Değerlendir:
  • 25 Oy - 2.6 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transitlerin hayatımıza etkileri - hadi paylaşalım
Yazar Mesaj
uranus Çevrimdışı
.
Uranyen Vip
lt=

Rep Puanı: 15

Cvp: Transitlerin hayatımıza etkileri - hadi paylaşalım
Eşimden ayrılacağımı hem benim pluton transitinden hem de eşimin Uranus transitinden anlamıştım...zaten kavga gürültüler başlamıştı...
Onun haritasında Uranus 7. evden 1. evindeki saturnu tetikliyordu...ve hemen sonra da 8. eve girecekti...ustelik Saturn dongusu de yasıyordu.... 8. ev aynı zamanda partnerinin sahip oldukları anlamını da taşır... hiç unutmuyorum, bir gece astrolojidersinden eve geldigimde benim butun arka balkonda duran ne kadar şahsi eşyalarım varsa hepsini naylonlara doldurmuş ve daire giriş kapısının dışına koymustu... içinde taaa nenemden (babamın anneannesi) kalma bambudan yapılmış gazetelik de vardı... oturdum agladım... bana bunu nasıl yapar diye....
ertesi gunu baktım ki haritasına...yapar kardesim baaal gibi yapar.... Uranus 8. evine girmiş, ve o gece tr. Ay onu birgüzel tetiklemiş.... ve partnerinin sahipolduklarını değiştirmek için ilk adımını atmış..... gülücük)))
neyse ..daha okadar anım var ki transitlerle ilgili.... benim haritamı bilirsiniz... mc de 3 ü dokuzdan 3 ü 10 dan 6 gezegen var ve tr. Pluto kac senedir tepemde duruyor... aynı haritaya sahip ikiz kardesim le benzer tarihlerde benzer olaylar yaşıyoruz... 2005 de o eşinden resmen boşandı, yepyeni bir iş kurdu, yeniden evlendi...şimdi çocuk bekliyorlar... ben de 2005 de eşimden ayrıldım... zaten 1999 da resmen boşanmıştım...çalıştığım şirkette tepede bir sürü değişiklikler oluyor... Roche da calişiyorum... duymuşsunuzdur dedikoduları basında... (valla benim bisucum yok..gülücük).) tam plutonik olaylar... ve 1 mayıstan itibaren de halen çalıştığımRoche fabrikası Sandoz a devroluyor... bakar mısınız Pluton MC imde neler yapıyor bana.... ama ben astroloji sayesinde dimdik ayaktayım allaha şükür... çünkü biliyorum neler olacagını ve anlıyorummmm ...korkulacak hiçbir şeyin olmadığını....kasım ayından beri şirkette mesai arkadaslarım ne senaryolar yazıyorlar birgörseniz şaşarsınız... sendikaya girmeler... yok haklarımıznolacak... ben hepsine gulup geciyorum ve onlar da bana deliriyorlar... "yaa sen nasıl bu kadar pozitif olabiliyorsun ..." diyorlar... nasıl derim ki astroloji sayesinde...gülücük))
ben ameliyat olmadan önce sandoz ve roche yöneticileribi toplantı yapıldı ve butun şef statusundeki arkadaslara kagıt dağıtıldı... kısaca Sandoz a şu şu şartlarla gecmeyi kabul ediyorum diye kagıt imzalamamız gerekiyordu 6 gun içinde...kanunen yaniii... ben orda o toplantı içinde kagıdı imzalayıp verdim müdüre herkesin gözu önunde... herkes şaşırdı.... sonradan bir suru soru sordular bana... kısaca cevabım şuydu... siz boşuna telaş yapıyorsunuz... hersey iyi olacak... ne olacaksa olur zaten... kimse de bunu engelleyemez.... Plutonun enerjisini ben zaten kanalize etmiştim hedefime... ve cok huzurluyum, rahatım....

Bir önemli not...
ağır giden gezegenlerin Transitleri bizlerin hayatımızda karşılaşacağımız kişileri de sembolize ederler.... Örnek : Uranus transiti sırasındasürpriz bir şekilde size cok farklı gelen (uranusyen) birisiyle tanışırsınız ve onunla yaşayacağınız olaylar neticesinde değişiminizi gercekleştirebilirsiniz.... neptun ve pluton hatta saturn ransitlerinde de bu böyleolur... Transitin bulundugu burc kişiyi tarif edebilir... hangi tür olayları yaşayacağınızı da transitin etkiledigi nataldaki gezegenin konumu belirler....

sevgiyle kalınız...gülücük)

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
04-10-2007 03:11 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Bu Konudaki Mesajlar
Cvp: Transitlerin hayatımıza etkileri - hadi paylaşalım - uranus - 04-10-2007 03:11 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  EVLERDE TRANSİT TUTULUM ETKİLERİ yezda 2 5,909 09-11-2007 05:08 PM
Son Mesaj: yezda

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: 3 Misafir