Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.
Merkür Terazi Burcunda - Yazdırılabilir Sürüm

+- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum)
+-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Forum: GEZEGENLER (/forumdisplay.php?fid=28)
+---- Forum: Merkür (/forumdisplay.php?fid=71)
+---- Konu: Merkür Terazi Burcunda (/showthread.php?tid=4295)



Merkür Terazi Burcunda - astrosohbet - 11-27-2010 04:11 AM

* Diplomasi becerisi son derece yüksektir.

* Madalyonun diğer tarafını görebilme potansiyeli vardır.

* İlişkiler alanında iletişim konusuyla ilgili olumlu / olumsuz deneyimlerle sık sık karşılaşır.


RE: Merkür Terazi Burcunda - BayanKararsız - 05-02-2016 08:54 PM

Doğru ve ekleyeyim öz eleştiri yeteneğimiz yüksektir,bizi ezebilecek insanlara bunu çaktırmayız pek ama kendimizi de bayağı eleştiririz gülücük


RE: Merkür Terazi Burcunda - Libra - 04-04-2017 10:01 PM

Merkür Terazi hoşnuttur. Onlar doğal diplomatlardır, ya da en azından çaba gösterir. Entellektüel çevrelerde herkesin eşit olduğunu diliyorlar. İlişkileri olanlarla zihinsel bağları olması onlar için çok önemlidir. Bağlantının olmadığını hissediyorsa, Terazide Merkür, dikkat etmek yerine ilişkilerinde entelektüel olmak için çok uğraşıyor. Adalete ihtiyaçları vardır, ancak sürekli karşılaştırmaları bunun yerine haksız görünebilir.

Mükemmellik için gayret ederler ve eleştirmeye yardım edemezlerse de, incelikli olmaya çalışırlar. Her zaman uzlaşma arıyorlar, bu nedenle herkes mutlu oluyor. Yelpazenin herhangi bir ucundan gelen görüşler onları rahatsız edebilir, ancak orta yerden yana olsaydı Terazi Merkür mutlu olur. Bu, danışman veya arabulucu için mükemmel bir kişilik oluşturur. Ayrıca kararsız olmalarına da sebep olabilir. Yardım edemezler, ancak her iki tarafı da her şeye tanırlar. Bu, bazen çok uzun sürdükleri için bazen fırsatları kaybetmelerine neden olabilir.

Terazi Merkür objektif olabilir çünkü soyut düşünebilirler. Onlar zeki, ama çok ince. Kimseye itmiyorlar. Kötü adamı oynamaktan hoşlanmazlar ve herkesi mutlu etmeye çalışarak kendini delirtirler.

Terazideki Merkür, insanlarla ilişki kurmak için iyi ancak zihinsel tembelliğe yönelik bir eğilime bağlı olarak her zaman bu bağlantıları takip etmeyebilir veya onları koruyamazlar. Bir karar vermeleri gerektiğinde genellikle görüşleri için başkalarına yönelirler. Şeytanın savunucusunu oynamaktan hoşlanıyor olabilirler. Genellikle akılcı ve dengeli. Tartışmayı sevmiyorlar ve sessiz bir tartışma yapmayı tercih ediyorlar.

Terazi Merkür samimi ve geniş görüşlüdür, ancak ihtiyaç duyulduğunda ilkelerine bağlı kalabilirler. Çatışma hoşlanmaz ya da insanlar kaba davranırlar. Hızla değişen durumlar Merkür Terazi için zor olabilir çünkü çok hızlı adapte olmazlar. Bir konuyu incelemeyi ve yavaş yavaş bir karar almayı tercih ediyorlar.

Terazideki Merkür sanat sever ve edebiyatın tadını çıkarırlar. Kültür onlar için önemlidir. Eğer sanatta kendilerini ifade etmezlerse başkalarını desteklemekten hoşlanırlar. Yaşamın daha karanlık tarafını görmekten hoşlanmayabilirler ve daha sığ gibi görünebilirler.

Terazi Merkür partilerde eğlenceli. Gitmek kolay, sıcak ve büyüleyici. Bir çeşit konuşmacı ya da sanatçı olarak yetenekleri olabilir. Onların katılmaması doğru olduğunu öğrenmelidirler. Bu ders anlaşıldıktan sonra hayat onlar için daha kolay hale gelir. Yazı doğal olarak onlara gelir ve fikirleri birleştirmede başarılı olurlar. Genel olarak, hemen hemen herkesle iyi çalışıyorlar.

**Yine ilk paragraf tuhaf ama idare eder (always astrology sitesi)