Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.
Boğa’nın Üç Tipi - Yazdırılabilir Sürüm

+- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum)
+-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Forum: BURÇLAR (/forumdisplay.php?fid=24)
+---- Forum: Boğa (/forumdisplay.php?fid=46)
+---- Konu: Boğa’nın Üç Tipi (/showthread.php?tid=3712)



Boğa’nın Üç Tipi - Luli - 05-02-2010 02:23 PM

Boğa burcunun yöneticisi güzelliği, uyum ve barışı, zevkleri anlatan Venüs’tür ancak bu burcun ilk on gününde, 21-30 Nisan arasında doğanlar aynı zamanda Merkür’ün de etkisindedirler. Bu dönemde doğanlarda şakacı bir mizaç toprak elementinin pratik ögeleri ile birleşmiştir. İnsan doğasının arzu ve ihtiyaçlarını kolayca kavrarlar ve çalışma enerjileri de yüksektir. Eylemden, harekete geçmekten yanadırlar, kendilerine güvenirler. Aynı zamanda iyi mücadelecidirler. Başkalarını ikna etme ve olumluya yönlendirme özelliği taşırlar. Gelişmiş bir hitabet ve yazı yetenekleri de vardır. Kelimelerin gücünü iyi kullanabilirler. Ancak bu dönemde doğanlar, başkalarının durumunu iyileştirme yeteneklerini olumsuz yönde, başkaldırıya dönüştürebilirler. Yıkıcı duygular ve kızgınlık onları herkesle karşıtlığa götürebilir. Kimi zaman acımasız, mantıksız ve kişisel güçleri yönünde zarar verici olabilirler. Bu nedenle güç kompleksine kapılmadan, daha ilkeli bir davranış biçimi geliştirmeleri her zaman yararlı olacaktır. Bu dönemde doğan bazı Boğalar: Kraliçe II. Elizabeth, Adolf Hitler, Leonardo da Vinci, Saddam Hüseyin, Immanuel Kant, Barbara Streisand, Herbert Spencer, William Shakespeare.

1-10 Mayıs arasında doğan ikinci grup Boğa’lar ise Ay’ın etkisindedirler. Bu grupta doğanlarda kişisel çekicilik, hayalgücü ve kendini ortaya koyma arzusu dikkat çeker. Başladıkları işi bitirmek isterler. Sıcakkanlı, arkadaş canlısı, her zaman paylaşım canlısı bir karakter sergilerler. İdealistirler. İnsanları ihtiyaçlarını anlayan bir sezgileri vardır. Grup aktivitelerine yatkındırlar ve ilham verici olabilirler. Hayalgüçleri çok zengindir. Ancak kimi zaman olumsuz yönde çocuksu, gösterişçi ve dengesiz olabilirler. Aşırı iyimserlik ve kötümserlik arasında dalgalanıp, duygusal inat gösterebilirler. Cömertlikleri de aşırı savurganlığa dönüşebilir. Bu yönlerini dengelemek için daha ayırdedici ve akılcı olmaya gayret etmelidirler. Bu dönemde doğan bazı Boğa’lar ise şöyle: Ayhan Işık, Asil Nadir, Candice Bergen, Johannes Brahms, George Clooney, Oliver Cromwell, Fernandel, Sigmund Freud, Audrey Hepburn, Enrique Iglesias, Karl Marx.

3. dönemde, 11-20 Mayıs arasında doğanlar Satürn’ün etkisindedirler. Bu grupta doğanlarda kararlılık, disiplin, gerçekçilik öne çıkar. Çeşitli yetenekleri vardır ve hayal güçleri canlıdır. Oldukça çekicidirler. Çevrelerini güçlü biçimde etkilerler. Duygusal açıdan hassastırlar. Ruhsal ve felsefi konularla ilgilenirler. Sahip olma duyguları yüksektir. Olumsuz yönde ise enerjilerini kolayca dağıtabilir ve gerçekçi olmayan bir tutum sergileyebilirler. Başkaları üzerinde baskı kuran, aşırı duygusallık gösteren bir tutum ortaya koyabilirler. Bu dönemde doğanlar olumsuz duygular içindeyken, olaylara daha hafif bakmaya çalışmalıdırlar. Aşırı ciddiyet onları ağırlaştırabilir. Bu dönemde doğanlar: Nükhet Duru, Al Bano, Fred Astaire, Luciano Benetton, Georges Braque, Frank Capra, Cher, Salvador Dali, Martha Graham, Katherine Hepburn, Malcom X, Niccolo Machiavelli.




Hakan Kırkoğlu


RE: Boğa’nın Üç Tip´i - Schatz - 05-02-2010 02:41 PM

BOğaların fikiki yapısını ben çok kalıp buluyorum...

Nerdeyse hep aynılar...

yüzleri bedenleri...


Aynı fabrika ürünü gibi gülücük


RE: Boğa’nın Üç Tipi - balsamic - 06-19-2014 11:02 PM

Yazilanlarin cogu dogru,3.donemde dogmusum.
Yarim saat gec dogmus olsaydim ikizler olucakmisim :D
Burcumdan memnunum gülücük