Değerlendir:
  • 14 Oy - 3.21 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Heath Ledger ( Batman-Kara Şovalyenin Jokeri)
Yazar Mesaj
cancimini Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip

Mesajlar: 139
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 4

Mesaj: #6
RE: Heath Ledger ( Batman-Kara Şovalyenin Jokeri)
Ben de çok üzülmüştüm sizin gibi Heath Ledger'ın ölümüne ki kendisini Joker halinden önce de bilirim,izlemişliğim vardır,ölümünden sonra astrolojik incelemelerini yabancı kaynaklardan okudum,bir Ateş burcuna göre çok fazla su elementi etkisi görülmekte haritasında,buna çok şaşırdım,merkür-venüs-mars hepsi balıkta,jüpiter ve ay yengeç'te,ay'ın yengeç'te olması onu normal bir yengeç'ten(örneğin ben)  daha duygusal yapar sonuçta.Bir de Yıldırım'ın dediği gibi çok fazla retro gezegeni var,Neptün retro,satürn retro,bu yıl 79'lular bu satürn döngüsünü yaşıyorlar,o da bunu Eylül'den itibaren ağır biçimde yaşamış,Eylül ayında eşinden ayrılmış,evlerini ayırmış,role hazırlanmak için fazla emek vermiş,sağlığından olmuş,uykusuzluk çekmiş,çeşitli uyku hapları,antidepresanlar kullanmış,fayda etmediğini söylemiş.Satürn döngüsü onda  fazlasıyla "içten" yıkıcı bir hal almış.

Ama ölüm sebebinin intihar olabileceğini düşünmüyorum,dalgınlık olabilir,doktorun önerdiği dozu aşmış olabilir.2 yaşında minik bir kızı varken ve ona çok düşkünken intiharı düşünmezdi bence.

Doğum saati kesin verilmemiş ama ben Satürn'ün 1. evinde olduğunu düşünüyorum bu durumda yükseleni Aslan çıkıyor.Bu durumda Mars ve merkür 8. evde balıkta konumlanıyor.Mars'ın 8. evde bulunması ani kayıplar,ölümler verebilir,onun ölümü de ani oldu.

"Allah yüzbinlerce Kimya yarattı ama, insan SABIR gibi bir kimya görmedi." Hz. Mevlâna

http://i.hizliresim.com/P0ONz9.gif
09-12-2008 04:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Heath Ledger ( Batman-Kara Şovalyenin Jokeri) - cancimini - 09-12-2008 04:04 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Michael Keaton (Batman) picachu 0 2,192 08-25-2011 12:08 PM
Son Mesaj: picachu

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir