Değerlendir:
  • 16 Oy - 2.44 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tutulmaların İRtibat Halinde Olduğu Gezegenler
Yazar Mesaj
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #22
RE: Tutulmaların İRtibat Halinde Olduğu Gezegenler
(01-08-2011 12:56 AM)Félicé Yazılan:  
(01-07-2011 07:18 PM)Dinoo Yazılan:  Tutulmalar doğal afetleri simgeler zaten fellice...

Tutulmalarla doğal afetlerin bağlantılı olduğunu biliyorum. Sepherial'in kitabını okumuştum. Sabit burçlarda tutulmalar depremlere, su burçlarında tutulmalar sellere vs. Ama bu tutulmalardan önce toplu hayvan ölümlerine dair bi öngörüde bulunan olmamıştı. Onu ifade etmek istemiştim;)

Aslını istersen Felice, toplu hayvan ölümleri hakkında daha önce de öngörüler olmuş. Yanılmıyorsam Sepharial in kitabında bununla ilgili bir not vardı, balık burcunda gerçekleşen tutulmalar sonucu toplu balık teleflerinin gerçekleşmesine sebep olan olaylar cereyan etmiş o yıllarda. Ayrıca ikizler, başak, kova, terazi insan burçları olarak kabul ediliyor, koç, boğa, aslan, oğlak hayvan burçları, yay yarı insan yarı hayvan, su da yaşayanlar ise yengeç, akrep, balık burçları tarafından temsil ediliyor.
Bu son tutulma oğlak burcunun 2. Dekanında gerçekleştiği için askeri alanda sorunlara işaret edeceğine vurgu yapılabilir, karşıt aksta yengecin 2. Dekanı hesaba katıldığında su kaynakları ile ilgili sorunkara işaret edilir, hatta bu dekan kadın ve erkekler arasında gerçekleşebilecek duygusal patlamalara ve tutkuların artmasına işaret edebiliyor. Kare açılanmalar gerçekleşirse koçun 2. Dekanı yöneticilerle ilgili cezalandırılmalar, ölüm olayları, tarım alanında, meyve ve sebzelerde çürüme ve problemlere işaret ederken, terazinin 2. Dekanadında baş kabul edilen kişilerin ölümüne, salgın hastalıklara ve hapsedilmeye işaret edebiliyor. Tüm bu bilgiler eşliğinde askeri sorunlar sebebiyle Türkiye adına komşu ülkelerle su krizi çıkabileceği öngörülebilir, bazı haşere salgınları yüzünden topraktan elde edilen ürünlere zarar gelebileceği ve bunun ciddi boyutta olabileceği öngörülebilir. Su sorunu yaşayan bölgelerde hayvanların telefleri ve salgın hastalıklar tehditkar hale gelebilir gibi öngörülerde bulunmak hiçte zor değil, bu felaket senaryolarını ayrıca lider ülke konumunda olan coğrafyalarda gerçekleşebileceğini de söyleyebiliriz. Her ne ise bu felaket silsilelerini tetikleyebilecek transitler olabileceği gibi, bunları nötr hale getirebilecek hatta leyhte düzenleyebilecek transitlerde olabilir, nice tutulmalar yaşandı, haritalarımızın bir çok noktasında, kısacası izin verdiğimiz enerjilerle yaşamımız şekillenir.
Son tutulmaların bu derece dallanıp, budaklanma sebebi 2012 senaryoları ile bağlantılı diye düşünüyorum.
01-08-2011 04:57 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Tutulmaların İRtibat Halinde Olduğu Gezegenler - Venüs - 01-08-2011 04:57 AM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 9 Misafir