Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.
Juno Burçlarda - Yazdırılabilir Sürüm

+- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum)
+-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Forum: ASTROİDLER VE SABİT YILDIZLAR (/forumdisplay.php?fid=162)
+---- Forum: Juno (/forumdisplay.php?fid=164)
+---- Konu: Juno Burçlarda (/showthread.php?tid=1531)

1 2


Juno Burçlarda - Angel - 11-03-2007 02:09 AM

Juno mitolojide Hera olarak da bilinir. Venüs ile özellikleri benzerdir ama venüs başlangıçtaki çekicilik ve aşık olmayı temsil ederken Juno izlenip izlenmemesi gereken bağlılık hakkındadır. Juno evlilik ve ortaklıkla bağlantılıdır.


Doğum haritasındaki Juno, evlenilecek ya da evlilik ilişkisinde ihtiyaç duyulan partner tipini belirtir. Bu istediğimiz ya da düşündüğümüz bir partner imajıyla karıştırılmamalı. Çünkü bunu doğum haritalarında ifade eden Mars ve Venüs’tür. Bunun yerine Juno’yu aslında ihtiyaç duyduğumuz ve bir evlilik ilişkisiyle sonuçlandırmamız olası bir partner olarak ifade edelim. Juno hakkında daha fazla detaya girmeden önce şunu açıklığa kavuşturmakta fayda var; Venüs ve Mars haritalarda bizim ideal kadın/erkek eşimiz olarak göz önünde bulundurduğumuz tipleri gösterir. 5. ev romantik ilişkiler kurma eğiliminde olduğumuz insan tiplerini, 7. ev bize ilk evlilik tecrübemizi yaşayacağımız kişinin ne çeşit biri olacağını söyler. (9. ev eğer 2. bir evlilik söz konusuysa bu kişiyi betimler) Juno daha esaslı bir şekilde işlemektedir.

Juno için anahtar sözcükler :

Suistimal edilme (eş tarafından), anlaşmalar, atmosfer, çekicilik, uygunluk, sözleşmeler, boşanma, adaletli olma, terk edilme korkusu, sadakatsizlik, kıskançlık, evlilik, ortaklık, sahiplenme tutkusu, ayrılma, ruh eşi, güven, incinebilirlik, karı(eş) ya da kadın rolü.

Juno Burçlarda :

Juno Koç’ta

Partner çabuk öfkelenme eğilimde ve agresif bir yapıda olacaktır. Aynı zamanda iddialı ve aktif bir karakterdir. Kelimenin tam anlamıyla ayaklarının altında çim bitmeyen tiplerdir.

Juno Boğa’da

Sabit, kararlı ve inatçı kelimeleri kesinlikle bu tip partneri tarif eder.

Juno İkizler’de

Bu konumda asla sessiz bir tiple evlenmemeniz gerekir. Çünkü aslında sizin ihtiyacınız olan, konuşan, sürekli konuşan bir eştir. Eğer bu kişi çok yönlü ve akıllıysa bunun aynı zamanda size yardımı olur.

Juno Yengeç’te

İhtiyacınız olan hassas, duygusal ve size bakıp ilgilenebilecek bir partnerdir. Ama dikkatli olmalısınız çünkü bu konumda eğer juno sert etkiler alıyorsa siz partnerinize bakmak ve sonsuza kadar onun sızlanmalarını çekmek zorunda kalabilirsiniz.

Juno Aslan’da

Juno aslandayken eşinizin şov dünyasında çalışmasına gerek yok ama yinede gösterişe düşkünlük, oldukça oyuncu ve yaratıcı eğilimler gösterecektir. Ama diğer bir şekilde bu kişi kendini beğenmiş, patronluk taslayan, olgunlaşmamış tavırlar içerisinde biri de olabilir. Özellikle Juno sert açılara maruz kalmışsa, her şekilde utangaç ve bir köşeye çekilmiş tiplerden uzak durmalısınız.

Juno Başak’ta

İhtiyaç duyduğunuz partner, verimli, çok çalışkan ve sağlığınızla yakından ilgilenen biridir. Peki tamam, bazen (ya da her zaman ) çok eleştirici yaklaşımları da olabilir. Bu durum özellikle Juno’nun bazı stresli kare, karşıt ya da bazı kavuşum açıları etkisinde kalmasıyla güçlenir.

Juno Terazi’de

Gereksinim duyduğunuz eş çekici, sosyal ve sanatsal duygusu olan biridir.

Juno Akrep’te

Partner ihtiyacı bu konumda duygusal olarak yoğun güçlü ve gizemli bir tipe işaret eder ve kesinlikle yatakta iyi olmalıdır(!)

Juno Yay’da

Partner tamamen farklı bir geçmişi olan biri eğilimi gösterebilir. Ya da bir yabancı olabilir. Yay burcu olmasa da, iyi eğitim almış, uzun yolculuklara çıkmayı seven, çok konuşup az dinleyen bir tip olabilir.

Juno Oğlak’ta

Bu konum oldukça pratik bir eşe ihtiyaç duyduğunuzu gösterir. İyi bir organizatör olması size işlerinizde yardım göstermesinin yanında bu kişiden duygularını çok fazla dışarı vurmasını beklememelisiniz.

Juno Kova’da

Hepiniz bilirsiniz ki kova insanı özgürlüğüne fanatik derecede bağımlıdır. Gereksinim duyduğunda kendiyle başbaşa kalabilmeyi ister. Sürekli bir beraberlik yerine, aralarla görüştüğü ve anlaştığı biriyle beraber olmayı tercih edecektir. Bu durum Pallas’ında Kova’da bulunmasıyla daha çok önem kazanacaktır. Kısaca bu konumdaki partner ihtiyacınız tamamen farklı ve anlaşılması güç bir kişiliğe işaret etmektedir.

Juno Balık’ta

Bu belki de hayali bir partnerle tatmin olmaya çalışan birine işaret etmektedir. Eğer bu kişi gerçek biriyle evlenir ya da beraber yaşarsa, kendi hayal gücünü kullanarak partnerinin kusurlarını ortadan kaldırmaya çalışacak ya da hayali bir takım meziyetler ekleyecektir. Bu konumdaki kişilerin biriyle evlenirken çok dikkat etmeleri gerekir çünkü onlar için çok üzülebilir ya da onları fazlasıyla korumaya çalışabilirler.

Alıntı, iyi bir kaynakgülücük


Cvp: Juno Burçlarda - Angel - 01-22-2008 02:55 AM

Beyhan Yazılan:Juno Yay’da

Partner tamamen farklı bir geçmişi olan biri eğilimi gösterebilir. Ya da bir yabancı olabilir. Yay burcu olmasa da, iyi eğitim almış, uzun yolculuklara çıkmayı seven, çok konuşup az dinleyen bir tip olabilir.

Benimde Juna Yaydagülücük juno burçlar yorumu hakkında başka kaynaklarda bulalımgülücük yorumlar sana uydumu yezda ben bir yorum yapamıyorum öyledir böyledir diyemiyorum, partnerim yok çünkügülücük)


Cvp: Juno Burçlarda - Mavi - 01-22-2008 03:30 AM

juno yay da ,Partner tamamen farklı bir geçmişi olan biri eğilimi gösterebilir. Ya da bir yabancı olabilir. Yay burcu olmasa da, iyi eğitim almış, uzun yolculuklara çıkmayı seven, çok konuşup az dinleyen bir tip olabilir.

benimde juno yayda ama 7. evimde ve ceresle kavuşum yapmış ve 7. evim neptüngülücük istisnasının istisnası gibi gülücük


RE: Juno Burçlarda - Angel - 02-05-2008 07:47 PM

Koç'ta Juno:
Kişi ilişkide özerklik için kuvvetli bir ihtiyacın hisseder, ve eğer bu ihtiyaç boşa çıkarılırsa, öfkelenir ve ciddi başağrıları gibi fiziksel tepkiler verebilirler. Juno Koçta saldırganlık verir.

Boğa'da Juno:
İlişkide isteği, maddi güvenlik, kararlılık ve sadakat. Bu ihtiyaçları karşılanmadığı zaman, dırdır eder şikayet eder. En uygun olduğu ortaklar, güvenilir, sabit kararlar alan kişilerdir.

İkizler'de Juno:
ilişkilerinde iletişime ihtiyaç duyar ve çok manalı ve aklen uyaran kişiler dikkatini çeker. Arkadaşlarıyla türlü faaliyetleri paylaşmayı çok sever. Kendini kısıtlayan bir ilişkiden çok arkadaş kalmak onun için daha önemlidir.

Yengeç’te Juno:
İlişkide ilk ihtiyacı, duygusal yakınlık ve ılık bakan gözler. İlişkide yemek, paylaşmanın deseninde önemli bir faktör olabilir.

Aslan'da Juno:
ilişkilerde aşk ve heyecanı getirir, iltifat etmekte çok başarılıdır. Karşısındaki kişinin gururlu olmasını aynı şekilde sana hayranlık veren ve dikkati çekecek biri olmalıdır. Eğer görmezlikten gelindiğini, bencil davranıldığını hissederse güç müdahalelerine başvurabilir.

Başak'ta Juno:
günlük performans bakımından yüksek beklentileri vardır. Yaşamın tüm ayrıntılarında mükemmellik için çabalar. Partnerin beklentilerini yapmakta başarısız olursa ona karşı davranışlarında daha sert, seçici olabilir

Terazi'de Juno:
Denge ve eşitlik, ilişkide temel ihtiyaçtır. Kararlarında destel olacak, ve önemini kendisiyle paylaşacak, her konuda danışabileceği bir partner arar. Özellikle, görünüş ve cana yakınlıkla dikkat çekici kişilerdir.

Akrep'te Juno:
İlişkide Derin samimiyet ve duygusallık en yüksek seviyededir. Eğer bu ihtiyaçlar, engellenirse çok kıskanç, kontrol edilmesi zor biri olabilir. Para ilişkilerinde önemli bir yere sahiptir.

Yay'da Juno:
ilişkide zihinsel uyumu arar ve ortak bir inanç sistemi büyük önem taşır. Eğitim ve felsefe karlısındaki kişiyle en çok bağ kurabileceği konulardır.Yolculuk yapmak ve aynı zamanda keşfetmeyi çok sever.

Oğlak'ta Juno:
Teslim edilmiş, göreneksel ve kalıcı bir birliktelik ister.Sosoyal alanda, duygusal paylaşımda anlaşamadığı birini bulamadığı taktirde evlilik düşünmez.

Kova'da Juno:
Kişisel özgürlük ve bireylik için kişinin ihtiyacıdır. Geleneksel olmayan sıra dışı şeyler ilgisini çeker. İlişkisinde kendi başına da hareket edebilir.

Balık'ta Juno:
İlişkinde manevi bir bağ, ortak bir güven veya paylaşılan idealleri aramaya yönelir. Sen, hassas ve sezgiyle elde edilen olaylarda başarılı olur. Müziğin paylaşımı, herhangi bir formda şiir kişinin bağını kuvvetlendirecek.İstekleri yerine getirilmediği zaman kendini kurban gibi hisseder,çok sessizleşir mahsunlaşır.


Çeviri


RE: Juno Burçlarda - Angel - 03-19-2008 05:31 PM

Alıntı:Yay'da Juno:
ilişkide zihinsel uyumu arar ve ortak bir inanç sistemi büyük önem taşır. Eğitim ve felsefe karlısındaki kişiyle en çok bağ kurabileceği konulardır.Yolculuk yapmak ve aynı zamanda keşfetmeyi çok sever.

Bu kaynaktan alınan bilgilerde bana uyuyor, Eğitim ve felsefe, psikoloji gerçekten karşımdaki kişiyle en çok bağ kurduğum konulardır. Yeni yerler keşfetmeyi çok seviyorum, gezmeyi çok seviyorum ama günlerce evden çıkmadanda oturabilirim çünkü evdede uğraşacağım çok şey vargülücük


RE: Juno Burçlarda - Angel - 04-03-2008 01:37 AM

münzevi Yazılan:arkadaşlar bende öğrenmek istiyorum.ama bulamıyorum yardımcı olurmusunuz?

Nihayet site açıldı günlerdir deniyorum olmuyordu. münzevi senin juno Koç burcunda.


RE: Juno Burçlarda - Angel - 04-03-2008 01:40 AM

redroseee Yazılan:hımmbende ogrenmek ıstıyorum anlamdım

redrosecim senin Junoda Oğlak burcundagülücük
nerlir Yazılan:Arkadaşlar bende öğrenmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz? gülücük

Nermincim senin juno Kova burcunda.
emel Yazılan:Sevgili Beyhan benim juno nerde acabagülücük

emel senin juno Boğa burcunda
istersen diğerlerinide yazayım.

Şironda Boğa burcunda,
Vesta ikizler burcunda
Pallas Kova burcunda
Ceres Balık burcunda


Cvp: RE: Juno Burçlarda - Simurg - 09-20-2009 12:15 AM

almira Yazılan:Simurg senin yorumu bekliyorum bu konudaki gözkýrpma

juno balıkta olunca hassaslık verir, hayal kırıklığı verir demiştik ama aynı zamanda kişinin manevi inançları vardır ve kendisi gibi karşısındakinin de manevi inançlarının güçlü,dindar olmasını ister bu kişi istediğini hayallerinde de yaşatabilir ve bazen hayellerle geçrklerle birbirine uymayınca y ada duygusal olarak tatmin olmayınca hayal kırıklığı oluyor ..


Cvp: Juno Burçlarda - Simurg - 09-20-2009 01:16 AM

ibd18 Yazılan:junomun jüpiterle karesi şironla da zıt açısı var...

dini ve felsefi yönden farklılıklarınız olabilir,birlikteliğinde çok çaba göstermek zorunda olabilirsin.


Cvp: Juno Burçlarda - optimus_prime - 09-22-2009 11:35 AM

Revenge Yazılan:
Revenge Yazılan:benim juno yengeçte.satürnle kavuşum,jüpiter kare ve marsla 60 lık açısı var.açıklayabilecek varmı ?

ben hala cevap alamadımhımm

eger dedikleri gibi juno ruh eşiyle felan ilgiliyse ,ki ben ask konusunda venüsün çok daha önemli olduguna inanıyorum, satürn size ruh ikizinizi bulmanızı geciktirecektir..yani olgunlasmadan ve sabırlı olmadan ruh ikizinizi bulamazsınız bence..jupiter-jonu karenizde sevgi konusunda size sans getirecektir ama sevdiginiz insanlar inançlarınız farklı olabilir bu yüzdende sorunlarla karsılasabılırsınız ama genede sevginiz devam edecektir..marsla 60 derece acısı ise sevdiginiz insanla tutkulu ve ateşli bir ask yasayacagınızı gösteriyor bence..ilişkiniz ihtiras yüklü ve samimi bir ilişki olacak..gereksiz yere uyumlu olmak için kendinizi zorlamayacaksınız ve bu iişkide karakterinizde bir değişim yada zorlama yapma gereği duymayacaksınız..kavgalarınız sizin aşkınızı dahada ateşliyecektirgülücük..tabi junonun evi burcu ve dispozitörüde dikkatle incelenmeli..