(05-25-2008 08:48 PM)Yıldırım Yazılan: çünkü angelina ;)
aşk nedir = farklı olana karşı duyulan bir tür çekimdir , elektriktir.
niçin farklı olana doğru çekiliriz ? = erkek , bir bayanda ki güzelliği çekici bulur. kadında , bir erkekteki genel anlamıyla ''gücü'' çekici bulur.
bu durumun enerjiler sözkonusu olduğunda da geçerli olduğunu düşünüyorum.
mesela venüsünüz boğa burcunda ve marsı akrep olan biriyle karşılaştınız.
o anda siz bilinçli ya da bilinçsiz enerji etkileşimine dahil oluyorsunuz , iki tarafta birbirlerini sarsıyor çünkü bünyelerindeki mevcut enerjiler birbirini sarsıyor.
sizin venüsünüz , karşı tarafın marsı uyarılıyor.
konunun teknik açıklaması bence böyle.
şimdi yezda'nın asıl öğrenmek istediği şeye gelince
arada sevgi olması için , birlikteliğin sürmesi için illa ki venüs-mars açıları şart değil. hatta hiç bile gerekli değil çünkü yukarıdaki bahsettiğim aşk , geçici bir elektrik , bir tür hormonal hislerden ibaret. (bayanlar bana kızacak yine )
her zaman söylüyorum , birlikteliklerde karşılıklı saygının ve hoşgörünün aşktan daha önemli olduğunu düşünüyorum.
evet bahsettiğiniz bu durumu bende yaşadım o karşı konuşlamaz enerjiyi.. o an, ilk karşılaştığımız o ilk bakışın olduğu an hala aklımda daha yeni anlıyorum bu yoğun enerjinin sebeplerini daha fazla etkileşim sebebimiz olmakla bereber söylediğiniz mars venüs etkileşiminin olduğunu belirtmek istedim bende..
venüsü marsıma kare aynı zamanda 7. evime dokunuyor güneşiyle birlkte,
marsım venüsüne karşıt..
hala görüşüyoruz ve hergeçen gün enerji düşüşe geçti hatta zirveden yerin dibine inmek üzere (güneşler kare) ... enerjiye aldanıp evlenmemek lazım kesinlikle çünkü enerji süreli dönüşüm halinde.. devam ettirebilene aşk olsun