Değerlendir:
  • 12 Oy - 2.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Yılının Genel Değerlendirmesi
Yazar Mesaj
trend Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 84
Üyelik Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: 2011 Yılının Genel Değerlendirmesi
başak burcu:

Özellikle nisan 2011 den itibaren bir hayli rahatlayacak olan başaklar için güzel günlerin başlangıcı diyebiliriz, 2012 daha iyi bir yıl olacak ama bu yılda sırtınızı yaslayıp derin bir nefes alabilirsiniz.mucizeler olmayacak ama geçmiş yıllara göre toparlandığınız bir yıl bekliyor sizi.

para:

para konusunda bol paralar akmayacak ama gelecekte çoğalabilecek yatırımlar yada teklifler başakların önünde olacak.ayrıca eşin para durumu ile ilgili bilgi veren bu evdeki Uranüs eşin ani ve yüksek para kazanma ihtimalini ama aynı zamanda düşüşler yaşama ihtimalinide gösterir. yıllardır borçlar ve bir çok maddi sorunlarla uğraşan başakların rahat nefes alacağını söylemiştik ve yeni yılda ev sahibi olmak isteyen bir çok başak burcuda hiç düşünmedikleri halde ödemeleri onları zorlamayacak güzel bir ev sahibi olabilir.

aile:


eylül_ekim 2011 bir parça sorunlu geçebilir, özellikle aşk konularında , bastırılmış duygular geçmiş yıllarda oluşan kızgınlıklar adeta hortlar ve kişinin canını acıtmaya başlar, bilinçaltı şimdi yüzeye çıkıp hesaplaşmak ister ve bu olmazsa kişi ağlama nöbetlerine kapılır kendisine acı çektirmeye başlar.
Bu devrede bir çok şey ters gitmeye başlar, sebepsiz gerginlikler ve iç sıkıntıları kişiyi esir alır. Bu arada bazı eşyalarımızı kaybetmek, hırsızlık olayları ve unutkanlıklarda sıkıcı durumlar yaşatabilir.
erkeklerin egoları yüksek , kavgacı olabilir , kadınların hayatındaki erkeklerde aşırı sinirli ve acımasız davranabilir.

sağlık:

sağlık olarak nisan ayına kadar dikkat ederseniz ardından sağlık olarakta çok olumlu bir yıl olacak , nisan ayına kadar ise bacaklar ve bağırsaklar hassas hatta bir çok başağı apandisit ve fıtık operasyonlarıda bekliyor.
__________________



terazi burcu:

teraziler için zor bir yıl olacak diye başlıyorum yazıma , sabır ve sağ duyulu davranmanız gereken bir yıl var önünüzde.

para:

sonbahar maddi anlamda bazı şanslar sunabilir size yinede büyük beklentilere girmeyin, yaptığınız iş her ne ise değiştirmeye kalmayın aksi takdirde işsizler ordusuna katılabilirsiniz.

aşk:

bekar teraziler ise yeni yıla kadar onları etkileyecek ve birlikte yürüme kararı alabilecekleri kendilerinden oldukça farklı geçmişe sahip kişiler yanlarında olacak ve ani evliliklerde yine terazileri beklemekte..
evli teraziler için sorunlu bir yıl olacak özellikle ilk ondalıkta doğan terazilerin eşleri kişilik olarak değişime uğrayıp, sorunlardan kaçacak ve evliliğin nerde ise tüm yükünü sırtınızı yıkacak ve sabrında bir sonu var deyip sizde eşinizle olan tüm sorunları masaya yatıracaksınız , bir çok terazi sorunları halledemeyip ayrılık kararı alabilir, evliliği çok sağlam olanlar için bile sarsıcı etkiler görülmekte.flörtü seven evli teraziler için bazı uyarılarda bulunmalıyım bugüne kadar çok fazla çapkınlık yapıp yakalnamamış olabilirsiniz ama 2011 yılı çapkınlıklarınızı korumayacak hatta ortaya çaıkarmaya çalışacak benden söylemesi.

aile:

evlilik, akraba, ebeveyn, çocuk, kardeş, arkadaş tüm ilişkilerimizi gözden geçireceğiz şimdi ve bunlarda sizi rahatsız eden ne varsa çözüm yoluna gideceğiniz bir yıl olacak . ebeveynleriniz için sağlık sorunları ile dolu bir yıl olabilir ve sizlerde onların sağlık sorunları ve sıkıntıları ile çok fazla uğraşacaksınız.

sağlık:

sağlık sorunlarınız açısından çok yoğun etkiler aldığınız bir süreç olabilir, geçmişten kaynaklanan bazı operasyonluk durumlar varsa bu süreçte hortlayabilir ve operasyon kaçınılmaz olabilir.özellikle bel, böbrekler, mide, cilt , diş ve tansiyon sorunları kapıda ve en küçük bir belirtide önlem olarak sağlık kuruluşlarına müracat etmelisiniz.
__________________

akrep burcu:

Bu süreçte hayatinizin ve kişiliğinizin önemli bir değişimini gerçekleştirebilirsiniz.İsteklerinizin kuvveti ve değişim ihtiyacının ne olduğunu görmeyi algılamanın gücü hangi alanda isterseniz yardımcı olacaktır. Hayatinizin her hangi bir alanında yeniden yapılandırmak mümkündür.Zararlı alışkanlıkları bu süreçte kolaylıkla bırakırsınız, alkol , kumar vb alışkanlıkları olanlar bu süreç içinde büyük değişim yaparak yeniden doğuş gerçekleştirir. Gerekli olmayan veya modası geçmiş herşeyi hayatınızdan çıkartır ve yaşamınıza daha iyi yön verisiniz. .Bu transitte tüm güçler sizinle beraberdir. Grup çalışmaları özellikle başarılı olur.


aşk:

aşk yeni yıla damgasını vuracak akreplerde onları derinden etkileyen kişilerle ani kararlarla evliliğe gidebilirler.ve çocuk sahibi olmak isteyen bir çok akrep bu süreçte evlat sahibi olmanın verdiği mutluluğu tadabilecek. bir kaç yıldır akreplerin hayatında çok fazla sayıda kişi ani girişler yaptı ve aniden başlayan aşk ilişkileri aynı aniliklede son buldu ve şimdi daha sağlam beraberlikler isteyecek bekar akrepler.ve güçlü libidolarınıda bastrırark bir gecelik ilişkilere sıcak bakmayacaklar, başlarını yaslayacakları , sevgi sözleri duyacakları partnerler alacaklar hayatına ve 2011 bir çok akrebi dünya evine sokacak..

aile:

satürn terazi seyri akrepleri daha temkinli yapacak, şüpheci olan yapıları satürn etkisi ile dahada artacak, açık ve gizli düşmanlarına karşı tetikte olacaklar ve bu hissedişlerinde gerçek payıda fazla yaşamlarındaki otorite ve ebeveyn konumunda olan kişiler bu süreçte birer azılı düşman haline gelebilir.bu kişilerden kaynaklanan hukuksal sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirler.şubat_mart ayları ebevynleri ile araları bir hayli açık olacak fakat akrebin gücü karşısında yinede pes edecek aile fertleri ve sizin düşmanlığınızı kazanmaktansa dostluğunuza razı olacaklar.

sağlık:

kendilerinin yada yakınlarının bazı sağlık sorunları yüzünden hastanelere gidip gelme bir hayli uğraştıracağa benzer.ayrıca tüm akreplere bu süreçte uyarım boyun, boğaz ve üreme organlarına biraz daha dikkatli olsunlar sonradan aşılması zor sorunlar yaşayabilirler. biraz temkin çok belayı önler.tansiyon, migren, sinüzüt gibi sağlık sorunlarıda akrepleri zorlayabilir ayrıca geçmiş yıllardan önemsenmeyen bazı operasyonlarda bir anda gündeme gelebilir.

para :

maddi konularda kasım _aralık 2010 ve ocak ayı bazı fırsatlar çıkarabilir. ayrıca tüm yıl boyunca hiç düşünmedikleri birr çok maddi kısmetide alabilir akrepler ve özellikle 2010 yılını borçlarla geçiren akrepler için kolay para kazanabilecekleri bir yıl müjdesini vermeliyim.
__________________

yay burcu:

yaylar için oldukça güçlenecekleri bir zaman dilimi diyebiliriz.sağ duyulu kararların alınacağı oldukça uzun bir süreç, tüm eski yaralar sarılacak, hayata bakışınız değişecek ve pozitifliğiniz maddi manevi bir çok alanda size yardımcı olacak, özellikle nisan ayından sonra yaşamınızdaki bir çok kısmetsizlik bitecek ve derin bir nefes alacaksınız.

para:

yeni yılın ilk ayları bir hayli harcamalı geçebilir mart ayından sonra bütçenizi dengeleyip yeni imkanlarla karşılaşabilirsiniz.bir kaç yıldır mesleki anlamda sorun yaşayan yaylar için özellikle sonbahar ayları iş anlamında oldukça verimli, terfiler alabilir hatta kendi işinizide rahatlıkla kurabilirsiniz.

aşk:

aşk olarak bu yılın en şanslı burçları yaylar, aşk kapınızda üstelik çok fazla kişi peşinizde olduğundan seçeneklerinizi değerlendirirken zorlanabilirsiniz. ani aşklar , ani kararlar bir çok bekar yay için söz , nişan ve evlilik töreni çok yakında.

aile:

ailevi konularda bir kaç yıldır sorun ve sıkıntı yaşayan yaylar için nisan ayından itibaren rahatlama süreci, ebeveynleriniz yıllardır uğraştıkları sorunlara elveda diyecek ve sizlerde onların sevincine ortak olacaksınız.

sağlık:

özellikle son 7 yıldır bir çok sağlık sorunu ile karşılaşan yaylar için yeni yılın ilk aylarından itibaren iyileşme dönemi olacak ve geçmişten gelen tüm sağlık sorunlarının üstesinden gelecekler.

oğlak burcu:

yanlızlığı seven oğlaklar için 2011 de özlerine dönerek az insanla yola devam diyecekleri bir yıl onları beklemekte .

eskiyi silip süpürme ve yeniyi kucaklama, kişi geçmişine göz atacaktır ve insanları değiştirmesinin imkansız olduğunu birazda acı deneyimlerle anlayacak ve onu üzen kişileri yaşamından çıkarma kararı alacaktır, bu karar daha öncekilere benzemeyecek karar kesin olacaktır sonu acıda olsa.

erkek yada kadın her iki cinste yaşamındaki yakın erkeklerle ilgili sorun, sıkıntı ve kayıplar yaşayabilir, olaylar yeni bir yaşam sunabilir ama bunu genelde öncesinde üzerek yapar.

tüm yıl boyunca oluşacak transitler evliliği bitirebilir , bazen çok iyi giden işimizi, evimizi, sağlığımızı, çocuklarlarla aramızı yada onlardan gelen sıkıntıları gösterebilir. her ne şekilde olsa acı tecrübelerle yeni bir sayfa açmayı gösterir.
para:

ortaklık ve maddi konularda özellikle nisan _haziran arasında dikkatli olmanızı öneriyorum bazı kandılmalar yaşayarak maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

aşk:

evliliklerinde uzun bir süredir sorunlar yaşayan erkek oğlaklar bu sorunlarını çözerek evliliğe devam kararı alacaklar, bayan oğlakları ise eş sorunları beklemekte.

aile:

tüm yıl boyunca oluşacak açılar bazen çok iyi giden işimizi, evimizi, sağlığımızı, çocuklarlarla aramızı yada onlardan gelen sıkıntıları gösterebilir. her ne şekilde olsa acı tecrübelerle yeni bir sayfa açmayı gösterir.

sağlık:

öncelikle hassas ruh sağlığı fiziksel olarak bir çok yerinizden çıkabilir, kemikleriniz, dişleriniz ve cildinizde çok sorun çıkaracağa benzer.menapoz ve antrepoz dönemini yaşayan oğlaklar için bir parça daha dikkatli olmalarında fayda var aksi takdirde ileri derecede sorunlu bir menapoz _antrepoz geçirebilirler
__________________
12-31-2010 12:58 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 Yılının Genel Değerlendirmesi - Derin - 12-30-2010, 09:39 PM
RE: 2011 Yılının Genel Değerlendirmesi - trend - 12-31-2010 12:58 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Derin 288 346,943 04-02-2012 10:04 AM
Son Mesaj: gullusutcu
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,731 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 17,270 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,473 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,433 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,731 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir