aeon Yazılan:arkadaşlar daha çakal carlos da fikir kıvılcımları başlarsa, apoya gelince kim bilir ne yaparız )
apoyla ilgili dün gece sen net cafeden çıkınca bişeyler yazmıştım ama sonra senin bu konuyla ilgili hevesin azalmasın diye sildim değerini bil =)
şaka bir yana şunu yazdım ve onun gibi pek çoğuna uygun olduğunu düşündüğüm bir fikir bu ;
onların lidermi oldukları yoksa maşamı oldukları tartışılır yazmıştım ve eklemiştim ; eğer o arkadaş benim liderim olsaydı ve onun yakalandığı gün ki ( korkmuş , ürkmüş , titreyen ) halini görseydim , örgütten istifa eder , ayrı bir örgüt kurardım
inançlarınız konusunda da siyaset konusunda da hep söylerim ( tekrarlayım , yeni üyelerde fikrimi bilmiş olur )
neye ne şekilde inanıyorsanız inanın , bunu saygılı ve ölçülü bir şekilde ifade ettiğiniz sürece forum kuralları açısından bir problem olmayacaktır.
bir evde kardeşler bile birbiriyle her konuda anlaşamıyorken , bu forumda herkesin her konuda anlaştığını hayal etmek saflık olurdu.
karşıt fikirler elbette olacaktır lâkin saygı çerçevesini aşmadan..
kendi adıma konuşayım , inançlı biriyimdir..
oysa farklı inancı olan yada inançsız olan kişilerin paylaşımlarına ( yanlış yapıyorsunuz gibi ) müdahale etmem.
ancak kimse kusura bakmasın , benimde fikirlerim vardır ve bunu söylerim.
benim farklı fikir söylemem sanki kurallara uymuyormuşsunuzda sizi uyarıyormuşum gibi algılanmasın lütfen.
kendimi Shreek gibi hissettim , yaşadığı ormanın sâkinlerine '' ben öcü değilim '' mesajı yazıyorum gibi
bunu uzunca yazdım çünkü , geçen günlerde Serena arkadaşımızla şu Hintli OSHO benzeri insanlar konusunda farklı düşünceler ileri sürdük ama benim o mesajımdan sonra kendisini göremiyorum forumda.
belki kendimi ifade edemiyorumdur emin değilim oysa NİYETİM şudur ;
sen fikrini söylersin , bende fikrimi söylerim ve konu kapanır.
öyle 2 cümle yazıyla da fikirler ve inançlar değişmez.
birbirimizi burada İKNA EDEMEYECEĞİMİZE göre , neyin mücadelesini yapalım ki.
şu olmalı ;
serena - osho'yu seviyorum
yıldırım - osho'yu sevmiyorum
osho - ama yıldırım , nayır , n'olamaz , serena üzgünüm
)
)