PALLAS ~ - Yazdırılabilir Sürüm +- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum) +-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Forum: ASTROİDLER VE SABİT YILDIZLAR (/forumdisplay.php?fid=162) +---- Forum: Pallas (/forumdisplay.php?fid=165) +---- Konu: PALLAS ~ (/showthread.php?tid=3335) |
RE: PALLAS ~ - Karpuzseverim - 09-09-2012 01:32 PM (09-09-2012 02:14 AM)ekinoks Yazılan: Pallası ben şu anda ' sorun çözme' olarak algılıyorum.Ve senin 8.evde olması insanların cinsellik problemleri,miras vergi vs. (8.ev akrep arketipi) gibi konularda çözüm üretebileceğini ve senin insanlara bu sebeple olumlu izlenim verebileceğini gösteriyor.Oraya bakıyorum ekinok buraya bakıyorum ekinoks çok saol yorumlar için RE: PALLAS ~ - astrosohbet - 07-13-2017 03:57 AM bu konunun geçmişe dönük mesajlarında (yıllar yıllaaar önce) Pallas ve zeka üzerine minik incelemeler yapmıştık az önce aşkitom Berna Keklikler'in haritasını incelerken Balık burcunda Güneş - Pallas kavuşumu olduğunu farkettim. Berna'nın en öne çıkan özelliklerinden biri zekası idi tabii onu sevmeyenler bu zekayı "şeytani" buluyor olsa da sonuçta zeki kız |