(05-01-2011 03:41 AM)serap Yazılan: Bu kişinin güçlü gezegen analizini yapıyorum.Doğum saati belli değil ondan ortalarda bir saat aldım.
Hangisinin en güçlü olduğu konusunda kararsız kaldım fakat sıralamayı şöyle yapacağım.
Güneş boğa,venüs boğa(yönetici), jüpiter boğa jüpiter venüs kavuşumda.venüsün ayla 60,marsla kare açısı var. Venüs 1. sırada olabilir.
Uranüs akrepte(güçlü), güneşle 180,ayla 120,merkürle 150,venüsle 180lik açıları var.Uranüs 2. güçlü gezegen olabilir.
jüpiter güneşle kavuşum,venüsle kavuşum ve ayla 60lık açısıyla 3. sırada güçlü olabilir.
Son olarak satürn yengeçte düşer fakat güçlü açıları var güneşle 72,merkür 60, venüs kare, mars kavuşum 4. sırayı alabilir.
Sıralamam belki yanlış olabilir fakat güçlü gezegenlerin bunlar olduğunu düşünüyorum.
harita
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=j...&rs=0&ast=
ben olsam '' güçlü gezegenleri saptama '' konusuna odaklanırdım.
sıralama yapmanın kafa karıştırıcı olduğunu düşünüyorum ve muhtemelen sende de bu yan etkiyi yapmıştır
Bulmuş olduğun güçlü gezegenlere Ay ve Merkürüde ekleyebiliriz çünkü Ay Yengeç burcunda güçlüdür + Merkür İkizler burcunda güçlüdür.