Değerlendir:
  • 25 Oy - 2.6 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transitlerin hayatımıza etkileri - hadi paylaşalım
Yazar Mesaj
Kurby Çevrimdışı
.
**

Rep Puanı: 0

RE: Transitlerin hayatımıza etkileri - hadi paylaşalım
Transitlerime bakarken, Plutonun 2. evimden geçisini gördüm. 80li yılların başı mali bütçemizin sarsıldığı yıllar.Zor zamanlardı çok zor.Bu durum uzun sürmüştü, taki izmire gelmeye karar verene kadar.Pluto o zaman 3.evime geçmişti.İletişim konusunda sorunlar yaşadım.Eğitim evimle yapmış olduğu açı sayesinde tek hedefim olan üniversiteye gittim.Ve inanın bana satürnün desteğiyle bitirdim.Bana deli diyen bir topluluğun içine yeniden girip, okulu bitirmeyi başardım çünkü. gülücük
Satürn 10. evimden geçerken önüme bir iş teklifi geldi ve hala burada çalışıyorum.gülücük
Venüsümün Transit neptünden açısı var.Bu beni aşık olduğum hissiyle bir kaç ilişkiye sürükledi.Ancak sonu hep hüsran oldu.Satürnün de Venüsüme yaklaşmasıyla, içe döndüm.Ve çok ilginçtir, Satürn 11. evimden çıkmak üzereyken bir Satürn insanıyla tanıştım. gülücük O her ne kadar kendisini Uranüsyen olarak nitelendirse de güneşi ve ay Oğlakta! gülücük Tabi bu arada Trelite girişim ve bir çok şeker arkadaşımı da unutmamalıyım.Unutmadım, burası da var. gülücük
Elbette son zamanlarda içteniçe yaşadığım değişim isteğini göz ardı etmemek gerek, zirveye oynamak için müthiş bir istek var ben de.Ancak fren konusunda iyiyim sanıyorum.Yavaş yavaş ilerliyorum çünkü.Plutonun MC ve Satürnle zıt açısı var. :D Sadece bu mu, görüntüm üzerinde de oynamaya başladım.Saçlar kızıl bir kere, mor kızıl!Kıyafet konusunda da aynı durumdayım, eskiden rahatlıkla giyip çıktığım şeyler konusunda soru işareti var kafamda.Ben ki, ne giyeyim diye düşünmem asla!Giyerim çıkarım.Şimdi ise kendime dikkat etmek zorunda hissediyorum kendimi.
Bu arada güneş tutulması esnasında yay burçlarına dikkat demişlerdi ya, bu etki benim 3. evimde.Manyak bir komşuya denk geldim.Şimdilik sabrediyorum.Ancak marsım ne zaman patlar bilemiyorum.Bu etki bir an önce bitmeli!Sonuçta marsiyen- plutonik kişilik hoş değil bir haritada.Tabii bu onun farkında olmadığı birşey. gülücük Aslında görünüş olarak ince kemikli rüzgar üfürse sallanacak biri olmama rağmen öfkelendiğimde koca bir insanı kaldırıp fırlatacak kadar güce sahip oluyorum.Annem buna deli gücü der.:cool:

Birkaç gün sonra, natal venüsüme neptünün açısı alırken, bu kez transit venüs natal neptünüme aynı açıyı yapacak.Bakarsınız derin uykudan uyanırım, ne dersiniz?İki eksi bir artıdır. gülücük
04-10-2007 01:57 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Bu Konudaki Mesajlar
RE: Transitlerin hayatımıza etkileri - hadi paylaşalım - Kurby - 04-10-2007 01:57 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  EVLERDE TRANSİT TUTULUM ETKİLERİ yezda 2 5,909 09-11-2007 05:08 PM
Son Mesaj: yezda

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir