Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.
TEST ( Sinastri ) - Yazdırılabilir Sürüm

+- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum)
+-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Forum: İLİŞKİLER ASTROLOJİSİ (/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Konu: TEST ( Sinastri ) (/showthread.php?tid=3409)

1 2 3 4 5 6 7 8

RE: TEST ( Sinastri ) - astrosohbet - 02-20-2012 12:37 AM

(02-20-2012 12:20 AM)eylülmavi Yazılan:  yıldırım 1. cevabı tam anlayamdım..

örneğin ben asc oğlak, elmamın yarısı güneş yengeç mi ? asc yengeç mi? bende onun elmasının yarısı olabilmem için..

O şekilde düşünme yani güneşmi ay mı gibi daraltma

Dsc noktası = yöneticisiyle , açılarıyla , yöneticisinin açılarıyla , 7.evden geçen transitlerle bir bütün olarak senin karşına çıkacak kişilikler hakkında bilgiler verir.

Mesela Jüpiter Yengeçten geçerken senin 7.evinde olacaktır ve sen o sene Jüpiter kişilikleriyle meşgul olabilirsin , ilişkin potansiyelin artabilir.

RE: TEST ( Sinastri ) - eylülmavi - 02-20-2012 12:42 AM

(02-20-2012 12:37 AM)Neptunian Yazılan:  
(02-20-2012 12:20 AM)eylülmavi Yazılan:  yıldırım 1. cevabı tam anlayamdım..

örneğin ben asc oğlak, elmamın yarısı güneş yengeç mi ? asc yengeç mi? bende onun elmasının yarısı olabilmem için..

O şekilde düşünme yani güneşmi ay mı gibi daraltma

Dsc noktası = yöneticisiyle , açılarıyla , yöneticisinin açılarıyla , 7.evden geçen transitlerle bir bütün olarak senin karşına çıkacak kişilikler hakkında bilgiler verir.

Mesela Jüpiter Yengeçten geçerken senin 7.evinde olacaktır ve sen o sene Jüpiter kişilikleriyle meşgul olabilirsin , ilişkin potansiyelin artabilir.

teşekkür ettim..çiçek

RE: TEST ( Sinastri ) - astrosohbet - 02-20-2012 02:40 AM

Solar Return ( güneş dönüşü ) haritanızı açtınız.

7.evde Dsc noktası üzerinde İkizler burcunda Ay konumlanmış.

Bu haritaya göre hangi ikilinin açı yapması yada yapmaması , ilişkiler konusunda o yıla ait daha önemli ipuçları verecektir ?

a. Mars - Ay

b. Satürn - Ay

c. Uranüs - Ay

d. Merkür - Jüpiter

e. Merkür - Mars

RE: TEST ( Sinastri ) - Mavisahram - 02-20-2012 03:30 AM

Ay hepsi cok karisik bu saatte algilayamiyorum... bidahakine bakim gülücük tskler Yildirim...

RE: TEST ( Sinastri ) - eylülmavi - 02-20-2012 11:00 AM

satürn-ay diyorum..

RE: TEST ( Sinastri ) - Arkadaş - 02-20-2012 02:32 PM

solar return tam bilmiyorum ama
d. merkür - jüpiter ==> cazip geldi

RE: TEST ( Sinastri ) - Mavisahram - 02-22-2012 10:05 AM

Hmm bende merkür-jüpi demek istiyorum bastan jüpiterin ne isi var diye düsündüm.. yalniz asc yani yükselen yay dolayisiyla gezegni jüpiter... ve solar haritalarda yükselen büyük rol oynuyor diye biliyorum.. 7. ev de ikizler ise yönetici gezegeni olan merkür yani asc ve dsc nin aci yapmasi ya da yapmamasi durumunda ... asc ben- dsc sen...

RE: TEST ( Sinastri ) - astrosohbet - 02-22-2012 02:48 PM

Evet merkür-jupiter seçeneği doğru cevap, açıklamasını mavisahram yapmış verygood