Bende de Pallas Boğa'da.Ama bunda bana uyan pek birşey yok.
Alıntı:8.evde
Psişik konularda ve algılarda açıklık gözlenmekte. Dönüşüm ve güçleri üzerinde çalışmaktadır.Genelde yapılan cinsellik değil, ruhani birleşme önem kazanır. İş ortaklığında iyi bir yerleşimdedir.duygusal hezeyanları çok olan bir kişiliği gösterir. Aşk intiharları , sevgi için kendini kurban etme iç güdüsü
Sezgilerin güçlüdür psişik yeteneklere sahip olabilirsin.Yaratcısındır.İnsanlara finansal konularda iyi tavsiyelerde bulunabilirsin iyi bir yetırım danışmanı olabilirsin.İnsanların iç dünyasını kolayca anlarsın onların bilinçaltına inebilir onlara yardımcı olabilirsin iyi bir psikolog olabilirsin.İş hayatında kısa sürede terfi edersin.İş hayatında kuralların vardır insanalrında bunlara saygı duymasını istersin iş etiği senin için önemlidir.İyi bir idarecisindir ama altlarından çok şey beklersin onlar senin beklentilerini karşılayamayabilirler.İnsanların ne düşündüğünü ne hissetiğini anlarsın sezgilerin gelişmişdir.Çevrendeki insanalr senden tavsiyeler alırlar senin düşüncelerine değer verirler.
Ben finanstan ekonomiden hiç uzaklaşamayacağım galiba..
Dikkate alınabilir açılar mı bilmiyorum ama dikkatimi çekenleri yazayım,
Merkür'le kavuşum
Mean Node ile kare
Son olarak Lilith'le karşıt..