aklıma bişiler geldi..
şimdi öbür başlıkta ilişkileri uzun vadeye götüren etkileri yorumlarken aslında evlilik olamasa bile derin güçlü ve uzun ilişki başlığına verilebilecek en güçlü örneklerden birisi cumhurbaşkanıyla ülkemizin ortak sinastrisi olmalı...
konuya objektif olarak bakarsak ciddi bir şekilde oyların çoğunu alarak ülkemizin her alanında etkili bir isim olmadı mı? oldu... o halde gelin bakalım
)
( genelde astrologların hatası kendi siyasi görüşleri doğrultusunda gerçekleri kendine uydurmaya çalışmaktır.. halbuki astroloji size karmayı gösterir... ilahi kanunlar istiyorsa bir 16 yıl daha kalır... astroloji ruhunu benimsemiş olan bizlerde saygı duymak düşer ancak... )
bu arada üşendiğim için haritayı astro.comdan kesip biçerek yapıştırmadım. direk internetten buldum. fakat burda yüksleni balık yazmışlar... değil net bir şekilde 18 derece oğlak
yani ülkemizle asc -dsc kavuşumu var karşılıklı..
hani öbür başlıkta hep diyordum ya ay düğümleri+ Venüs+ güneş+ satürnün arasındaki açılar ne kadar çoksa ilişki o kadar uzun süreli olur.
benim burda gördüklerim;
1- Kad+ Satürn üçgeni (balık+ akrep aksında)
2- Kad+ Satürn karesi ( oğlak+ terazi aksında)
3- Kad+ Güneş kavuşumu (balık burcunda)
4- Kad+ Ay, Mars karesi (balık+ yay ekseninde)
5- Güneşler üçgen ( balık+ akrep aksında 2 orb ile)
6- Venüsler üçgen ( balık+ akrep aksında 5 orb ile)
ve devamında yıkıcı görünüm hiç yok nerdeyse..
bu kadar sağlam bir sinastrinin kompozitide sağlam olmalı diyorum ve ona geçiyorum hemen kendimde büyük bir merakla!
büyük toprak üçgeniiiiii! vay vayy vayyyy! ben size boşuna demiyom kompozit haritada gezegenler ne kadar kötü açılar yapsada sabit ve toprak vurgusu varsa o ilişki bir şekilde devam eder diye! alın işte size süper örnek!
genelde gördüğüm iyi kompozitlerde ya böyle çook sağlam büyük kareler yada tutulmalar falan (ki genelde taraflardan birisini de hastalık yada ölüm alıyor) ancak ayırıcı oluyor..
bu haritada zaten oğlak stelyumu var... Satürn şuan burda.. tutulmalarda burada.. zaten tarafların kendi natal haritasına bakınca karşılıklı 1 ve 7.evlerde tr Satürn varken ilişkide sorgulamaları ve ayrılıkları gösterir... devamında tr uranüste boğada ilermeye başlıcak.. en geç 2020nin sonlarında tr Satürn ve tr Jüpiter kovada beraber takılırken tr uranüsle kare yapmaya başlıcaklar... buda kompozitteki bütün gezegenelri sıradan taramaya başlıcak... hattave hatta!!! bu komzpozitte zayıf olan tek yeri mars kavuşum satürnün, Uranüs ve plütoyla olan T karesine dokuncak! hele 2021 ocaksonu mars kavuşum Uranüs falanda var...
21 OCAK 2021! bu tarihi kenara yazın diyorum sadece.. baksanıza ya o nasıl bir harita öyle!