simya Yazılan:Yıldırım Yazılan:simya Yazılan:Benim haritamda gök cisimleri malesef açısız o yüzden ilgim de azalıyoo
şiron-venüs zıt açısına sahipsin , ceres-plüto karesine sahipsin , plüto-juno ve lilith stelyumuna sahipsin , mars-vesta 120lik güzel açısına sahipsin , güneş-vesta karesine sahipsin hatta pholus-ceres ve merkür uranüs kavuşumun arasında büyük şans üçgenin bile var..
bakalım ilgin artacakmı
Aaaa ben mi cahilim yauw Astroloji de evet tabi. Astrodienst te görememiştim ben bunları.. Teşekkür ederim Yıldırımcım. Bugünlerde en çok teşekkür ettiğim kişi sensin yine teşekkür ederim. )
Ne ki bunlaar? Umarım netten bişeyler bulurum.
8. evdeki Venüs'ün yönettiği burç 2. evdeki Boğa'ya zıt açısı önemli sanırım. Evler ve Boğa söz konusu olunca yorum para ya da mirasa çıkıyor. hımm Ya da tamda benim gibi huzursuz bir sevgili işte.
Ceres 5. ev Yengeç, Pluto karesi çocuklarla ilgili dramatik olay ya da annemin kaybı olabilir mi?
Pluto Lilith ve Juno... bende herşey 7. evimde zaten ama Lilith'inde burda olması ürküttü beni hımm
Pholus: Radikal değişiklikler, Ceres annelik iç güdüsü dersek Uranüs Merkür kavuşumuu ile ben bu işin içinden çıkamadım