Değerlendir:
  • 31 Oy - 2.68 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Asteroidler
Yazar Mesaj
vivienleigh
Kayıtsız

Cvp: ASTEROİDLER
salmakis Yazılan:Vivi'nin Asteroidleri
pallas balık,demeter boğa,ceres ikizler,juno başak

Pallas Balık'ta: Yaratıcı zekanı Jüpiter ve Neptün'ün aracılığıyla kullanıyorsun.Bu gezegenlerin  burçları önemli. Ve Balık burcunun bulunduğu evin konularında kullanıyorsun.Sanırım kardeşlerle ilişkiler ve yakın çevre alanında?(yükselenin Yay olduğuna göre)
Vesta Balık'ta:Günlük yaşamımının sorunlarının odaklandığı yerde Balık burcunun bulunduğu ev ama yaratıcı zekanı burada kullanabildiğine göre baya rahat bir yaşamın olmalı?
Juno Başak: Eşin Merkür'yen birisi ya da ince eleyip sık dokuyan eleştirel olabilir mi?
Tabii bulunduğu evin konularını da yoruma katmak gerekli ..

Ceres: Sende kendini ve başkalarını besleyebilme kapasiteni Merkür aracılığıyla ortaya çıkarıyorsun.Yani senin hayatında Merkür konuları baya bir önemli bu Asteroidlerin yerlerine göre...Sorunlarda ordan geliyor hayatın kendisinin kaynakları da.

Demeter nasıl Boğa oluyor onu anlamadım ben Ceres Demeter'in diğer bir adı?

Şiron Koç:"Ben kimim? Neden buradayım?"  Sorularıyla kişi kendi kimliğini araştırma eğilimindedir. Tatmin olacağı bir cevap bulana kadar huzursuz olur. Fakat bir cevap bulduğunda Kiron’un savaşçı doğası Mars’ın yönetimindeki Koç burcunda gün ışığına çıkar. Savaş alanında zayıf olan Kiron, bulduğu cevabın mutsuzluğu ile kendi kendine zarar verebilir. Kiron’u Koç burcunda olan kimseler cesur kişilerdir. Bu konum, Satürn’ün engellerine karşı hızlı reaksiyon göstermeye ve Uranüs’le idealist davranmaya neden olur. Savaşkan enerji en güçlü yönleridir. Bu enerjiyi disipline etmeyi geliştirmeliler.(Astrozeniith'ten alıntıdır)
Tekrar olacak ama bulunduğu evin konularında bu soruları soruyor olman daha olası.
çok teşekkür ederim salmakis hepsi uyuyor eşim merküryen birisi ikizler...balık odaklıyım,şiron doğru tanımlama,merkür ile yaklaşırım herkese bilgi aktarmak öğrendiğim bilimsel kaynaklı şeyleri paylaşmaktan yanayım kendime saklamam...pandora akrep sır tutarım:D bu da benden canım..demeter ile ceres bilmiyorum solar fırer çıkar sonuçlar yezda sağolsun ben de artık bu programı kullamaya başlıyorum  teşekkürler lunatıc:D
05-05-2007 09:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Bu Konudaki Mesajlar
Asteroidler - salmakis - 05-05-2007, 03:08 PM
Cvp: ASTEROİDLER - salmakis - 05-05-2007, 03:13 PM
Cvp: ASTEROİDLER - salmakis - 05-05-2007, 03:15 PM
Cvp: ASTEROİDLER - salmakis - 05-05-2007, 03:18 PM
Cvp: ASTEROİDLER - salmakis - 05-05-2007, 03:48 PM
Cvp: ASTEROİDLER - salmakis - 05-05-2007, 04:35 PM
Cvp: ASTEROİDLER - vivienleigh - 05-05-2007 09:55 PM
Cvp: ASTEROİDLER - Angel - 05-07-2007, 12:55 AM