Değerlendir:
  • 27 Oy - 2.59 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transit Satürn Akrep Sınırlarında
Yazar Mesaj
zeynepece Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 111
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #80
RE: Transit Satürn Akrep Sınırlarında
Elemtere fiş, kem gözlere şiş

Akrep burcu hayatımızda mevsim olarak doğanın ölmeye başladığı, yaprakların düşerek toprağa karıştığı, gecelerin gittikçe daha uzadığı bir zamana denk gelir. 5 Ekim’den itibaren, 2015 yılına kadar Akrep’te kalacak olan Satürn bizi tıpkı doğanın yenilenmesi gibi eskilerden arınacağımız, sonunda güç kazanacağımız bir sürece sokacak. Bu yeniden doğuş sürecini her yükselen farklı farklı alanlarda deneyimleyecekler, bu nedenle Satürn’ün geçişini okumak için önce yükselen burcunuzu, sonra da kendi burcunuza ait kısa açıklamaları okuyabilirsiniz.

Yükselen Koç’lar için
bu dönemde finansal alanda ve iş hayatlarında özellikle ortaklaşa alanda daha fazla sorumluluk alarak kendini geliştirmeye işaret ediyor. Koç doğası gereği sabırsız olduğu için, kendisini böyle başkalarına bağlayan dönemlerde kriz içerisinde hissedebilir. Eşin ya da ortağın getirmiş olduğu sorumluluklar, ortaklaşa bağlar dikkat çekici olacak. Bir yatırıma gitmek, borçlanmak, eşin parasal konularından dolayı kısıtlanmak mümkün. Ayrıca bir şekilde hayatınıza girebilecek ölüm, yeniden doğuş temaları sizi psikolojik açıdan metafizik konulara daha yakın kılabilir. Bu dönemde krizlerle büyüyecek ve güçleneceksiniz.
Kendi burcu Koç olanlar da bu dönemde onlardan istenen sorumlulukları çok açık biçimde göremeyebilirler. Devletle, düzen ve organizasyonel konularla ilgili çelişkiler, sıkışıklıklar yaşayabilirler. Kimi kriz çıkaran durumlar, başkalarının sorumluluklarını almaktan kaynaklanan koşullar yorucu olabilir. Her zamankinden daha detaylı ve ince düşünmek durumundalar.
Koç’lar için ana tema: Ortak sorumluluk yüklenmek yoluyla büyümek ve gelişmek
Yükselen Boğa’lar
bu dönemde kariyerlerinde belirgin bir ilerleme ve çok daha görünür hale gelme durumundalar. Aslında uzun yıllardır süregelen gelişmelerinin meyvelerini almaya başlayacaklar ve önlerinde 2020’ye kadar sürecek olan bir dönemde kariyer hedeflerinde çok daha hızlı adımlar atabilecekler. Ancak bunu hakkıyla yapabilmeleri için karşılarına gelecek kişilerin manipülatif taraflarını görmeleri ve çok daha soğukkanlı kalmak zorundalar. Kuşkusuz bu süreçte özellikle evlilikler eğer artık enerjisini kaybetmişse, oldukça kritik bir dönemden geçecek ve önemli ilişkiler bitecek. Boğa’lar bu süreçte başkaları ile daha fazla stratejik işbirliğine gitmek durumundalar. Tek başlarına hareket etmeleri zor ancak mesleki alanda yepyeni bir ilerleme dönemi var.
Kendi burcu Boğa olanların bu dönemde çok sabırlı olmaları ve özellikle ilişkilerden, ortaklaşa konulardan doğan engeller karşısında beklemede kalmaları gerekiyor. Parasal alanda istedikleri güveni yakalamaları zor. Böyle bir dönemde 2015’e kadar adeta kırmızı ışıkta beklemek durumundalar.
Boğa’lar için ana tema: Sabırlı olma, engellenme, eldeki kaynakları daha iyi kullanma zorunluluğu, başkalarının sorumluluğunu alma durumu
Yükselen İkizler
bu dönemde mesleki donanımları açısından büyük çaba sarfedecekleri, özellikle bir çırak hatta köle gibi çalışabilecekleri koşullardan geçecekler. Ancak bu yüklerden kaçınmamak ve böylece 2015 sonrasında kariyerlerindeki büyük sıçramaya hazırlanmak durumundalar. İş koşulları parlak olmayabilir, bu alanda, çalışma ortamında kısıtlamaların öğreteceği çok şey var. İşte disiplin, organizasyon ve yeni bir düzen kurma dönemindeler. Ağır yükler yüzünden sağlıklarına ve bedenlerine daha fazla özen göstermeli ve stres kaynaklı rahatsızlıkları önceden engellemeye bakmalılar. Eğer vücut zayıf düşüyorsa, gevşeyebilmek büyük önem taşıyor. Sizinle beraber ya da altınızda çalışan kişilerle ilgilenmek ve bu konularda daha dikkatli olmak önem kazanmakta.
Kendi burcu İkizler olanlar bu dönemde düzene girmekte, yeni sorumluluklar almakta bir ölçüde kararsızlık yaşayabilirler. Detaylar ve organizasyonel işler, devlete ait konular, sabır gerektiren işler daha yorucu hale gelebilir.
İkizler için ana tema: Kariyerde ilerleme yönünde yoğun bir mücadele ve çıraklık döneminde olmak, iş yükünü daha iyi yönetmeye çalışmak
Yükselen Yengeç’ler açısından
bu yeni dönemde sevdikleri konularda daha disiplinli ve kontrollü olma imkanı var. Böyle bir dönemde hobilerinizi, tutkuyla bağlı olduğunuz işleri çok daha ciddiye alabilirsiniz. Genel olarak zevklerinizle, sorumluluklarınız arasında daha iyi ve bilinçli bir denge kurmanız bekleniyor. Ancak aşk hayatında ve çocuklarla ilgili konularda fazla ciddi düşünebilir ve keyif aldığınız konuları bile bir yük haline getirebilirsiniz. Bu nedenle aşkta beklemeler, engellenmeler ya da soğumalar söz konusu olabilir. Bunun yerine, enerjinizi daha çok kendi istediğiniz alanda, tutku ile bağlı olduğunuz konularda yoğunlaştırmak yararlı olacak.
Kendi burcu Yengeç olanlar bu dönemde daha istikarlı ve dengeli bir iş hayatı ve sorumluluklar edinebilecekler. Son yıllardaki çabaların ardından yeni sorumluluklardan kaçmayacak, hatta siz bu sorumluluk ve iş yükünü kendiniz benimseyebileceksiniz.
Yengeç’ler için ana tema: Yaratıcı alanda daha gerçekçi, istikrarlı ve disiplinli davranmak, işler ve keyifler arasındaki dengeyi bulmaya çalışmak
Yükselen Aslan’lar açısından
bu dönemde, 2015’yılına kadar güçlü bir yenilenme, yeniden doğuş vurgusu var. Nitekim 2005’in ikinci yarısından bu yana hayatınıza yeni temeller atıyor ve çaba gösteriyordunuz. Şimdi bu dönemde hayatınıza yeni temalar ve özellikle kariyeriniz açısından yeni kapılar açabilmeniz için büyük bir çaba gösterebilirsiniz. Ancak bu dönemde ailenizle, evle, özellikle babanızla ilgili konularda bazı yükler, sıkıntılar ve ailevi işler söz konusu olabilir. Evde daha güçlü olmak ve gücünüzü sağlamlaştırmak zorunda kalabilirsiniz. Ailevi işlerde içerisinde paylaşım olan durumlar yüzünden mücadeleye, kararlı olmaya hazır durmalısınız.
Kendi burcu Aslan olanlar da bu dönemde kişiliklerini, ne yapmak istediklerini daha iyi planlamak ve ellerini kirletmek durumundalar. Pratik olmak, yapıcı davanmak, elinizdeki kaynakları daha iyi değerlendirmek, sorumluluklar karşısında sebat göstermek gerekiyor.
Aslan’lar için ana tema: Yeni bir gelecek yaratabilmek için karanlıktan geçmek, iç dünyanıza yönelmek ve yeni hedefler yaratabilmek
Yükselen Başak’lar için
bu dönemde, 2015’e kadar zihinsel disiplin, eğitim ve düşüncelerde daha dikkatli ve kontrollü olabilmek doğrultusunda önemli stresler söz konusu. Satürn’ün bu geçişi üzerinde çalıştığınız konulara daha dikkatli, disiplinli ve inceleyici yaklaşabileceğinizi anlatıyor. Eğer bir eğitim sürecindeyseniz oldukça yorulabilir ve hırs yapabilirsiniz. Bu alandaki engelleri aşmak için disipline ihtiyacınız olabilir. Aynı zamanda işi gereği sürekli hareket halinde olan, anlaşmalar ve sözleşmeler yapanlar da, örneğin pazarlama işinde olanlar ya da öğretmenler açısından sıkı çalışma, sebat ve mücadele gerekebilir. Yakın çevrenizdekiler sizi deprese edebilirler, kardeşlerle ilgili konular daha ciddi bir gündem yaratabilir.
Kendi burcu Başak olanlar bu dönemde disiplinli olmak konusunda zorlanmayacaklar. Biraz çaba ve gayretle iş hayatında yeteneklerini daha çok geliştirebilecekler.
Başak’lar için ana tema: Eğitimde ve iş hayatında zihinsel açıdan yoğun dönem, öğrenme ve iletişim biçiminizi daha iyi hale getirecek yolları, tecrübeleri edinme dönemi
Yükselen Terazi’ler için
bu dönemde, 2015’e kadar özellikle parasal alanda ilişkileri ve ortaklıkları kullanabilme yönünde daha dikkatli ve mücadeleci olma gereği var. Bu yeni dönemde başkalarının kaynaklarına ihtiyacınız olduğu açık ancak bir yandan da kendi yeteneklerinizi, iş ve para durumunuzu daha istikrarlı hale getirmek için çaba sarfedebilir ve başkalarını bu yönde kullanabilirsiniz. Parasal konularda kendi payınızı ve gücünüzü daha iyi ortaya koymak durumundasınız. Bu nedenle ortaklı işler içindeyseniz, bu ortaklıklar değişip yenilenebilir. Bu süreçte kendi kaynaklarınızı, ekonominizi güçlendirmek durumundasınız.
Kendi burcu Terazi olanlar bu dönemde, son iki yıldır kazandıkları tecrübeleri ve aldıkları sorumlulukları daha iyi bir biçimde ilerletebilecekler. Bu arada başkalarının desteğini de ihmal etmemelisiniz.
Terazi’ler için ana tema: Elinizdeki değerleri ve paranızı daha etkin kullanmak, başkalarına güvenmek konusunda test edilmek ve bir ölçüde kanaatkar olabilmek
Yükselen Akrep’ler
son derece zor geçen iki yılın ardından şimdi yeniden doğmaya hazırlanıyorlar. 2010 Temmuz sonrasında önemli kayıplar, sıkıntılar, huzursuzluklar yaşamış olabilirsiniz. Bu süreçte ilişkiler ve ortaklıklardan fazlasıyla çektiniz. Şimdi neyse ki hayatınızın dümenine yeniden geçiyorsunuz. İlişkilerinizde kişisel sınırlarınızı çok daha iyi çizebileceksiniz. Artık kontrol sizde. Yakın beraberliklerde, ortaklıklarda daha seçici olmak durumundasınız. Bu arada önümüzdeki yıllarda daha önem kazanacak işler açısından yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönemde, 2015’e kadar bedeninize ve sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerekebilir.
Kendi burcu Akrep olanlar bu dönemde yeni sorumluluklar almak ve disipline girmek konusunda çok daha gayretli, istekli ve disiplinli olabilecekler. Kişisel önceliklerinizi sıraya sokacak ve iş hayatında yeni adımlar atabileceksiniz.
Akrep’ler için ana tema: Başlangıçlar, bilinçli sorumluluk almak, kendine odaklanmak
Yükselen Yay’lar
için önümüzdeki 2,5 yıllık dönemde, 2015’e kadar oldukça test eden ve zorunlu olarak kabullenme getiren durumlar, olaylar söz konusu. İlk başta mesleki hayatınız ve kariyeriniz açısından daha riskli ve belirsizlik içeren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Daha önce gözü kapalı aldığınız riskler ya da kararlar yüzünden bu dönemde bazı kısıtlamalar ve elde olmayan nedenler yüzünden kayıplar söz konusu olabilir. Benzer şekilde, duygusal hayatınızı, sizi hassas noktalarınızdan yaralayabilecek ve gizlilik içeren konular yüzünden yıpranabilirsiniz. Bu durum ilişkileri ve içerisinde fazlasıyla tutkulu olduğunuz hatta bu yüzden körleşmiş olabileceğiniz konuları içeriyor olabilir. Bu dönemde sabırlı olmak, gizli kapaklı işlerin içinde olmamak ve mümkün olduğu kadar akışta kalabilmek gerekecek.
Kendi burçları Yay olanlar daha çok bir içsel hazırlık ve bekleme durumunda olabilirler. Kariyer ve sorumluluklar açısından bitişler ve tamamlanmalar yaşanırken, geleceğe yönelik yeni hedefler için hazırlık yapılmalı.
Yay’lar için ana tema: Kabullenme, akışta kalma, daha önce alınan riskler yüzünden ders alma
Yükselen Oğlak’lar için
bu yeni dönemde hayat hedeflerini yeniden belirleme yönünde daha büyük bir kararlılık ve sabır söz konusu. Özellikle son iki yıldır yaşanan kısıtlamalar ve mücadelelerden sonra artık hedeflerinizi tamamen değiştirme ve yenileme idrakına ulaştınız. Bu yeni dönemde geleceğinize daha ciddi ve dikkatli biçimde bakmak durumundasınız. Bu yönde yeni arkadaşlıklar, gruplar ve ümitler içindesiniz. İşten gelen kazançlarınızı gözden geçirebilir ve beklentilerinizi daha gerçekçi kılabilirsiniz. Bu bir yükselme dönemi değil ancak ilerisi için düşünmek daha yararlı olacak. Bu arada gruplar içerisinde de daha fazla sorumluluk alabilirsiniz.
Kendi burçları Oğlak olanlar bu dönemde sorumluluk almaktan çekinmeyecek ve daha iradeli ve kontrollü olabilecekler. Doğal sebatkarlığınızı kullanma yönünde daha istikrarlı olabilirsiniz.
Oğlak’lar için ana tema: Kişisel isteklerinizi ve hedeflerinizi yeniden baştan aşağı düşünmek ve elinizdekileri daha iyi kullanmaya çalışmak, gruplar içinde sorumluluklar
Yükselen Saka’lar için
bu dönemde, 2015’e kadar mesleki alanda sıkışan dengeler yüzünden dikkatli davranmak ve gelecek planları harekete geçirmek, yedi yıl sonra nerede olacağınızı yeniden düşünmek ve planlamak çok önemli yükler getirmekte. Bu dönemde, 2005’ten bu yana yaşanan ilerleme dönemi bitmekte. Şimdi artık bunun idraki içinde olmalı ve gelecek planlarınızı da bunun üzerine yapmalısınız. Genel olarak kariyerde bloklar, güç savaşları ve mücadele söz konusu. Paylaşım içeren konularda daha gerçekçi olmak durumundasınız. Özellikle finansal konularla ilgili birisi iseniz, bu dönemde oldukça yorucu şartlar içinde olabilirsiniz. Daha fazla sorumluluk alabilirsiniz ancak bu sorumlulukların sizi çok mutlu etmediğini farketmeye başlayabilirsiniz. Bu nedenle 7 yıl sonra nerede olmak istediğinizi düşünmenizin zamanı geldi.
Kendi burçları Saka olanlar da bu dönemde daha özenli, çalışkan ve mücadeleci davranmak durumundalar. Gösterecekleri sebat ve hedefleri yönündeki çabalar önemli başarılar getirebilir. Test altındalar.
Saka’lar için ana tema: Başarı için test edilme, sizin için doğru olan başarıyı farketme
Yükselen Balık’lar
2015’e kadar bu yeni dönemde, daha önce kazanmış oldukları tecrübeleri çok daha iyi kullanabilme yönünde şanslılar. Eğer daha disiplinli ve kararlı hareket ederlerse, onlara geniş bir bakış açısı sunabilecek kişilerle, yabancılarla, yurtdışına ait konularla ilişkilerinde çok daha başarılı olabilir. Bu yeni dönemde akademik alanda olanlar, içerisinde medyanın ya da uluslarası konuların olduğu konularda çalışanlar çok daha sorumlu bir noktada olabilir. İş hayatınız açısından başkalarının görüşlerini ve inançlarını daha fazla önemsemek durumunda kalabilirsiniz. Yapacağınız işin ve sorumlulukların yabancılarla, yolculuklarla çok daha fazla yönü olabilir. Mesleki alanınızı genişletebilirsiniz ancak bakış açınızı, düşünce ve inançlarınızı test eden durumlarla karşılaşabilirsiniz.
Kendi burcu Balık olanlar bu dönemde çok daha disiplinli, istikrar ve kararlı davranabilecekler. Uzun vadeli çabalarınızın meyvelerini toplayabileceksiniz. İş hayatında daha stabil koşullar var.
Balık’lar için ana tema: Kendinizi entelektüel açıdan geliştirmek için daha sistemli ve istikarlı olmak, yeni insanlarla, yabancılarla ilgili işler, tecrübeler, inançların ve hayat görüşlerinizin test edilmesi.

Hakan Kırkoglu
09-22-2012 01:37 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Transit Satürn Akrep Sınırlarında - destrudo - 06-20-2012, 04:16 PM
RE: Transit Satürn Akrep Sınırlarında - destrudo - 06-20-2012, 04:51 PM
RE: Transit Satürn Akrep Sınırlarında - Arkadaş - 07-06-2012, 05:43 PM
RE: Transit Satürn Akrep Sınırlarında - Arkadaş - 07-06-2012, 06:05 PM
RE: Transit Satürn Akrep Sınırlarında - Arkadaş - 07-06-2012, 10:31 PM
RE: Transit Satürn Akrep Sınırlarında - zeynepece - 09-22-2012 01:37 AM
Welcome Saturn - SeRDaL - 10-06-2012, 12:19 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Saturn Evlerde salmakis 191 359,434 11-01-2021 09:32 PM
Son Mesaj: Karpuzseverim
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Ay'a Açı Yaparsa astrosohbet 33 45,748 12-13-2019 04:53 PM
Son Mesaj: justicee
  Transit Satürn Açıları Simurg 69 149,391 03-11-2019 12:03 AM
Son Mesaj: merkür_yen
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Güneşe Açı Yaparsa astrosohbet 11 23,028 04-06-2018 09:47 AM
Son Mesaj: say24
  Transit Satürn Yay Burcu Geçişi tools 17 27,286 01-10-2018 12:58 AM
Son Mesaj: Kumsal
  Satürn Devinimi & Transitleri nev_bahar 168 277,453 06-19-2016 07:09 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Satürn akrep burcunda. Tuğçe 29 43,477 04-23-2016 09:00 PM
Son Mesaj: ekinoks
  Transit Satürn' ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 75 118,644 10-01-2015 09:09 PM
Son Mesaj: Didemm
  Transit Satürnün Ay Düğümlerine Kavuşumu plutomania 22 49,184 04-17-2015 01:30 AM
Son Mesaj: nisan15
  Satürn Yüzünden mi? dubletoprak 9 16,249 01-15-2013 12:52 AM
Son Mesaj: hulya35

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 10 Misafir