Rüzgâr Yazılan:aeon Yazılan:aeon Yazılan:oldukça yıkıcı olacaktır.aşırı uç fikirlere götürebilecek bir kapasite.
devrimci islam diye bir kitabı çıkmış.
islamiyeti benmsedikten sonra da bu sefer yine kafasını şiddete ve mevcut şartları değiştirmek gibi fikirler takmışl (merkür-uranüs karesi)
ayrıca ;
jupiter neptün sert açılarını kesinlikle onaylamıyorum;).sanki belli bir inanç veya yüksek ideale bağlanmak ihtiyacı bu açıyla birlikte geliyor.
gölgelerde mevcutsa ;çok şey göze alınabiliyor.
tabi olumlu yönünüe de hesaba katarsam ; belli bir inancı hissetme ve bu alanda kendisini adamak gibi kavramlarda diğer inanlara göre biraz ileride olacaktır.
İnançsız biri olarak yükselen üstündeki neptünüme 9.evdeki jüpiter kare açı yapıyor Gerçi bunu söyleyerek okları üstüme çekeceğimi biliyorum ama İslam bana ters, tercih işte....Tanrı var mı? sorusuna gelince kim bilir=)
Tabi benimki salt bir Neptün değil Uranüs'te var.Bu açının kötü tarafı fazla idealist olmam olabilir.Ama ben gayet memnunum.En azından dünya daha yaşanır hale geliyor hayallerle.
Sevgili rüzgar öncelikle yorumculuğun hayırlı olsun..Senin gibi nitelikli zekaları görmek çok hoş..
Katıldığından beri sıcak karşılandığın bir ortamda inancından dolayı tepki çekeceğinden emin olmana sebep nedir merak ettim.Ayrıca aramızda müslüman olmayıp tanrı inancına sahip olanlar olabilir "islam bana göre değil" diye eklemen sanki tepkiyi beklediğin de müslümanlarmış gibi olmuş.Bizim inancımıza göre yanlış yoldasın yine bizim inancımıza göre yaratılmışlığın değerli olmana kafi ki sen de insanı yücelten akıl gibi bir nitelik bunu bu değeri katlıyor..
Rahat ol,bizim oklarımız ya da her hangi bir silahımız yok..
Sevgiler..Umarım tepki olarak anlaşılmaz