Luli
√īoℓэ†
|
Cvp: RE: İleri Seviye Şiron Çalışmaları
aeon Yazılan:beğenmene sevindim aprilios.
senin ,imla kurallarına dikkat eden , uzun ;ancak detaylı cümlelerinin sırrı belki de bu şiron enerjisidir.;)
çünkü ,merkür koçu için,çabuk yazılmış ve hatalı bir tarz beklerken , cümlelerin ayrıntılı ve lafı tam olarak anlatma çabasını yansıtıyor...
açılarında , saturn 120 derecsiyle şiron 60 merkür koçunu deyim yerindeyse terbiye etmiş diyebilirim.
şüphesiz çevre şartları (kitap okumak vs ) yazım tarzında etkili olabilir.ancak , bir titizlik ve ayrıntılara dikkat etme göze çarpıyor. nane limon etkili olmuş)
üstelik ikizlerde oluşu merkür üzerinde daha etkili olmuş.sanki yanlış anlaşılmamak ve tam ifade etmek kaygıların var.(bende de mevcut)
12.ev oluşu da senin yazı yazman üzerine etkili olmuş olabilir.çünkü yazı denemeleri yapan biri olduğun anlaşılıyor;)
biraz şirondan durum çıktı ama yanlış anlaşılma kaygımdan uzattım )
Evet, Merkür Koç'u onikinci ev'e giriş yapmadan önce tipik doğasını onbirinci ev'in vestiyerinde unutmuş, şekersiz (Satürn) nane limon (Şiron) etkisi de es geçilmemeli tabii ve evet, klişeleşmiş söylemiyle: ''Yanlış anlaşılmaktansa, anlaşılamayan olmayı yeğlerim.''
Sayının, hesabın kapsama alanındaki hemen hemen her konuda kabiliyet oranım sıfır'a sıfır elde var sıfırdır. İlkokulda, babannemin tabiriyle ''kerrat cetveli''ni ezberlerken bile az kalsın depresyona giriyordum booms ama en basitinden, okuma yarışlarında ''birinci belli, ikinci kim?'' modundan çıktığım, pek rastlanılası değildi. Ben açıkçası bunu ''ilahi denge'' olarak nitelendiriyorum )
Cevaplandırdığınız için teşekkür ederim ;)
|
|
11-06-2009 02:33 AM |
|