışmalara girmekten hoşlanır... Gezmek, değişik insanlar tanımak en büyük zevkleridir. Kendini fazla önemseme gibi bir özelliği vardır...

BOĞA BURCUNDA

Maddi konularda şanslıdır. Bunun için çalışmaktan kaçmaz. Planlı, programlı ve yılmadan çalışır ve istediğini elde eder. Ağırbaşlı, saygın ve dürüsttür. Eli de açıktır. Yardım etmekten hoşlanır. Güzel bir ev, rahat eşyalar, değerli parçalara sahip olmak güvenini arttırır. İyi bir insan olarak yaşamakla dini görevini yerine getirdiğine inanır. Diğer çalışmalar pek gerekli değildir. Konuşmada ustadır, sesi de oldukça güzel olur...

İKİZLER BURCUNDA

Konuşkanlık verir. Aklına geleni tartmadan söyler. İnsanların hoşlanacakları gibi konuşmada ve etkilemede becerikli olması pazarlamacılık gibi satış işlerinde başarı verir. İyi niyetlidir, bilerek kimseye zarar vermez. Parlak fikirleri vardır ama uygulamada o kadar başarılı olamaz. Dini, felsefi konulara meraklıdır ama inceliklerine girmek için çaba harcamaz. Yaşadığı anı değerlendirmek, zevk aldığı şeyleri yapmak ister. Gezmeğe bayılır. Eve bağlanıp kalmak onlara hiç uymaz...

YENGEÇ BURCUNDA

Yardımsever, son derece yumuşak, sevgi doludur. Aileye önem verir, onlar için canını dişine takmaktan gocunmaz. İyi bir ev hanımıdır. Misafirlerini rahat ettirmeyi çok iyi becerir. Başkalarına karşı da koruyucu ve merhametlidir. Rahatına, bedensel zevklerine düşkündür. Boğazına düşkündür. İnançları güçlüdür. Fazla derinlere inemese de Allah sevgisi ve inancı manevi güven verir. Eski anılara ve maddi değerlere önem verir. Bunları sonraki kuşakların da bilmesi gerektiğine inanır...

ASLAN BURCUNDA

Sevgiyle, sıcaklıkla, cömertlikle yoğrulmuş bir yapıdır. Gözden düşmemek, hep lider olmak, bulunduğu çevrenin en iyisi olmak ister. Kendi kendini çok iyi yetiştirir. Güven hissi veren, olgun ve asil bir kişiliği vardır. Herkesi düşünür, elinden geldiğinde yardım etmekten, yol göstermekten hoşlanır. İyi taklit yapar, sesi güzeldir. İnsanların gütünç taraflarını kırmadan hicveder. Düşüncelerini sanatsal bir şekilde yazıya dökebilir.

BAŞAK BURCUNDA:

İlmi, dini, tıbbi, felsefi pek çok konulara meraklı, araştırıcı ve yeni değerler ortaya koyucudur. Böylece sürekli genişler. Kendine değer verir. Modern teknoloji, bilgisayar gibi alanlar ilgi sahasındadır. Gereksiz ayrıntıları ayırabılip önemli detayları iyi seçer ve kullanır. Sağlığına düşkündür. Bunun için yapılması gerekli şeylere dikkat eder. Doktor kadar bilgisi vardır. Çok iyi bir konuşmacı ve yazar olabilir. Bilgi dağarcığı çok zengindir. Öncülük kabiliyeti verir.

TERAZİ BURCUNDA:

İyi ilişkiler kurmada, isabetli dostlar seçmede şanslıdır. Adil, iyi niyetli, barış ve huzurlu bir yaşamın savunucusudur. İnsanlara faydalı olmak, çeşitli alanlarda hizmet sunmak, kavgasız bir hayat ana prensibidir. İnce zevklere sahiptir. Bunları şiirsel bir dille yansıtmak ister. Sevgi ve adalet temeline dayanan dinsel bir önderdir. Aşk ve evlilikte şanslıdır. İnsanların sevgisini kaybetmemek için elinden geleni yapar. Bazı şeyleri çok abartır.

AKREP BURCUNDA

Körü körüne her şeye inanmaz, araştırıp, iyice anlamak ister. Değişik konularda kitap okur, bilgileri sentez ederek, bir noktaya bağlayabilir. Keskin görüşleri ve isabetli kararları vardır. Sezgileri kuvvetlidir. Mistik konular ilgisini çeker. Gerçek hayatta çıkan rüyalar görür. Bunların tesirinde çok kalıp, adeta gerçekmiş gibi inanabilir. Güvenilirdir. Kendine verilen sırları satmaz. Sinirleri, iradesi sağlamdır. Kolay kolay yoldan çıkmaz. İnançlarına bağlıdır... Genellikle nazik, ince davranır ama gerekirse sert olmaktan çekinmez. Mistik hissedişleri, onları rahatlık verici maddeleh kullanmaya itebilir. Yaşamlarında esrarlı olaylar vardır. İyi bir ajan veya psikiyatris olurlar.

YAY BURCUNDA

Güleç, neşeli, candandır. Huzursuz, ve canı sıkkın olmadığı zamanlarda çok esprilidir. Şanslıdır ama bu şans kendi ölçülerine uymaz... Kendini şanssız ve sömürülmüş gibi hisseder. Altıncı hissi çok kuvvetlidir. Nedenini bilmeden yaptığı şeyler isabetli olur. Aklına geldiği halde yapmadıysa sonradan pişman olur. Gündüzleri evde olup, gece gezmekten, eğlenmekten daha çok zevk alır. Çok çabuk arkadaş olup bunu dostluk boyutlarına çıkarır. Onları ziyaret etmekten hoşlanır. İstemeden birini incitmişse ondan daha çok üzülür ve tamir etmek için uğraşır. Dini kurallara uyulması gerektiğine inanır ve yerine getirmede titiz davranır. Bu konuda etrafındakilere de akıl verir.

OĞLAK BURCUNDA

Öğretici ve eğiticidir. Jüpiter'in verdiği coşku, ıstek Oğlak'ın kararlılığı ile birleşince seçilen hedefe ulaşmak demektir. Dikkatli ve ağır adımlarla da olsa, sağlam temellere dayalı yükseklere erişir...

Kitap okumaktan, yüksek düzey konularla ilgilenmekten zevk alır. Değerli görüşleri vardır. Saygın bir konuşmacıdır. Aslında göründüğü kadar kendine güveni çok değildir... Başkalarının, hakkında yanlış düşüneceği ve böylece de onu aşağılayacakları konusunda endişelidir.

KOVA BURCUNDA

İnsanları düşünür. Onlann rahatı için buluşlar yapmak en büyük idealidir, iradesi kuvvetlidir. İnsanların her türlü sorunlarına akılcı çareler bulabilir. Tavsiyeleri uygulamaya değerdir. Özgürlüğüne zarar gelmesini istemez. Yaratıcı ve farklı düşünceleri vardır. Son derece sosyaldir. Dostluklara önem verir. Çok arkadaşı vardır. Kolay anlaşır. Dini konulara yaklaşımı ilmi yolladır. Klasik gelenek görenekleri aşar. Bazen ne yaptığını ve yapacağını kestirmek zordur. Kendini, aklını çok beğenir. Başarı verir.

BALIK BURCUNDA

Yumuşak, sıcacık, sevgi, merhamet doludur. Sevgisi, acıması, üzülmesi, sevinmesi son derece içtendir. Acısı olanla birlikte gerçekten ağlar, sevinçli olanla da gerçekten sevinir. Her şeyi iyi aksettiren parlak bir ayna gibidir adeta... Aşırı duygusal, son derece merhametli, yardıma muhtaçların baş dostudur. Öğrenmeye, okumaya isteklidir. Yalnız kalıp, hayal dünyasının güzellikleri ile yaşamaktan zevk alır. Sanatsal eğilimi vardır. Sahnede sanki seyirci ile bütünleşir. Yaşama yön veren manevi hissedişleri, duyguları ve sezgileridir. Ruyalar alemi de çok zengindir.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
07-19-2007 08:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Jüpiter Burçlarda - Angel - 07-19-2007 08:17 PM
Cvp: Jüpiter Burçlarda - Angel - 12-08-2007, 03:07 AM
Cvp: Jüpiter Burçlarda - Angel - 12-08-2007, 05:31 AM
Cvp: Jüpiter Burçlarda - Angel - 12-16-2007, 03:01 AM
Cvp: Jüpiter Burçlarda - Angel - 01-19-2008, 02:18 AM
RE: Jüpiter Burçlarda - lou_salome - 05-30-2008, 04:45 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - lou_salome - 06-06-2008, 03:42 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Luli - 09-10-2008, 03:29 AM
Cvp: Jüpiter Burçlarda - Luli - 11-10-2008, 01:25 AM
Cvp: Jüpiter Burçlarda - Luli - 11-15-2008, 10:59 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - luthi - 01-30-2009, 05:37 PM
Cvp: Jüpiter Burçlarda - Terazi - 01-20-2010, 02:03 AM
* Jüpiter Koç´ta - Luli - 06-17-2010, 11:32 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Schatz - 06-19-2010, 07:26 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Kaktüs - 11-29-2011, 02:18 AM
RE: Jüpiter Burçlarda - Serena - 09-21-2010, 06:08 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - aeon - 09-21-2010, 06:52 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Serena - 09-21-2010, 07:11 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - trend - 01-02-2011, 02:29 AM
RE: Jüpiter Burçlarda - trend - 01-02-2011, 02:30 AM
RE: Jüpiter Burçlarda - trend - 01-02-2011, 02:31 AM
RE: Jüpiter Burçlarda - trend - 01-02-2011, 02:32 AM
RE: Jüpiter Burçlarda - Daily - 01-02-2011, 02:32 AM
RE: Jüpiter Burçlarda - trend - 01-02-2011, 02:35 AM
RE: Jüpiter Burçlarda - trend - 01-02-2011, 02:36 AM
RE: Jüpiter Burçlarda - Aisha - 01-02-2011, 03:21 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - astrosohbet - 01-02-2011, 04:27 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Aisha - 01-02-2011, 04:52 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Presence - 04-11-2012, 02:15 AM
Jüpiter Koç'ta - Derin - 01-23-2011, 03:13 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Derin - 02-11-2011, 11:05 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Lderya - 05-16-2011, 04:08 PM
Jüpiter Boğa'da - Derin - 06-11-2011, 11:35 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Mavisahram - 02-15-2012, 07:34 AM
RE: Jüpiter Burçlarda - gemini - 03-09-2012, 03:06 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Mahinur - 03-09-2012, 03:21 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - gemini - 03-09-2012, 03:24 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Mahinur - 03-09-2012, 03:32 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Arkadaş - 09-12-2012, 10:24 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - ekinoks - 09-12-2012, 10:31 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Arkadaş - 09-12-2012, 11:39 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - ferzan - 09-12-2012, 10:34 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Arkadaş - 09-12-2012, 11:47 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Arkadaş - 09-13-2012, 10:09 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - zorlamak - 09-22-2012, 12:29 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Mavisahram - 12-29-2012, 07:52 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Mavisahram - 12-29-2012, 08:09 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Marie - 11-10-2015, 01:01 PM
Cvp: Jüpiter Burçlarda - cero - 11-10-2015, 06:14 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - elifcik - 11-10-2015, 11:08 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - gemini - 03-18-2016, 09:22 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - BayanKararsız - 05-02-2016, 09:31 PM
RE: Jüpiter Burçlarda - Libra - 04-06-2017, 10:29 AM
RE: Jüpiter Burçlarda - Feslegen - 05-04-2018, 07:41 PM
Jüpiter Oğlak'ta - Angel - 11-21-2007, 09:54 PM
Cvp: Jüpiter Oğlak'ta - Angel - 12-13-2007, 05:42 AM
Cvp: Jüpiter Oğlak'ta - Angel - 12-24-2007, 04:05 PM
Cvp: Jüpiter Oğlak'ta - Angel - 12-25-2007, 01:56 PM
RE: Jüpiter Oğlak'ta - neptunzz - 01-22-2008, 06:03 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Jüpiter ve Çekim Yasası astrosohbet 120 216,960 07-26-2018 05:08 PM
Son Mesaj: Feslegen
  JÜPİTER ve BİZ SoL@RÎ$ 27 35,161 04-15-2018 05:39 PM
Son Mesaj: Libra
  Geri Giden (Retrograde) Jüpiter astrea 22 49,977 03-11-2018 02:06 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Jüpiter Evlerde Angel 67 105,346 06-14-2017 03:49 AM
Son Mesaj: melody
  Bereket Tanrısı Jüpiter Derin 30 42,761 03-18-2017 12:09 PM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Jüpiter belgeseli zeppi 5 12,769 12-15-2011 02:30 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  JÜPİTER TÜM AİLEDE GERİ GİDERSE (RETRO) yaren 5 9,462 11-29-2011 02:41 AM
Son Mesaj: Mavisahram
  Gezegenler ve Metalleri - Jüpiter Derin 2 7,243 12-16-2010 02:57 AM
Son Mesaj: Derin
  Mitolojide ve Okult Felsefede Jüpiter Derin 0 3,985 12-10-2010 05:23 PM
Son Mesaj: Derin
  Jupiter dünya için ne kadar özel Mavi 0 3,927 09-22-2010 11:19 PM
Son Mesaj: Mavi

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir