Değerlendir:
  • 11 Oy - 2.55 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

çeviri William Lilly olay haritası inceleme
Yazar Mesaj
elo Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 180
Üyelik Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 26

Mesaj: #14
Evlilikle ilgili Horary..ceviri...W.Lily
Sevgili forumun bekarları,bu size ve kendime hizmetimdir..gözkýrpmagülücük

EVLİLİKLE İLGİLİ HORARY [/font]Eğer soru evlilikle ilgili ise;yükselene ve yönetici gezegene,Aya ve ayrıldığı gezegene bakınız,bunlar soru soranın göstergesi olanlardır.Sorunun ilgili olduğu diğer kişi içinse 7.ev yönetici gezegene ve birleşmeye gittiği gezegen gösterge olarak alınır.
Eğer soru sorulan erkekse bu göstergesine Güneş ve Ayı da ekleyin ve signifikasyonda ortak yapın,eğer kadınsa Venüs ve ayı ekleyin,onları göstergeye ortak yapın.Daha sonra 7.evin yöneticisiyle yükselen yöneticisi veya Ayın açı yapıp yapmadığına ,ayrıca ayın ayrıldığı gezegenle açı yapıp yapmadığına bakın.
Ayın hangi gezegenlerle açıları var ona .ev yöneticisine bakın,Yada Güneş ve Venüsle,Eğer yükselen yöneticisi veya Ay 7.ev yöneticisiyle ilişkide ise bu soruyu soranın bunu isteyeceğini gösterir,isteğinde ısrarlı ve dualı olacaktır.Eğer bu ilişki kare veya karşıt açı ise veya karşılamayla;buna bir çeşit yavaşlık ve çaba gösterilecek durum getirecektir.
Ama 7,ev yöneticisi yükselen yöneticisine açı yaptığında veya Ayın açı yaptığı gezegene açı yaptığında,Ayın ayrıldığı gezegene açı yaptığında,ya da 7,ev yöneticisi yükselende olduğu zaman,özellikle üçgen veya 60lık açı yaptığında kadın ve erkeğin çok büyük istek gösterdiğini ve kolaylık getireceğini gösterir. [font=Calibri]

Eğer 7.ev yöneticisi Yükselen yöneticisi ne birleşme açısına gidiyorsa veya vice versa bu evliliğin gerçekleşeceğini gösterir.
Eğer Ay Venüse birleşme açısına gidiyorsa ve hareketinde güçlü güçlü konumdaysa ve kendi asaletindeyse evlilik olacaktır.
Eğer Venüs güneşi görüyorsa ve Güneşin yükselende herhangi bir asaleti varsa ve bu evin yöneticisini görüyorsa yada bunun bulunduğu burcun yöneticisini görüyorsa bu evliliğin gerçekleşeceği diye yorumlanır.

devam edecek..

Sebep kervanlarının yollarını kesmedeyim belki sebepleri meydana getireni bulurum diye..Hz Mevlana
01-24-2012 02:42 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: çeviri William Lilly olay haritası inceleme - Arkadaş - 01-21-2012, 12:26 PM
Evlilikle ilgili Horary..ceviri...W.Lily - elo - 01-24-2012 02:42 AM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir