Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.
2008'in En Şanslı Burcu! - Yazdırılabilir Sürüm

+- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum)
+-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Forum: BURÇLAR (/forumdisplay.php?fid=24)
+---- Forum: Oğlak (/forumdisplay.php?fid=54)
+---- Konu: 2008'in En Şanslı Burcu! (/showthread.php?tid=1728)

1 2


2008'in En Şanslı Burcu! - yezda - 01-13-2008 03:04 PM

Oğlaklara tavsiyeler

İllüstrasyon http://www.capricorn.arollo.com

19 Aralık 2007’de Yay burcundan Oğlak burcuna geçen büyük şans gezegeni JÜPİTER bir sene boyunca 2008’de Oğlak burcunda kalacak ve 6 Ocak 2009’da Kova burcuna geçecek. Bu yüzden sevgili Oğlaklar, bu sene elinizi çabuk tutmalısınız. Eğer yapmak istediğiniz yeni başlangıçlar varsa, bu sene sizin için adım atma senesi!

Yeni işe girebilir, iş yeri açabilir, işinizde çok para kazanabilir, evlenebilir, içsel gelişiminiz için çalışmalara katılabilir bu alanda kendinizi derinleştirip din, felsefe, yoga, reiki v.b gibi konularda ilerlemeler kaydedebilirsiniz..
Bu arada, her şey çok ta güllük gülistanlık olmayabilir. Aşırı güvensizlik, kibir, tembellik, depresyon, abartma huyu, pireyi deve yapan tarafınızda sizi ve çevrenizi rahatsız edebilir.
Bu yıl kilo alabilirsiniz; işin fenası vermekte de zorlanabilirsiniz. O yüzden yediklerinize şimdiden dikkat etmeli kendi sınırınızı belirlemelisiniz!
İnandığınız ne varsa, neyi gerçekten istiyorsanız, hepsi de gerçekleşebilir. Bu yıl siz Oğlaklar için fırsatlarla dolu. Yeter ki siz kapınızı gelen misafiri içeri buyur etmesini bilin!

Para mı istiyorsunuz? Çalışın ve bunun yanında daha iyi ne yapabilirim diyerek yeni fırsatlar kollayın ve şans oyunlarını deneyin.
Eş mi istiyorsunuz? Sevgisini göstermekte zorlanan sevgili toprak burçları, haydi kalbinizden gelen sevgi sözcüklerini serbest bırakın bu yıl sizin yılınız olmasına izin verin!

Siz tatlı dilli güler yüzlü oldukça, etrafınızda sizi seven, arayan dost ve arkadaşlarınızın sayısı giderek artacaktır. Bu arada, sosyal çevresi geniş olan bazılarınız daha sakinlik isteyebilir. İçselleşme, kendini dinleme, anlama ve anlatmaya ihtiyaç duyabilir. Çeşitli yabancı kültürler, dinler hakkında araştırma yapıp, mistik konulara merak sarabilirsiniz. Bu konularda kendinizi geliştirmek için ideal bir yıldasınız.
Bu sene, sorumluluklarınızın da arttığını göreceksiniz. Bunu bir görev gibi görenler zorlanırken, gelişmek için bir fırsat olarak görenler ise olgunlaştıklarını, geliştiklerini anlayacaklar.

Bu yıl evliliklerin ve güzel beraberliklerin bir başlangıcı olabileceği gibi ayrılıklar ve mutsuz evlilerin boşanma kararları aldıklarını da göreceğiz.
Biraz da cüce gezegen Pluto’un etkisinden bahsetmek istiyorum. 32 yıldır Yay burcunda yolculuk eden Pluto 25 Ocak 2008’de Oğlak burcuna geçiyor. Bu ne demek? Bize ne yapacak? dediğinizi duyar gibiyim. Evrende her şey iki yönlüdür: iyi ve kötü, siyah ve beyaz aynı anda vardır. Tıpkı gece ve gündüzün var olması gibi. Pluto’un da etkisi iki türlü olacak; ama herkes bunu birebir aynı şiddette yaşayamaz tabii ki. Uzun zamandır kendinin farkında olanlar, veya olmak için gayret gösterenler daha az etki alacakken; farkında olmayanlar, hiçbir amacı olmayıp gayrette göstermeyenler için değişim biraz sarsıcı olacak diyebilirim.
Oğlak burcunda genel anlamda değişim ve dönüşüm görünüyor. İyileştirme güçleri, hipnotik yetenekleri artabilir. Bazılarınız ruhsal anlamda güç kazanabilir, dirençli ve kuvvetli bir yapıları olabileceği gibi yaşanan olaylara, söylenen sözlere, kişilere takılıp kalabilir, sahip oldukları güçlerini kötü amaçlar için kullanabilirsiniz. Bazılarınız fanatiklik yapabileceği gibi sahip olduğu şeyleri yıkmak isteyebilir; bunun farkında olmadan yapabilecekleri gibi yeniden yapılanmak için kullanabilir. Örneğin, senelerdir aynı işyerinde mutsuz çalışıyordunuz ve sizi aniden işten çıkarıyorlar. Belki de bu severek çalışabileceğiniz yeni bir iş olabilir.

Ya da, sevdiğiniz terk edebilir ve siz artık o evde yaşamak istemediğinizi fark edebilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar! Lütfen olaylara ve kişilere takılıp kalmayın! Bunları sizin gelişme yolculuğunuzda yolunuza çıkan birer tecrübe olduğunu varsayarsanız eğer; hayatınız daha zevkli hale gelecek ve sizin varmak istediğiniz yere varmanız kolaylaşacaktır.

Yazan: Dilek Aksakal


RE: 2008"n en şanslı Burcu! - garantici - 01-13-2008 03:37 PM

mrb lar arkadaşlar kaçak takılıyom belki ama işim çok yorucu ondan sürekli uğrayamıyorum siteye gelelim bu sseneki ballı durumuma hele be nerdeyse 6 yıl olcak aynı işyerinde ama bi arpa boyu gidemedim diye üzülüyodum demekki herşeyin bi zamanı varmış yaşasın BİZ OĞLAKLARIN DA ZAMANI GELDİ kim bilir belkide bu sene yıllarca yapamadığım herşeyi yapıp 6 yılın acısını çıkartcam herkese iyi pazarlar


RE: Cvp: 2008"n en şanslı Burcu! - astrosohbet - 08-04-2008 09:47 PM

Orçun Yazılan:Şunu söyleyeyim Ocak'tan bugüne kadar işlerim hep olumsuz gitti halen de problemlerim henüz tamamen çözülebilmiş değil ben daha çok 2009'un bana mutluluklar getireceğini seziyorum.

şöyle açıklamasını yapayım diğer şanssız olduğunu düşünen oğlakları da aydınlatmış oluruz bu arada ;

transit jüpiter bu sene oğlak burcunda ve oğlaklara şans getireceği yorumlarını görüyoruz.

peki aynı dönemde zorluk ve zahmet gezegeni satürn başka bir gezegene sert açıyla transit yapıyorsa ne olacak ?

belkide transit satürn venüse zıt bakıyordur , transit plütoda marsa kare açıyla sert bakıyordur aynı dönemde ve jüpiterin vereceği şans tüm zorluklara iyimser yaklaşabilme gücünü ve inancını korumaktan ibaret olacaktır belkide ( ki bu bile çok özel bir hediyedir bence )


RE: Cvp: 2008"n en şanslı Burcu! - redroseee - 08-04-2008 10:07 PM

Yıldırım Yazılan:
Orçun Yazılan:Şunu söyleyeyim Ocak'tan bugüne kadar işlerim hep olumsuz gitti halen de problemlerim henüz tamamen çözülebilmiş değil ben daha çok 2009'un bana mutluluklar getireceğini seziyorum.

şöyle açıklamasını yapayım diğer şanssız olduğunu düşünen oğlakları da aydınlatmış oluruz bu arada ;

transit jüpiter bu sene oğlak burcunda ve oğlaklara şans getireceği yorumlarını görüyoruz.

peki aynı dönemde zorluk ve zahmet gezegeni satürn başka bir gezegene sert açıyla transit yapıyorsa ne olacak ?

belkide transit satürn venüse zıt bakıyordur , transit plütoda marsa kare açıyla sert bakıyordur aynı dönemde ve jüpiterin vereceği şans tüm zorluklara iyimser yaklaşabilme gücünü ve inancını korumaktan ibaret olacaktır belkide ( ki bu bile çok özel bir hediyedir bence )
transıtlerın cok etkısı var bu konuda ama su bı gercek benım venus 10 ev oglak yanı bilgilere göre eğitim konularında, venüsün temsil ettiği sevgi, aşk gibi konularda iyi bir yıl olacak bence.) venüs 10. evde kalıcı sevgi verir, derin ve ciddi sevgi verir sende bu konularda bu yıl iyi şeyler yaşayabilirsin, oğlak sana iyi şeyler getirecek

yanı sans getırecek cıddı bıseyler getırecek ben ınanıyorum ama zorluyarak sınavlardan gecırerek sanırım bana gore bu sene zahmet cekılecek 2009 kurtaracak ozaman rahatlarız sanırım


Cvp: 2008"n en şanslı Burcu! - emel - 09-02-2008 05:23 PM

Bir oğlak burcu olarak bu yılın hem şanslı hem şanssız gidiyor olduğunu düşünüyorum, aslında para anlamında güzel bir yıl sayılır fakat şans oyunlarına hala başlamış değilimgülücük onun dışında ciddi sıkıntılar çekmedim diye kendimi avutup oğlağın 2008 şansına kendimi inandırmaya çalışıyorum amaaa gülücük bütün bunların dışında evlilik konusuna gelince henüz adım atmadım fakat atmayı planlıyorumgülücük Aslında şöyle bir haritama bakıp da şu önümüzdeki ayların bana neler getirebileceğini söyleyen biri olsagülücük doğru zaman mı doğru karar mı ne biliyim işte birileri bana bir yorum yapsada şöyle bir daha rahat hareket etsemgülücük mümkün mü ki?


RE: 2008"n en şanslı Burcu! - acmiyam - 09-02-2008 06:00 PM

2008en şanslı burcu olan oglak eşim suan işten ayrıldı ve işsiz şans bunun neresinde bence diger faktörlerde önemli


RE: 2008"n en şanslı Burcu! - Simurg - 09-02-2008 06:14 PM

Bence oğlaklar için iyi bir yıl değil en azından benim çok çok iyi tanıdığım bir oğlak açısından bu sene pek de iyi geçmedi şimdiye kadar hımm


RE: 2008"n en şanslı Burcu! - emel - 09-02-2008 06:18 PM

Arkadaşlar sağolun yahugülücük ben tam diyorum ki şanslı bir yılmış madem ben en iyisi bu önümüzdeki ayda evlilik girişiminde bulunayım siz de üst üste felaket haberleri veriyorsunuzgülücük nolucak şimdi bu işgülücük eh belki benim haritamdan özel bir yorum çıkarda içim rahatlar:)tamam tamam vazgeçtim evlenmiyorumgülücük


RE: Cvp: 2008"n en şanslı Burcu! - Angel - 09-02-2008 08:50 PM

sundancer Yazılan:hayatımın en kotu zamanını 2008 subat ayından beri yaşıyorum.bu sene cok siddetli bir depresyon yaşadım.bu sene benim en sansız yılım oldu oglak burcu olmama ragmen

Herkesin yazdığını okudumda benim içinde hayatımdaki ciddi olaylar konusunda zor bir yıl geçiyor, hiç aklıma gelmeyecek olumsuzluklar yaşadım. Yaşıyorum demek istemiyorum artık. Ciddi sağlık problemlerim oldu bu yıl. Anlat anlat bitmez yanigülücük

Emelcim yaşadıklarımızı paylaştıkça anlıyoruz ki genel olarak biz Oğlaklar için pek olumlu şeyler olmamış 2008 yılının 8 ayı, senin evlilik gii ciddi şeyler düşünmen için bence güzel bir yılgülücük Şimdiden Allah mesut etsin diyelim.melek Bu arada Emel senle aynı gün doğmuşuzgülücük dün haritana bakınca fark ettim.

Arkadaşlar daha 4 ay var 2008 henüz bitmedi, yaşayacağımız güzel şeyleride paylaşacağımızı umuyorum


RE: 2008"n en şanslı Burcu! - emel - 09-02-2008 08:56 PM

Hmmm evet beyhan 'cım aynı gün doğmuşuz ben de şimdi fark ettimgülücük teşekkür ederim iyi dileklerin için, evet umutları kaybetmemek lazım daha önümüzde 4 ay var bir de bunun yanında şanslı yıl derken her gün de şanslı bir olayın olmasını beklememek lazım belki de elbetteki ne kadar şanslı bir yıl geçiriyor olsakta 365 gün güzel ve şanslı geçecek diye bir şey yok hayat devam ediyor çünkü, gerçekleri göz ardı etmemek lazım... bakalım umarım doğru zamanın içindeyizdirgülücük