Değerlendir:
  • 48 Oy - 2.81 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim
Yazar Mesaj
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #100
Cvp: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Nuray Esen için
Simurg Yazılan:Mc akrep burcunda yer alıyor ,10.evininin çoğunluğunu ise yay burcu kaplıyor ayrıca 10.evde neptün ve k.a.d var.
Mc Akrep'in yöneticisi pluto 8.evinde bulunuyor.

Mc akrep; Yapıcı ve olumsuz duygular birada olabilir,hedeflerin ileri düzeyde olabilir,belli bir konuya odaklanabilirsin.Yeterince çaba gçsterdiğin takride her şey’i başarabileceğine inanabilrsin,hırslı olabiirsin ve zor durumlarda biraz insafsız olabilirsin.Zorluklarla karşılaştığında yaratıcılığını ortaya koyarsın ve başarıya ulaşmak için bazı özverilerde bile bulunmayı göze alabilirsin.İnsanlar üzerindeki etkini merak edersin,kariyer kosnunda fikirlerin değişebilir ama bu değişikliğe çabuk adapte olabilirsin ayrıca kendini geliştirmek için biraz cesarete ihtiyacın olabilir.para ve kariyer kendini güvende hissetmeni sağlayabilir,eğitimi ilgilendirien işler-öğretmen,politikacı,yönetici,girişimci olabilr ticaretle uğraşabilirsin,ruhsal gelişim-psikoloji,araştırma,sosyal bilimler,askeri kariyer,kesici ve patlayıcı maddeler- kimya,,tıpla ilgili konular,ayrıntılarla uğraşmayı sevebilirsin bu nedenden muhasebe, parayla ilgili işlerde,gizlilik isteyen işlerde,hayvanlarla ilgili ,ölümle , sporla ilgili vr gizlilik gerektiren işlerde çalışabilrsin.Yatırımlar yapabilirsin,kendinin patronu olabilirsin.

Devam edeceğim..

10.Evinin geniş kısmında yay burcu yer alıyor; Kendini geliştirmek istersin, mevcut şartlarını uzun vadeli hedefleri için en iyi şekilde değerlendirmeye çalışabilirsin, Başkalarının fikirlerini değerlendiririrsin, Başkalarının ihtiyaçlarına cevap vermek kolay gelebilir,başkalarına küçük gibi görünen kazançlarla yetinebilirsin.Eğitim,din,seyahat,tasarım,finans,tarım,bakım,uluslarası ticarette,sigorta kurumlarında çalışabilirsin.

Neptün 10.evde ve yay burcunda;Arayış içinde olabilirsin ve yardım etmek sana huzur verebilir,yeni şeyler bulmak mutlu olmanı sağlar,felsefe,din,eğitim,seyahat gibi konular ilgini çekebilir ayrıca insanlara yardımcı olabileceğin ve hayal gücünü kullanacağın bir işte de çalışabilirsin..İŞ konusunda istediklerinin gerçekleşmeyeceğini düşünüp ya da istediğin işte çalışmadığın için üzülebilirsin.

Kuzey ay düğümü de 10.evde ve yay burcunda;Bir şeyleri başarmak isteyebilirsin bunu sadece kendin için değil birilerine yardım etmek için de istersin.Önemli kişilerin saygısını kazanabilirsin,sorumlulukların fazla olabilir,işine fazla zaman ayırdığın için evini ihmal edebilirsin.Geleceğini,başarıyı düşünürken ev ve aile ikinci planda kalabilir.
MC kare saturn;İş konusunda ağır sorumlulukların olabilir,kariyerinde başarı geç gelebilir.Mc trine jupiter;İyi bir işin olmasını ve kariyerinde yükselmeyi isteyebilirsin ve amaçlarının da farkında olabilirsin ve iş konusnda karşına çıkan fırsatları değerlendirebilirsen istediklerine sahip olabilirsin ayrıca iş konusunda iyimser de olabilirsin .mc sextile mars;iş konusnda heyecanlı olabilirsin,çaba harcayabilirsin işin için,iyi bir yönetici olabilirsin.Mc kare güneş;Hedeflerine ulaşma yolunda seni engelleyenler olduğunu düşünebilirsin.
10.ev yöneticisi pluto 8.evdeydi,eşin destek olabilir,başkalarının parası sayesinde iş kurabilir yada başkalarını parlrını işletme,kullanma gibi bir işde çalışabilirsin.

kasım ayı ortalarında tr. uranus mc ile120 derecelik açı yapacak,İşle ilgili ,kariyerinle ilgili olumlu ve heyecen verici gelişmeler olabilir,işle ilgili yeni fikirlerini ve yeni yöntemlerin olabilr ve bunları pratik şekilde uygulayabilrsin,belki de yeni bir iş ortamı olabilir.Bu dönemde tr. jupiter mc ile kare açı yapacak;İş konsunda değişiklik yapmak isteyebilrsin,yeni iş,belki terfi yada maaş artışı yada işini genişletme isteğin olabilir ve bütçeni zorlayabilirsin.İş konusunda dikkat eksikliğin olabilir,kendine fazla güvenin olabilir , daha fazla görev üstlenmek isteyebilirsin ve evini ihmal edebilirsin.
tr. satürn 8.evine geçecek ve yatırımla ilgili hesaplar yapabilirsin,eşinin borçlarını ödeyebilrsin,para,kredi,vergi yada başkalarının parasıyla ilgili sorunlar,engeller olabilir.Eşinin gelirinde azalma olabilir aynı zamanda kendini geliştirebiirsen ve dikkatli olursan kariyer konusunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsin bu konular başkalarının parasıyla ilgili olabilir.

tr. satürn mc ile 60 derecelik açı yapacak;Dikkatli hareket edebilirsin iş konusunda,hayatını kendin idare etmek isteyebilirsin,

tr. satürn 8.evdeki pluto ile yaklaşk 4 dereceyle kavuşumda olduğunda;Para konusunda sıkıntı çekebilirsin,bazı değişiklikler olabilir,

Başkaları için yaptığın harcamalar veya verdiğin - aldığın borç seni zorlayabilir .Bir miktar para eline geçse bile çok işe yaramayabiir, maddi koşulların artık size yetmediğine karar verebilir, işi büyütmek, kariyerini , maddi kaynaklarını ve işini geliştirenin yollarını düşünebilirsin.

2010 da tr. jupiter 2.evine geçiş yapacak,kaynaklarını geliştirmek,çoğaltmak isteyebilirsin,bu dönemde müsriflik görülebilir,sosyal satatünün gelişmesini ,gelirinin artmasını ve bazı kişilere bunu göstermeyi isteyebilirsin,çabalarının sonuçlarını alabilirsin.
10-11-2009 08:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Félicé - 09-17-2008, 02:49 PM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Aquar - 09-17-2008, 03:00 PM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Aquar - 09-19-2008, 06:42 PM
Cvp: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Nuray Esen için - Simurg - 10-11-2009 08:08 PM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - matmazel38 - 09-01-2010, 02:57 AM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - marskovası - 03-21-2011, 09:13 PM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Derin - 05-04-2011, 10:14 PM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - destrudo - 12-02-2011, 12:06 AM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Arkadaş - 12-05-2011, 11:27 PM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Arkadaş - 12-06-2011, 03:28 AM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Arkadaş - 12-06-2011, 03:53 AM
RE: Kariyer Evini ( 10.Evi ) irdeleyelim - Kaktüs - 05-19-2012, 11:42 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Kariyer MC memati 15 27,965 06-30-2012 04:14 AM
Son Mesaj: Reinarubia

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir