Değerlendir:
  • 16 Oy - 3.13 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MESLEK SEÇİMİNDE NEYE BAKARIZ?
Yazar Mesaj
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
VIP Üyeler
lt=

Rep Puanı: 39

RE: MESLEK SEÇİMİNDE NEYE BAKARIZ?
https://www.astro.com/wiki/astro-databan...8cb80l2x72

Buradan fazlaca veteriner hekim haritası inceleyebilirsiniz. "search" bölümüne incelemek istediğiniz meslek gruplarındaki insanların haritaları için o mesleğin İngilizcesi'ni yazmanız yeterli.

Şu an ezberimde olan herhangi bir gösterge yok ama zaman zaman belirli meslek grubuna mensup olan haritaları incelediğimde şunu farkettim: Sabit bir göstergeden öte göstergelerin esnek olduğunu düşünüyorum ve bu da o kişinin meslekteki durumuyla ilgili ipucu verebiliyor.Örneğin bir dahiliyeci ile bir cerrahın haritaları birbirinden çok farklı olabiliyor ama temelde yine araştırmayı sevmeye ve analitik zekanın yüksekliğine dair belirtiler olabiliyor. Burada da çok farklı haritalar vardı ve kimisi cerrah olurken,kimisi dahili bilimlerle ilgiliydi veya tamamen laboratuvarla ilgiliydi. Bana göre; hangi alanı istediğimiz ve bu alanın içinde neyde sivrilebileceğimizi tespit etmek çok daha önemli ve bunun sadece haritadaki göstergelere takılı kalarak olacağını düşünmüyorum,kişinin biraz da kendini gözlemlemesi ve imkanı varsa bu alanla ilgili ortamlara girmesi önemli,yoksa astrolojik göstergeler çok esnekler ve birçok alan için de yorumlanabilecek şeyler. Örneğin; Plüto'su iyi çalışan biri çok iyi bir cerrah da olabilir,çok iyi bir savcı da olabilir çünkü ikisi de detayları titizlikle inceler ve yerine göre krizleri yönetebilirler.

Ve evet son olarak,herkese sevdikleri ve istedikleri alanlarda başarılar dilerim gülücük

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük

Haritam
08-24-2019 03:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Bu Konudaki Mesajlar
MESLEK SEÇİMİNDE NEYE BAKARIZ? - lamia - 02-26-2015, 07:40 PM
RE: MESLEK SEÇİMİNDE NEYE BAKARIZ? - BayanKararsız - 08-24-2019 03:07 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Meslek göstergeleri İş değişimi miray 26 30,837 02-23-2012 09:36 PM
Son Mesaj: smoochy
  Gezegenlerin Meslek Seçmede Katkıları bluex 5 8,417 01-02-2011 12:10 AM