(05-24-2011 12:36 AM)virgotaurus Yazılan: (05-24-2011 12:31 AM)Yıldırım Yazılan: (05-24-2011 12:25 AM)virgotaurus Yazılan: (05-24-2011 12:21 AM)Yıldırım Yazılan: (05-24-2011 12:08 AM)virgotaurus Yazılan: Teşekkür ederim, tüm kadınlar adına kabul ediyorum. Erkeklerden zekiyiz beya, onlar bile kabul etmekte bu gerçeği
zekisin dedim , erkeklerden daha zekisin demedim
ikisi arasında büyük bi fark var ;)
Niye konu erkek kız zekaları ve güçleri olunca konuya atlıyorum acaba?? Beni feminizme sürükleyen haritamdaki hangi planet?? Böyle bişey var mıdır haritada. Aslında yükselen yengeç olarak gayet kuzu gibi ev hanımı olmam gerekirdi??
doğum haritanı imzanda göremedim.
merkür koçtun öyle hatırlıyorum , fikir tartışmalarına genelde böyle dalıyor olabilirmisin ?
Her konuya atlıyor muyum acaba? Her konu ilgi alanım olmuyordur herhalde. Merkür koçu da olsam her konuya atlamıyorum. Öyle bir görüntü mü çiziyorum?? Her neyse feministlik haritadan anlaşılmıyordur herhalde.
her konuya atlıyorsun demek istemedim yanlış anlaşılma oldu galiba.
merkür koçun fazla ince düşünmeden kendini tartışmaların içinde bulma özeliği vardır ancak bu dediğim ham haliyle merkür koç.
mesela benim merkürde koç burcunun yöneticisi olan marsla bağlantı yapıyor , tartışma durumlarında gerektiğinde azcık laf sokabiliyorum