Değerlendir:
  • 13 Oy - 2.85 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Haftaya Astrolojik Bakış
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: Haftaya Astrolojik Bakış
Olayların henüz çok netleşmeyeceği haftanın ilk yarısında girişimler yapmak yerine, destekleyici açıların devreye gireceği haftanın ikinci yarısını tercih edebiliriz. ...


Çarşamba günü Merkür Boğa burcuna geçiyor. Merkür bu burçta, pratik, yapıcı ve temkinli konuşma tarzına; yavaş ama kalıcı öğrenme yeteneğine işaret eder. Uzun vadeli ve kalıcı kararlar alma eğilimi öne çıkar, ama doğru karara varabilmek uzun sürebilir. Bu yerleşim, fikirlerde sabitliğe ve kararlılığa, güçlü konsantrasyona işaret eder. Maddi ve fiziksel güvence düşüncelerinin öne çıkacağı, ekonomik konularda daha garantici kararlar alma eğiliminde olacağımız bir sürece giriyoruz.

Perşembe günü Merkür-Neptün altmışlığı kesinleşiyor. Bu olumlu açı idrak kapasitemizi yükseltirken, hayal gücümüzü ve yaratıcılığımızı daha etkin kullanabileceğimizi gösteriyor. İyi niyet, idealistlik ve fedakarlık enerjisini ön plana çıkararak girişeceğimiz işlerde güzel sonuçlar alabiliriz. Yazmak, imzalamak, yayınlamak gereken işlerde hafta ortasındaki günlerden itibaren başarı şansımız daha yüksek.

Pazar günü Güneş-Jüpiter kavuşumu ve Merkür-Mars üçgeni kesinleşiyor. Olayların daha ziyade pozitif yönlerinden bakarak, geniş bir bakış açısı yakalayarak ve kendimize daha fazla güvenerek girişeceğimiz işlerden başarı ile çıkmamız çok mümkün. Öte yandan kibir ve küçümsemeden, gereğinden fazla kendine güvenden ve abartılara kaçmaktan uzak durmalıyız. Merkür-Mars üçgeninin olumlu etkisiyle cesur ve yenilikçi kararlar alabiliriz. Bu olumlu açı idrak yeteneğimizin de yüksek olacağını gösteriyor.

Haftanın günlere göre detaylı değerlendirmelerine gelince…

Pazartesi günü boyunca Ay Yay burcunda ilerliyor. İyimser etkilerin ve duygusal heyecanın ön plana çıkacağı bir gündeyiz. Ülkemizin silahlı güçleri, güvenlik konuları, memurları, sağlık örgütleri ve genel olarak sağlıkla ilgili temaların öne çıkacağı bir gündeyiz. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Neptün karesi duygusal olarak karmaşık hissedebileceğimizi, doğru kararlar almakta zorlanabileceğimizi gösteriyor. Ay-Neptün sert açıları seyahatler, spekülatif konular, yeni arkadaşlıklar kurmak, aşkla ilgili konular ve evlilik, kontratlar yapmak, müzikle alakalı, artistik veya ruhsal ve psişik konularla ilgili başlangıçlar yapmak, ameliyatlar ve tedavilere girişmek açısından uygun görülmez. Öğle sonrasındaki saatlere damgasını vuracak olan Ay-Mars karesi duygusal hırpalanmalara ve çıkışlar yapmaya açık olacağımızı işaret ediyor. Tartışma ve gerginliklere açık olacağımız bu saatlerde şartları fazla zorlamasak iyi ederiz. Kaza ve sakarlıklara açık bir etki de söz konusu. Ay-Uranüs üçgeninin yaratıcılığı tetikleyen, yeniliklere açık tutan enerjisi de etkin olacak bu saatlerde. Akşam saatlerinde daha heyecanlı, iyicil gelişmelere açık olacağız.

Salı günü boyunca Ay Yay burcunda ilerliyor. Olayları daha heyecanla ve şevkle karşılayabilir, yeni şeylerden ve değişikliklerden keyif alabiliriz. Ülkemiz açısından günlük rutin işlerin, memurlar ve devlet görevlileriyle ilgili temaların öne çıkacağı bir gündeyiz. Sabah saatlerinde rahat ve akıcı enerjiler söz konusu. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Venüs karşıtlığının beraberinde getireceği ilişkilerde gerginlikler temasına dikkat etmeliyiz. Ay-Venüs arasındaki sert açılar parasal konular için uygun değildir; çünkü müsriflik getirir. Yeme içme, eğlenceli aktivitelerde aşırıya kaçma veya kendine gereğinden fazla müsamahakarlık etkisi taşır. Aşkla ilgili konularda ve kadın figürleriyle görüşmelerde de dikkatli olmak gerekir. Öte yandan artistik ve sanatsal konularda yaratıcılığı tetikleyen bir açıdır bu. Ay-Satürn altmışlığının ortalığı sakinleştiren, sabır ve dinginlik sağlayan etkileri akşam saatlerine hakim oluyor. Yaşlı ve olgun kişilerle görüşmek, ağır ve dengeli yürüyecek işlere girişmek için bu saatleri kullanabiliriz. Akşam saatlerinde giderek daha olumlu etkiler ağırlık kazanıyor.

Çarşamba günü ilk saatlerinde Yay burcunda ilerleyen ve Merkür ile üçgen açı yapan Ay 05:01 itibariyle Oğlak burcuna geçiyor. Olaylara ciddiyetle eğilmek ve üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmemiz gereken bir gündeyiz. Çok çalışıp çabalamak karşılığında istikrarlı sonuçlar elde etme arzumuz artıyor. Ülkemiz açısından dış ilişkilerin, önemli ulusal dava ve duruşmaların dikkat çekeceği bir gündeyiz. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Neptün altmışlığı ilişkilerde fedakarlık ve özveri temalarını ön plana çıkarıyor. İlahi ve ruhsal konulara yönelmek, artistik ve sanatsal aktivitelerle uğraşmak adına güzel, ilham dolu saatlerdeyiz. Ay-Neptün uyumlu açıları sosyal ilişkiler, seyahatler (özellikle suda seyahatler), artistik-müzikle alakalı ve psişik aktivitelere girişmek, hastaneleri veya hemşireleri ziyaret etmek, ilaç tedavisine girişmek, ruhsal ve mistik öğretilere başlamak için uygun görülmüştür. Öğle sonrasındaki saatlerde etkin olacak Ay-Uranüs karesi duygusal anlamda ani iniş çıkışlara, beklenmedik durum değişikliklerine muhatap kalabileceğimize işaret ediyor. Ay-Mars üçgeninin de etkin olacağı bu saatlerde kendimizi enerjik ve güçlü hissedebiliriz. Sportif aktivitelere yönelebiliriz, ama kendimizi fazla zorlamamak kaydıyla. Akşam saatlerinden itibaren etkinleşecek Ay-Plüton kavuşumu kritik, dramatik durumlar yaşamamak adına şartları fazla zorlamamak gerektiğini gösteriyor.

Perşembe günü boyunca Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Duygusal anlamda kendimizi biraz depresif hissetsek de, görev ve sorumluluklarımızın üstesinden gelebileceğimiz bir gündeyiz. Ülkemiz açısından dış ilişkilerin, önemli ulusal dava ve duruşmaların dikkat çekeceği bir gündeyiz. Gün genelinde etkin olacak Merkür-Neptün altmışlığı idrak kapasitemizi yükseltirken, hayal gücümüzü ve yaratıcılığımızı daha etkin kullanabileceğimizi gösteriyor. İyi niyet, idealistlik ve fedakarlık enerjisini ön plana çıkararak girişeceğimiz işlerde güzel sonuçlar alabiliriz. Yazmak, imzalamak, yayınlamak gereken işlerde başarı şansımız yüksek. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Güneş üçgeninin olumlu etkileri sayesinde girişeceğimiz işleri başarıyla sonuçlandırabilme şansımız yüksek. Bu ikili arasındaki uyumlu açılar terfi istemek, başkalarının işlerini idare etmek, yeni risklere girişmek, yatırım yapmak ve spekülatif konular, etkin ve önemli kişilerle görüşmek, toplantılar düzenlemek, ilerleme sağlamak için yardım almak açısından uygun görülmüştür. Kadın-erkek ilişkileri, ebeveynlerle ilişkiler ve otorite figürleriyle ilişkiler açısından da olumlu etkiler devreye giriyor. Öğle saatlerinde bu etkiler daha da güçleniyor. Öğle sonrasındaki saatlerde etkinleşecek Ay-Jüpiter üçgeni her türlü yeni risklere girişmek, asil ve etkin kişilerle görüşmek, profesyonel kişilerle görüşmek açısından uygun saatlerde olduğumuzu işaret ediyor. Genel olarak şanslı ve enerjinin rahat aktığı bu saatleri iyi değerlendirebiliriz. Gece saatlerinde ise Ay’ın yakınlaşan Satürn karesinin etkisiyle engelleyici etkiler devreye giriyor. Hızlı ilerlemekte zorlanabilir, yapacağımız işlerde onay almakta sorun yaşayabiliriz. Sağlığımıza da dikkat etmeliyiz bu saatlerde. 22:12’de Ay boşluğa giriyor ve gecenin devamında boşlukta ilerliyor.

Cuma günü ilk saatlerinde Ay henüz Oğlak burcunda ve boşlukta ilerliyor. 08:03’te Kova burcuna geçecek olan Ay yaratıcı fikirlerimizle dikkat çekeceğimiz, insani konuların ve kolektif enerjilerin ön plana çıkacağı bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ülkemiz açısından borç ve alacaklarla ilgili konuların, özellikle dış borçların ve ekonominin ön plana çıkacağı bir gündeyiz. Öğle öncesi saatlerde olaylar genel olarak daha rahat akabilir. Öğle sonrasında etkinleşecek Ay-Merkür karesi fikirsel katışma ve gerginliklere işaret edebilir. Fikir ve görüşlerimizi kabul ettirmekte sorun yaşayabiliriz bu saatlerde. Ama kişisel anlamda yaratıcılığımızı iyi kullanabilir, zihinsel konularda çalışmalar yapabiliriz. Ama Ay-Merkür arasında gergin açıların etkin olduğu saatler anlaşmalar yapmak ve yazmaya başlamak için ise uygun değildir. Akşam saatlerinde etkinleşen Ay-Uranüs altmışlığı yaratıcılığımız daha da tetiklerken, hoş sürprizlere açık bir akşamda olduğumuzu gösteriyor. Ay-Uranüs arasında uyumlu açıların olduğu saatler idari, politik ve kamusal kişilerle veya geniş büyük yetkilileriyle görüşmek için uygundur. Aynı zamanda sosyal ortamlara katılmak, gizemli konularda eğitim almaya başlamak, elektrikle ilgili tedaviye başlamak, değişimler yapmak, alışılmışın dışında, yeni işlere girişmek için uygundur.

Cumartesi günü boyunca Ay Kova burcunda ilerliyor. Toplumcu ve grup idealleri için yapılan çalışmaların, insani yardımlaşmanın ön plana çıkacağı bir gündeyiz. Ülkemiz açısından borç ve alacaklar, dış borçlar ve ekonomi konuları vurgu kazanabilir. Ay’ın gün boyunca sadece bir temel açısı var ve diğer gezegenlerin açılarının kesinleştiği bir günde değiliz. Ayrıca Ay ve Güneş sabit burçlardalar. Bu yüzden olaylar çok aktif akmayabilir. Gün boyunca enerjinin daha rahat akacağını ama akşam saatlerinden itibaren biraz gergin akacağını tahmin edebiliriz. Gece saatlerinde iyice etkinleşecek Ay-Güneş karesi özel ve sosyal ilişkilerimizde gerginliklere işaret ediyor olabilir. Bu ikili arasındaki gergin açılar yeni başlangıçlar, değişimler, etkin kişilerle görüşme yapmak açısından uygun değildir. Kadın-erkek ilişkilerinde, ebeveynlerle ilişkilerde ve otorite figürleriyle ilişkilerde streslere işaret eder.

Pazar günü ilk yarısında Ay Kova burcunda ilerliyor. Gece yarısını takip eden saatlerde ve sabah erken saatlerinde Ay’ın rahat açıları var. Bu yüzden sabah saatlerinde uyumlu, olumlu enerjiler ağırlık tutuyor. Sabaha karşı 03:53’te son açısını Satürn ile altmışlık olarak yapan Ay boşluğa giriyor. Bu yüzden Ay’ın Balık burcuna geçeceği 14.42’ye kadar boşlukta kalacağı saatlerde somut ve kalıcı sonuçlar beklediğimiz işlere girişmesek daha iyi ederiz. Ama günlük rutin işlerle uğraşmak, gezip tozmak gibi genel konular açısından boşlukta olma durumu bir sorun oluşturmuyor. Ay’ın Balık burcunda ilerleyeceği öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Neptün altmışlığının da etkisiyle duygusal bağlar ve empati ön plana çıkıyor. Sezgilerimizin de güçlü bir şekilde bizi yönlendireceği günün geri kalanını ruhsal, sanatsal konulara yönelmek, insani ilişkileri geliştirmek, başkalarına hizmet için değerlendirebiliriz. Gün boyunca etkin olacak Güneş-Jüpiter kavuşumu şanslı bir günde olduğumuzu gösteriyor. Olayların daha ziyade pozitif yönlerinden bakarak, geniş bir bakış açısı yakalayarak ve kendimize daha fazla güvenerek girişeceğimiz işlerden başarı ile çıkmamız çok mümkün. Öte yandan kibir ve küçümsemeden, gereğinden fazla kendine güvenden ve abartılara kaçmaktan uzak durmalıyız. Merkür-Mars üçgeninin olumlu etkisiyle cesur ve yenilikçi kararlar alabiliriz. Bu olumlu açı idrak yeteneğimizin de yüksek olacağını gösteriyor.

Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…

Mayıs ayının burçlara göre değerlendirmeleri için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz…

http://www.uzmantv.com/konu/mayis-2012-burc-yorumlari

Öner DÖŞER

6 Mayıs 2012, Pazar

ASTROLOJİ OKULU, Caddebostan



Güneşmerkezli Bakış

Güneşlekesi sayısının nispeten yükseldiği bir dönemdeyiz ama çok etkin güneş patlamaları olmuyor. Yeni güneşlekesi 1476 M-sınıfı patlamalar üretiyor. Şu anda güneşlekesi Dünya’ya dönük olmadığından patlamalar jeoeffektif değil ama önümüzdeki günlerde güneşlekesi Dünya’ya doğru dönmüş olacak. Dünya-Jüpiter-Güneş diziliminin kesinleşeceği 13 Mayıs 2012 civarındaki günlerde daha etkin güneş aktiviteleri görülebilir. Daha uzun vadede 22 Mayıs 2012 civarındaki günler oldukça dikkat çekiyor. Takip eden yazılarımda bu konuya eğileceğim.
05-06-2012 10:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Haftaya Astrolojik Bakış - nisan15 - 11-06-2011, 03:01 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Derin - 05-06-2012 10:08 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Mahinur - 05-07-2012, 03:51 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Derin - 05-13-2012, 12:51 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - ginka - 05-13-2012, 01:09 AM
14 Mayis Haftasi - Derin - 05-13-2012, 01:49 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - ginka - 05-13-2012, 08:55 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Jackal - 05-13-2012, 09:57 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Arkadaş - 05-13-2012, 06:23 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Mahinur - 05-16-2012, 12:46 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - zeynepece - 05-27-2012, 01:55 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Arkadaş - 05-28-2012, 09:26 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Mahinur - 05-29-2012, 07:29 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Mahinur - 06-03-2012, 11:39 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Derin - 06-04-2012, 12:23 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - gemini - 06-04-2012, 01:17 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - destrudo - 06-04-2012, 01:56 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Arkadaş - 06-04-2012, 02:14 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - picachu - 06-04-2012, 02:30 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Messa - 06-04-2012, 08:36 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Mahinur - 06-04-2012, 09:59 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Jackal - 06-04-2012, 11:14 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Mahinur - 06-11-2012, 02:35 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Mahinur - 07-02-2012, 12:04 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Mahinur - 07-09-2012, 12:51 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Kaktüs - 07-09-2012, 07:03 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - gemini - 07-09-2012, 10:48 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Mahinur - 07-09-2012, 11:21 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - Arkadaş - 08-17-2012, 10:08 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - zeppi - 11-03-2012, 06:44 PM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - zeynepece - 12-23-2012, 02:52 AM
RE: Haftaya Astrolojik Bakış - zeynepece - 12-23-2012, 07:27 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  2013 Şubat ayına astrolojik bakış (Nuran Tuncel) Kerim1S 4 8,537 02-06-2013 01:12 PM
Son Mesaj: Kerim1S
  Güne Astrolojik Bakış Arkadaş 63 74,328 05-28-2012 09:43 PM
Son Mesaj: Arkadaş

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 3 Misafir