https://www.astro.com/wiki/astro-databan...8cb80l2x72
Buradan fazlaca veteriner hekim haritası inceleyebilirsiniz. "search" bölümüne incelemek istediğiniz meslek gruplarındaki insanların haritaları için o mesleğin İngilizcesi'ni yazmanız yeterli.
Şu an ezberimde olan herhangi bir gösterge yok ama zaman zaman belirli meslek grubuna mensup olan haritaları incelediğimde şunu farkettim: Sabit bir göstergeden öte göstergelerin esnek olduğunu düşünüyorum ve bu da o kişinin meslekteki durumuyla ilgili ipucu verebiliyor.Örneğin bir dahiliyeci ile bir cerrahın haritaları birbirinden çok farklı olabiliyor ama temelde yine araştırmayı sevmeye ve analitik zekanın yüksekliğine dair belirtiler olabiliyor. Burada da çok farklı haritalar vardı ve kimisi cerrah olurken,kimisi dahili bilimlerle ilgiliydi veya tamamen laboratuvarla ilgiliydi. Bana göre; hangi alanı istediğimiz ve bu alanın içinde neyde sivrilebileceğimizi tespit etmek çok daha önemli ve bunun sadece haritadaki göstergelere takılı kalarak olacağını düşünmüyorum,kişinin biraz da kendini gözlemlemesi ve imkanı varsa bu alanla ilgili ortamlara girmesi önemli,yoksa astrolojik göstergeler çok esnekler ve birçok alan için de yorumlanabilecek şeyler. Örneğin; Plüto'su iyi çalışan biri çok iyi bir cerrah da olabilir,çok iyi bir savcı da olabilir çünkü ikisi de detayları titizlikle inceler ve yerine göre krizleri yönetebilirler.
Ve evet son olarak,herkese sevdikleri ve istedikleri alanlarda başarılar dilerim